אני לרגע לא אמרתי שזה מה שחשוב. אני מת על הקהל של בית"ר, הקהל של המדינה, פשוט בלהרים תצוגות הוא גרוע, לא יעזור כלום.
טוב לא משנה. שום מאמן חרא שלהפועל ת"א לא היה סיכוי לזכות באליפות איתו ובלי שום הפועל הייתה מגיעה לגמר גביע אופ"א. לעניין - אני הייתי מאוד שמח אם בית"ר היו משאירים את חן עזריאל בקבוצה בתור חלוץ מחליף, ומי יודע לדעתי הוא גם יכול להשתלב בבוגרת עם יכולת רעה של תמוז. מה שכן, אני בטוח שהוא יפתח בלא מעט משחקי ליגה וכמובן יקבל הרבה דקות וכמה דקות באירופה. איך שרואים אותו עכשיו הוא סקורר, חלוץ מטרה אמיתי. רק שלא ישאילו אותו, לדעתי חייבים אותו לעונה הזאת.
אתה סתם מנסה להכניס לו מילים לפה. ועזוב שזה ממש לא נכון שהקהל של בית"ר מעודד בטוב וברע במשך 90 דקות. אין כזה קהל בעולם, אולי של ליברפול וגם זה אולי גדול.
עומרי אפק הוא שחקן טוב, הוא יודע להבקיע שערים הן בראש והן ברגל, הואש חקן חכם שמבין את המשחק והוא גם לא איטי כמו שמנסים לצייר אותו אבל כשמשווים אותו ואת השכר שהוא מקבל(כ150=180 אלף דולר נטו לעונה) לחן עזריאל ולשכר שהוא מקבל(משכורת חייל) וכשמכניסים לכך את העובדה שעזריאל הוא סה"כ בן 19 ותוצר מחלקת הנוער של בית"ר וגם שחקן שיוכל להתפתח תוך כמה שנים לאחד מהחלוצים המובילים בארץ ואילו אפק בן 28 שלא יכול להתקדם ולהתפתח מקצועית, אז לדעתי עדיף למכור את אפק והלרוויח עליו כמה גרושים ולתת את הקרדיט לשחקן בית.
אפק הוא טכני ומהיר, אבל דביל לא קטן והוכיח עצמו כילד קקה אחרי שהעדיף את בית"ר על הפועל, בזמן האחרון נפצע לא מעט, ובטח לא שווה את הסכומים המדוברים בהקשר שלו.
שאני אומר 90 דקות,אני לא מתכוון 90 דקות מלאות,הכוונה היא קהל שיודע לעודד הרבה ויש לו יכולת עידוד גבוהה,ואת זה יש לביתר יותר מי כל קהל אחר בארץ. אותי לא מעניינים השלטים.מעניין אותי העידוד,הלהט האידר והמוטיבציה שקהל יכול להכניס קבוצה. שלטים וסטיקרים מפגרים זה לא מה שיעודד קבוצה שנמצאת ברגעי שפל,אלה עידוד ותמיכת הקהל.
אתה מזלזלים יותר מידי באפק. אפק הוא שחקן טוב, ובתור מחליף הוא נהדר. אנשים מזלזלים בו בגלל כל הפרשה עם לואיס פרננדז, והתיפקוד החדש שהמציא לו ארדילס, מגן ימני. צריך לזכור שבנבחרת אפק בתור קשר ימני היה טוב מאוד בקמפיינים של גרנט וגם בהפועל, בעונת הדאבל הוא היה לא רע בכלל. נכון שהוא לא שחקן בסדר הגודל של זנדברג למשל, אבל יש לו ניסיון באירופה ואני מאמין בו. אגב באימונים הוא מרשים מאוד. חיים, הבאתי את הלינק לזה בדף הקודם. כמה כיף להזכר בימים האלה. חיים יש לך יס? אם כן אני בשבוע הבא אצלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
התפקוד החדש?אפק מגן ימני כבר כמה שנים זה לא ארדילס המציא לו את זה. אפק שחקן בינוני מאוד שלא נותן תנשמה שלו באמצע משחק, לא אוהב שחקנים כאלה
תקראו לי משוגע אבל למרות שעמית בן שושן הוא שחקן בית של בית"ר, אני לא חושב שהוא מתאים לקבוצה. השחקן כבר בן 22 ועדיין מחכים לפריצה שלו שלדעתי לא תבוא ומאוד חבל לי על זה. בתחילת העונה הקודמת היתה לו פתיחה ענקית, שער ניצחון על הפועל ת"א, שער שיוויון מול רוסיה, אבל אז גם באה הירידה ביכולת שלו. אולי הוא ירד ביכולת שלו בגלל שהוא לא מקבל דקות רבות בהרכב הראשון אבל בשורה התחתונה הוא לא נותן את התפקוה שהוא יכול לתת. וכנ"ל לגבי ברוכיאן, שאותו אני לא רואה משתלב בהרכב עם שום משחק במערך של 3:3:4 עם טל, בואטנג ואלברמן במרכז. ומילה על בנאדו הקפטן. חבל לי שהוא הקפטן השני של בית"ר ולא בן יוסף כמו שהבנתי לפני כמה זמן או יואב זיו. :aa1: בית"ר תקיים מחר בבוקר (ראשון) אימון אחרון, אחריו תצא לבירה וינה, ואח"כ תטוס בסביבות השעה 21:00 חזרה לישראל. :aa1: הגדרות באיצטדיון טדי בירושלים קוצצו בתחילת השבוע לגובה 1.10 מטרים, ויהפכו לאיצטדיון השלישי בישראל (אחרי בלומפילד ור"ג) בו אין גדרות המפרידות בין קהל האוהדים למגרש עצמו. בנוסף להסרת הגדרות יופעל, כאמור, שירות אבטחה פרטי ולא משטרתי באיצטדיוני הכדורגל. הסיכום להסרת מערך המשטרה עומד על שלושה מחזורים `שקטים` וחסרי תקריות. אם אכן לא תיראה סיבה להימצאות המשטרה באיזור - החל מהמחזור הרביעי בליגת העל יוסר מערך המשטרה כמעט לחלוטין. :aa1: ספורטליין על החלוץ רומולו שכנראה ישחק בעונה הבאה בבית"ר: האיש של 'ספורטליין' בברזיל, אריה סולניק, מציע לבית"ר ירושלים שלא להתקרב לרומולו הברזילאי. סולניק, שמכיר היטב את הכדורגל הברזילאי, מסביר: "קודם כל, כיום אין חלוצים טובים בליגה הברזילאית. קחו למשל את סנטוס שהחתימה חלוץ מכסיקני, כי לא מצאה שום דבר רציני בשוק המקומי". "רומולו זה לא חתול בשק - זה חתלתול בשק. עד לשנת 2005 הוא שיחק בקבוצות קטנות בברזיל, אח"כ הוא ניסה מזלו בליגה השנייה בגרמניה. ב-2006 הוא ישב כל העונה על ספסלה של גרמיו וב-2007 הוא עשה היכרות עם הספסל של קרוזיירו". "הייתי ממליץ ליצחק שום לחפש שחקנים טובים יותר. אני חושב שבית"ר ירושלים עלולה לפול איתו. שום יצטרף הרבה מזל כדי להצליח עם רומולו", סיכם סולניק. -------------------------------------------- אחרי הדברים האלה אני מאוד פסימי לגבי החלוץ הזה. גם הנתונים שלו בקבוצות בהן שיחק לא מרשימות, ואני מאוד מקווה שאנחנו לא הולכים לקבל כאן את מקרה פינטו את שוונקי.
תגיד לי, מי החמור שמקשיב לספורטליין ומי הבן חמור שמקשיב לאריה סולניק שמגיע קבוע למשחקים של מכבי חיפה? אל תהיה טיפש, אני לא אומר דבר בשבחו או ברעתו של רומולו אבל את היכולות שלו נדע רק לאחר צפייה בו ולא לפי דברים של אוהד ירוק. חוץ מזה אם הוא ישב על הספסל כ"כ הרבה בגרמיו איך יש לו שם 11 שערים? ואם הוא כזה עלוב למה בשנה שעברה הוא היה מועמד ללה קורוניה?