צריך להשאיל גם את ברוכיאן ובן שושן, ככה יהיה מקום לעוד שכירי חרב. בשלב הבא, אחרי שהקהל יצביע ברגליים, ארקדי יצטרך גם להחתים אוהדים, או להביא מרוסיה. בית יצור תרנגולות רוסיות , ובראשי תיבות : בית"ר. ואמוס קופנהגן! :aaa031:
צריך למכור או להשאיל את כל שחקני הבית, וגם למכור את כל מחלקות הנוער, יחד עם גיא עזורי, זה סתם מכביד על התקציב ולא מאפשר לקנות עוד ועוד שמות. שחקני כדורגל לא צריך בשביל למכור מנויים, מספיק שמות. תשאלו את לוני.
חיים אתה לא מתייאש אה.. יש שינוי בכל העולם בכלל ובארץ בפרט, לא הודעה אחת שלך וגם לא שתיים ישנו את המצב הנ"ל. אפשר עד מחר ליילל על כך שכבר אין כמעט שחקנים שאכפת להם מהסמל, שהקבוצות כמעט ולא מורכבות משחקני בית של המועדון, אך זאת מגמה שמתקיימת בכל העולם, לא רק בארץ שלנו. נכון, זה כואב, זה עצוב, אבל זאת המציאות, הגיע הזמן שתלמד להתמודד איתה.
להתמודד? להתעלם. אני אלך לראות משחקי נוער, כל עוד המחלקה הזו קיימת, זה גם לא עולה כסף, ואני לא מממן ככה את התרנגולות של ארקדי. ואמוס קופנהגן! :aaa031:
אם אני לא טועה מי שהגיב להודעה הזו הוא אוהד הפועל, ואם הייתי אוהד הפועל גם אני הייתי בפחדים אם שום היה חושב להביא לקבוצה שלי את עומרי אפק
אבל מה הקשר למה שכתבתי? לתת הופעה זה לא רק למלא את האצטדיון ולא להפסיק לשיר. מה שאני אומר זה, הם חושבים שהם מגיעים לגיהנום, אז שאוהדי בית"ר ייתנו להם גיהנום.
עמרי אפק שחקן לא רע בכלל, אני כלל לא מבין את הזלזול בו. אפק הרבה מאוד דברים, אך מגן ימני הוא לא אחד מהם. כאשר יציבו אותו בתור קשר, ולא בתור מגן ימני אתם תראו שמדובר בישראלי בהחלט מוכשר, בעל טכניקה לא רעה בכלל וראיית משחק טובה. אם וכאשר הוא יגיע להפועל סביר להניח שישחק בקישור של הקבוצה, וכאשר הוא אכן ישחק בעמדה הנוחה לו, יהיה באמת אפשר לשפוט את יכולתו.
בלתת גיהינום אתה צריך לסמוך על אוהדי בית"ר. אבל אסור להשתגע, כי אופ"א מאוד ישמחו לקחת את הביתיות מבית"ר. ובכל הנושא הזה של להרים תצוגות, לצערי אתה צודק, הקהל של בית"ר לא מגובש ומאוד קשה לו להרים תצוגות
כשאפק ישחק בקישור, הוא יהיה שחקן מהיר או טכני יותר? ההגבהות שלו ימצאו לפתע את יעדם? הוא ירד לפתע לתיקולים?
זה מה שחושב לך בקהל?השלטים הסטיקרים הללו הם אלו שיעשו את העידוד?לא,לדעתי לא.קהל טוב כמו שכבר אמרתי.קהל שיודע לעודד 90 דקות ולככת עם הקבוצה בטוב וברע. מה הזלזול באפק אני לא מבין?תאמין לי שהפועל מת פשוט מתה להביא אותו,ולא סתם בהנהלת הפועל דואגים להביא אותו עוד לפני שישחק נגד קופנהאגן כי במקרה כזה לא יוכל לשחק עם הפועל באירופה.אפק שחקן נהדר שלפני פציעתו שיחק בעמדה שבכלל לא מתאימה לו.אבל שכחתם איזה שחקן מצוין הוא היה ששיחק בעמדה הטבעית שלו?שחקן התקפי פנטסטי.