בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. בית"רי מלידה Member

לאן נעלם קורנפיין? מה הוא בדיוק "מנהל"??? למה הוא לא במחנה אימון?

2. Don Joan Roman Member

עם שפיגל בארץ מנסים לסגור עם חלוץ.

3. beitar9 Member

מישו אמר לי שיש מגעים עם קוסטנטינו חלוץ אולימפיאקוס ונבחרת קפריסין זה היגיוני?

4. בית"רי מלידה Member

גם רונאלדיניו מועמד, גם אני, ועוד הרבה "שמות עולמיים".

דיבורים כמו חול, ואין מה לאכול.

5. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

בית"רי מלידה אתה עדיין חושב שמירוסביץ' רוצה יותר מהסכומים שהיו לו שנה שעברה, כי לי לא נראה ככה, ובכל אתר שראיתי כתוב כמה הוא מת לשחק בבית"ר וכמה הוא אוהב אותה, היו לו הצעות לפי מה שאני יודע מקבוצות ברמה יותר גבוהה מבבית"ר, ועצם זה שהוא מחכה עד עכשיו כדי להיות בבית"ר מוכיחה כמה הוא אוהב אותה.

"אני מת לחזור לבית"ר ירושלים", אמר מירוסביץ' לבית"ר.נט, "הודעתי לבית"ר שאני מוכן לשחק בעבור אותם הסכומים שהשתכרתי בעונה שעברה, ואפילו עבור פחות, אבל לא קיבלתי עד עכשיו תשובה חד משמעית. אני שומר על קשר עם כמה שחקנים וכמובן גם על אלבארז, ומקווה מאוד לשחק בסופו של דבר בבית"ר בעונה הבאה. זה לא קל לראות תמונות מהמחנה אימונים כשאתה לא יכול להיות חלק מזה".

עריכה: רובין נליסה שהיה מועמד לבית"ר ואולי אף יצטרף למחנה באוסטריה, כבש היום את השער השני של אוטרכט בניצחון 3:1 על קבוצה הולנדית בדקה ה-50 של המשחק.

Last edited: Jul 18, 2007
  6. beitar9 Member

לי זה נישמע דווקא היגיוני כי שום בטח מכיר אותו ניראה לי הוא שיחק אצלו בפנאתניקוס,
    הוא לא כל כך צעיר.

7. בית"רי מלידה Member

תכלס אין - רק דיבורים.

כשיחתימו מישהו, תעירו אותי.

לילה טוף.

8. The One X Member

9. בית"רי מלידה Member

שיאסוף בדרך גם אותך. נסיעה טובה! ( יש לך קסדה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )

ארזי מכניס קצת שפיות, סדר ושקט למועדון הזה, עושה סוף להפיכת המועדון הזה לפח זבל של צבא שכירי חרב.

ומי שיש לו ( באמת ) הצעה בבונדסליגה, יכול ללכת לחתום שם, ואני מאחל לו בהצלחה.

לבית"ר יש די והותר שחקני קישור, לא צריך להביא שחקן ספסל ב 450 אלף דולר, בשביל זה יש את ברוכיאן ואפק.

נראה איזה חלוץ יביאו היום, אם בכלל.היום גם תהיה הזדמנות לבן שושן להוכיח את עצמו, והפוך חזרה לשחקן הרכב ליגיטימי.

10. גוב האריות! Member

למה לא מחתימים כבר חלוץ מה כל כך קשה להחתים חלוץ אחד , יש להם את שני המועמדים טולב ונילסה שיחתימו את טולב ונגמר הסיפור מה שום אימן שמה הוא מכיר אותו אז מה כל כך הרבה זמן יהיה לנו קשה לעבור את פ.צ קופנהאגן בלי חלוץ.

11. The One X Member

רשמתי משהו על שחקן קישור?
    ארקדי אומר שהוא מוכן לשחרר סכום גבוה כדי להביא חלוץ זר ברמה,אבל ארזי מתעקש לא להביא חלוץ יקר.
    זה,מבחינתי לפחות,טמטום.

אם הבנתי אותך נכון,אתה רוצה חלוץ שיגיע מהר,גם אם זה יהיה נאביל נאסר אל-דין?
    אתה מתעקש על נליסה,שכבש בעונה החולפת 2 שערים בלבד!

Last edited: Jul 18, 2007
  12. גוב האריות! Member

לא אחי אני רוצה לקבל חלוץ אחד טוב אבל כמה זמן עד שמביאים חלוץ מה כל כך הרבה זמן תיראה כבר כמה זמן מחפשים אחר החלוץ הטוב.

13. בית"רי מלידה Member

אתם לא מבינים? חלוצים טובים לא רוצים לבוא משתי סיבות: הכדורגל פה לא רטרקטיבי, והסיבה השניה היא פחד בטחוני.

אז מה נשאר? חלוצים בינוניים מינוס, במחיר גבוה כי יודעים שארקדי משלם בלי חשבון, ואת זה ארזי מנסה להפסיק.

בכל מקרה, נראה לי שאם יחתימו חלוץ, זה יהיה הזר האחרון לעונה הזו.

ההגנה די בסדר, קשרים יש יותר מדיי, נשאר לחזק רק את ההתקפה, ולהתפלל שקאלה יהיה בסדר.

לעבור את הדנים? הפסד מינימלי שם, וניצחון בעזרת הקהל כאן. תבוסה שם, והכל גמור.

14. Sergio Ramos Member

בוודאי שזה הולך להיות הזר האחרון.
    ארזי עושה בשכל,במקום להביא שחקנים בסכום מוגזמים,ושיביאו העיקר לשחק בשביל הכסף.זה לא טוב וארזי מפסיק את זה בחוכמה.גם ככה כל חלוץ ברמה גבוה ששומע"ישראל"ישר שולל.אני מאמין ששום ושפיגל יביאו חלוץ בסדר גודל די טוב לביתר.אבל אל תבקשו חלוץ"ברמות הגבוהות"כי זה לא יהיה כאן.

15. בית"רי מלידה Member

יש גם שתי בשורות טובות: גרשון ויצחקי חוזרים להרכב אחרי פציעות.