מנדוסה זה לא החלוץ ברמה גבוהה שבית"ר צריכה. מנדוסה הוא חלוץ פרווה. הוא למעשה יותר שחקן כנף מאשר חלוץ חוד אמיתי.
לא יודע מה איתך אבל אני מעדיף שחקן שראיתי אותו משחק ודי התרשמתי ממנו (פיזי, מהיר, חכם), מאשר איזה קולב בולגרי שמשחק בליגה לא כל כך טובה שאף אחד לא מכיר אז אם לא הוא מי החלוץ שבית"ר צריכה? שוונקי? היום הכל עולה הרבה מאוד כסף, קשה למצוא שחקנים במחירים מתאימים
בית"ר צריכה חלוץ חוד, חלוץ שמבקיע שערים [קולב אמרת ?], לא שחקן טכני שמשחק על הכנף, יש לבית"ר מספיק כאלו.
קולב הזה נשמע טוב ,שחקן שמבקיע 25 שערים זה אומר משו . כמו שבופון אמר צריך שחקן סקורר שיודע להבקיע לא שחקנים שמשחקים בכנף יש לנו מספיק.
1. אבל אתה בכלל לא ראית אותו 2. הוא משחק בליגה הבולגרית 3. גם פינטו היה מלך שערים בפורטוגל אם אני לא טועה זה אומר שהוא טוב? 4. מנדוזה הוא חלוץ לא קיצוני. הוא טיפה אוהב לבוא מאחורה אבל הוא משחק הרבה יותר קדימה מיצחקי למשל
1.לא אמרתי שראיתי אותו. 2.מה כל כך רע בליגה הבולגרית היא בערך ברמה של ליגת העל. 3.פינטו לא היה ביכלל מלך השערים בפורטוגל אם הוא היה מלך השערים בפורטוגל הוא היה תותח,פינטו היה בערך מקום 6 4.ביתר צריכה שחקן סטייל קולאוטי שלא בא מאחורה אלה מחכה לכדורים.
1. מאיפה אתה יודע שקולב הוא סטייל קולאוטי? 2. איך אתה יכול להגיד שבית"ר צריכה אותו אם בכלל לא ראית אותו? 3. פינטו היה סגן או מלך השערים אני לא זוכר
1. לפי הנתונים שלו, חלוץ גבוהה, חזק, עם חוש כיבוש מצויין(כי יש לו משהו כמו 50 שערים ב80 ההופעות האחרונות שלו). 2. מתחבר לאחד. 3. פינטו היה מקום רביעי אבל ההבדלים בניהם הם שפינטו נתן עונה אחת טובה בכל הקריירה שלו ואילו קולב הבולגרי כבר שנתיים-שלוש רצופות נותן עונות טובות. תסמכו על שום וגיורא שיחתימו את החלוץ שאנחנו צריכים.
שהוא חתם בבית"ר אמרו שהוא היה סגן או מלך השערים אם אני זוכר נכון...אבל זה לא משנה 13 שערים בליגה כמו פורטוגל זה חלוץ שאמור להיות פה מלך שערים בקלות אני רק מסביר לו שכמות השערים שכבשת בליגה אחרת לא אומרת כלום
ואני מסביר לך שפינטו עשה עונה טובה אחת בכל הקריירה שלו שנמשכה עשר שנים ואילו קולב כבר שנתיים-שלוש עונות ברציפות נותן את המנה שלו כך שאין מה להשוות בניהם. חוץ מזה מי אמר שאחד משניהם יהיה החלוץ? תצפו להתפתחויות עד סוף השבוע.
טוב, הזמן לא מתארך. עוד מעט המשחק מגיע וכבר חשבתי שאתמול היה אמור להגיע החלוץ. אני מקווה ששבוע לפני המשחק כבר יגיע החלוץ שאנחנו צריכים.
אין מה לדאוג,שום שפיגל יודעים טוב מאוד מה הם עושים.זה שפינטו כבש 13 שערים בליגה הפורטוגלית,לא עושה אותו חלוץ טוב.הנה עובדה ראינו מה הוא שווה בביתר.נתן סך הכל עונה אחת טובה בפורטוגל. לפי הנתונים של קולב הזה,הוא נשמע לא רע בכלל,גבוה,חזק,מהיר וחלוץ מטרה סקורר,מה שבביתר נואשים לו. האמת,לא מפותע מי זה שמנדוסה לא הגיע לביתר,לא בא,לא צריך. הוא גם לא שנמע לי מי יודע מה.נקווה ששום ושפיגל יעשו את הצעד הנכון,ויחתימו כמה שיותר מהר חלוץ ברמה גבוה,לפני שמשחק נגד קופנהאגן יגיע.