גאידמק משלם 32 מיליון דולר(?!) על בית החולים "ביקור חולים" בירושלים,ויוסיף עוד 2 אם יוסר ההקדש. לפי וואלה!עסקים: http://finance.walla.co.il/?w=/3/1137899 דאמ..הבן אדם מוכן לשלם 34 מיליון דולר על בית חולים,אבל לשחרר 2 מיליון בשביל להביא לקבוצה שלו חלוץ ברמה גבוהה,הוא לא יכול.
וואלה אתה צודק! ארקדי צריך להעביר את כל המליארדים שלו אליך, ואתה תנהל את בית"ר. למה רק חלוץ ב 2 מליון? צריך להחתים את כל ניבחרת בררזיל. יש מספיק כסף. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
אני בעד יואב זיו (בהנחה כמובן שדוד על הספסל), זיו גם שיחק במשחק ההכנה כשקפטן. למרות שיואב לא גדל בבית"ר הוא הכי מתאים לתפקיד, אוהד בית"ר מאז שהוא זוכר את עצמו והאוהדים חולים עליו. אבל כמו שחיים אמר בנאדו הוא ותיק וכמובן שהוא שיחק אצל שומי. ואגב בופון, אני לא רואה את הידיעה בשום מקום, יש ל ך לינק?
מצד אחד יש גם את זיו זה נכון,ואני כל כך אוהב אותו וכל הקהל הביתרי נורא אוהב אותו.שחקן שנותן 200 %כל משחק.אבל למראת זאת,אריק בנאדו צריך להיות הקפטן,הוא יותר מנוסה,הוא כבר היה קפטן בחיפה ויודע מזה להנהיג ולהיות קפטן.
העובדה היא שבתוך שנה גאידמאק לא יוכל להחזיק בבית"ר ירושלים.זאת עובדה בדוקה שכל אוהד ירושלמי כבר מכחיש הרבה זמן... 1.אופציה ראשונה:הבחירות לליכוד-גאידמאק שהוא אחד התומכים הראשיים של נתניהו מתכוון לרוץ ברשימה בכדי שיוכל לרוץ מטעמה או לכנסת או לראשות עיריית ירושלים. הכוונה של ביבי להקדים את הפריימריס בליכוד היא לא בגלל כוונות פוליטיות בליכוד אלא בגלל מסקנות הדו"ח השני שיובילו את דעת הקהל להדיח את אולמרט ופרישת העבודה. 2.התמודדות על ראשות העירייה מול לופוליאנסקי(ויש אומרים מיקי לוי). כך או כך-ברגע שגאידמאק מתמודד או נושא בתפקיד פוליטי הוא לא לממן אף קבוצה ולא יכול לתתת לה כסף כתרומה.לי קשה להאמין שהוא יוותר על הקריירה הפוליטית שלו:הרי בשביל זה הוא הגיע לכאן. כך או כך עד סוף ספטמבר הכל יתברר.
הבעיה כאן היא ממש לא גאידמק. גאידמק נותן יד חופשית לארזי וגיורא לרכוש את השחקנים שהם רוצים, אך מי שלבסוף מחליט מה הסכום שיוקצה לכל שחקן הוא ארזי. מבחינת ארזי, שלו אין מושג מה זה כדורגל וכל קשר שלו לענף הוא מקרי לגמרי, הוא מבטל עסקאות כדי לחסוך, מפטר את הסקאוטינג כי חבל על הכסף וכו'. ארזי הוא הבעיה של בית"ר לא ארקדי ולא גיורא.
מספיק כבר עם השטויות. כל שנה אומרים שגאידמק לא יחזיק שנה בבית"ר, כמה זמן הוא כברכאן תגיד לי? די לאכול ת'לב, גאידמק לא הולך לעזוב את בית"ר בזמן הקרוב וגם אם כן הוא ישאיר הרבה הרבה כסף בקופה
גם במקרה שיעזוב שיאלץ לעזוב עקב כל השטיות האלה האלו של הכנסת,הוא תמיד יוכל להשים מישהו במקומו ולהעביר דרכו כספים לקבוצה.
זה קצב איטי מאוד יחסית לאלופה הכל יש לה גם היא אלופה גם אין לה תירוצים על המתקן זה מתקן ברמה גבוהה חיפה מכרה בדיוק כמוהה מנויים אין פה אוהדים אמיתיים בארץ תראו את הקבוצה של חיים מגרלשווילי סתם אני לוקח דוגמא קבוצה בינונית +- בהולנד שאין לה על מה להלחם כל כך 15 אלף מנויים ומה הולנד סך הכל 4 מיליון יותר מאיתנו ביתר היא האלופה ויש לה מתקן טוב היא צריכה השנה למלות את טדי כל משחק וזה בושה אם לא
אתה אומר דברים בלי שאתה יודע מה אתה אומר,גם בשנה שעברה כמות המנוים שהגיעו למכירה,עד לרגע בוא אנחנו נמצאים הייתה אותה כמות.ובסופו של דבר נמכרו מלא מנוים.מה הלחץ?עוד יקנו מנוים ויפוצצו את טדי.
אני יודע טוב מאוד מה אני אומר אחי גם שנה שעברה לא מילאו את האצטדיון במשחקים רגילים הביאו בין 10 ל12 אני לא מדבר רק על ביתר גם על האוהדים פה בכלל, אני אוהד חיפה וזה גם בושה שהיא לא מילאה בשנים שהיא הייתה אלופה אבל לפחות לביתר יש מתקן נורמלי האלופה פה לפחות חייבת למלא את האצטדיון בקשר לביתר אני מאוד רוצה שהיא תעבור את קופנהאגן אבל לא נראה לי אני לא מבין בשביל מה יש כסף בשביל לשכנע שחקנים ברמה גבוהה שמפחדים לבוא לבוא עם הרבה כסף כמו שפרננדז עשה, אני לא מבין עד שיש פה קבוצה שאפשר להביא שחקנים ברמה גבוהה הם אומרים בביתר שהם רוצים לחסוך את הכסף של ארקדי שאני חושב על זה עכשיו הפועל תל אביב השקיעה יותר מביתר עם כל התקציב שלה
מה יש? הלכו הסיכויים להביא חלוץ ברמה גבוהה להתראות בשנה הבאה, אירופה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx