זנדברג חלוץ....פחחחח.... נו, כבר הקמתם פסל של מילו ואתם מתפללים כל בוקר " מילו הוא אכבר" ??? :aaarofl:
אורי זה שחקן שכבר לא מייצרים היום. צנוע, מנהיג, חי את בית"ר ושחקן כדורגל מדהים. אני מכיר אותו רק מהקלטות, אבל אבא שלי ראה את השער המפורסם שלו נגד מכבי בגמר -76' בהארכה. אני כבר שנים חולם שהוא יחזור לבית"ר, להיות המאמן. מבחינתי הוא הסמל, והוא השחקן הטוב ביותר ששיחק בבית"ר מאז ומעולם (כן, כן, גם יותר מאוחנה).
מה אתה לא מבין במזה שזנדברג לא חלוץ תגיד לי מה? ברצלונה משחקים במערך 3:3:4 - רונאלדיניו במשאמל אטו באמצע ומסי בימין. מסי ורונאלדיניו לא נחשבים כחלוצים, אם זה נחשב בעיניך חלוץ שיהיה לך בנעימים.
מבחינת איכות כדורגל כנראה שאתה צודק ואני אומר כנראה כי אני לא יכול לקבוע תור אחד שכמעט ולא ראה את אורי ומנגד את אלי ראה לאורך רוב הקריירה שלו. בקשר למערך: זנדברג משחק כחלוץ בצד שמאל, עזריאל כחלוץ בצד ימין ותמוז כחלוץ מרכזי, הגיע הזמן שתבינו שיש גם שיטות אחרות.
לא שכחתי. התחושה שלי שזה איטי , אולי בגלל ששנה שעברה היה רעש גדול סביב רכש והשנה אין? נראה מה יקרה אחרי המפגשים עם הדנים.
יכול להיות, גם לי זה מוזר, אבל אני מעדיף קיץ כזה מאשר קיץ כמו שהיה עם שקלאר, קיץ כמו שאנחנו עוברים השנה מראה על חשיבה נכונה.
שנה שעברה נמכרו יותר מ-6.000 מנויים,היום הלכתי לעשות מנוי במחיר 550 שקלים. קצב המכירה הוא לא איטי פשוט שנה שעברה הייתה התנפלות בימים האחרונים ולכן היו המון כתבות בתקשורת על כך.
:aa1: מסתמן - אריק בנאדו יהיה הקפטן המחליף... האם מכולם דווקא אריק בנאדו הוא זה שמתאים לתפקיד הקפטן המחליף [כאשר אמסלם יהיה על הספסל] ?
כן, הוא מבוגר ואחראי, ופחות שנוי במחלוקת ( מבחינת הקהל ). אל תשכח גם שהוא כבר שיחק אצל שומי, וזה גם חשוב.