בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. roeiuzan Member

לא אמרתי שהוא לא סקורר, אני רק אומר שלא בדיוק התרשמתי ממנו ממה שראיתי, הוא לא ממש מורגש במשחק, אין לו את הטכניקה של רומולו בוא נגיד, אבל את השערים שלו הוא עושה ולרוב בנגיחות. המימד שלו בצ'מפיונס יהיה דומיננטי עבורכם הרבה הרבה פחות ממה שיעקובו בוא נגיד היה בזמנו בחיפה...

מה שנחשב לסקורר בארץ לא בהכרח נחשב לסקורר באירופה, שם אפילו לא יודעים מי זה סבסטיאן אבראו... לעומת איגביני שחודש אחרי המפעל כבר נחטף...

2. Don Joan Roman Member

א. תאמין לי שבאירופה בהחלט יודעים מי זה סבסטיאן אבראו.
    2. הבחור בניגוד ליעקובו עדיין לא שיחק בצ'מפיונס ליג
    3. הוא יותר טכני מרומולו
    4. הוא בד"כ לא מורגש במשחק אני מסכים איתך, אבל ברגעיםש כן מרגישים אותו זה בדרך כלל כואב ומאוד כואב ליריבות.

3. roeiuzan Member

סעיף 2 אצלך מסביר מה התכוונתי ב-א', מכירים אותו בארגנטינה והאיזור אולי, הוא עוד לא שיחק מעולם בצ'מפיונס שאתם יכולים להגיד "זה השחקן שיעשה עבורינו את ההבדל באירופה".

4. Don Joan Roman Member

אנחנו קבוצה ולא רק "אל לוקו" אבראו כך שאם נצליח באירופה זה לא יהיה בגללו ואם נודח זה גם לא יהיה בגללו, הוא בסה"כ שחקן בתוך סגל ולא קוסם.

דבר אחד בטוח: הוא בא לפה עם רקורד מצויין והוא החתמה אטרקטיבית מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/08
  5. roeiuzan Member

אז זאת בדיוק הנקודה, אני מסכים איתך בהכל, וגם עם הבחור מסיניו מעל, טוטו ויצחקי אכן שחקנים נחשבים מאד בכדורגל הישראלי... כל זה טוב ויפה ביחס לישראל, אבל כל הקערה נהפכת על פיה שאתה עושה את ההשוואות של הקבוצה שלך, ביחס לאלו של אירופה.

6. Don Joan Roman Member

אני בטוח בכל מאת האחוזים שלא טוטו תמוז, לא עמית בן שושן, לא ברק יצחקי ובוודאי לא סבסטיאן אבראו פחות טובים מחלוצים של קבוצות אחרות באירופה שנמצאות באותו הלייבל שלנו.

אם תשווה אותנו לריאל מדריד, ליברפול או אפילו פיורנטינה כמובן שאין לנו שום שחקן שמתקרב לרמות האלה אבל אם תשווה אותו לקופנהאגן וקבוצות ברמה שלה פחות או יותר אז בהחלט השחקנים שלנו ראויים.

בכל מקרה בוא נחכה ונראה מה קורה, אני מקווה שנצליח, אני בטוח שיש כאלו שמקווים שניפול ואתה אני לא יודע מה הדעה שלך.
    בדבר אחד אני בטוח: החתמנו חלוץ איכותי ומוכח לפחות על הנייר והוא בהחלט אחד מהשמות האטרקטיבים ביותר שהגיעו לכדורגל הישראלי.

7. roeiuzan Member

תאמין לי שלא חסרות קבוצות ברוסיה, קרואטיה ומקומות אחרים שכל קבוצה בארץ עוד רחוקה מהם, בסגל השחקנים, בניהול ובעוד הרבה דברים...

אני תמיד בעד הצלחת קבוצה ישראלית באירופה, גם סכנין. שבת שלום.

8. LiranSH Member

אה יפה יש דברים שאני אומר ואני לא יודע עליהם... איפה בדיוק אמרתי את זה ?

וכן.. יש ויכוח על אבארו, אולי שחקן טוב אבל לא שחקן בסדר גודל שלא היה פה.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם תדע לכתוב את השם שלו נכון , דבר שני אוהדי חיפה אין לכם זכות לדבר על סיכוי בית"ר בליגת האלופות ולזלזל בה מכבי חיפה בעונת 2002/03 עברה בסיבוב המוקדמות ה-2 את בלשינה מבלארוס ובסיבוב השלישי את שטרום גראץ , גם מכבי ת"א לא קיבלה קבוצות חזקות כל כך ואם בית"ר תעלה זה יהיה הישג יחסית לקבוצות שתצטרך לעבור .
    אבראו פשוט ידרוס את ההגנות בליגה שלנו מבחינת החוזק והנוכחות שלו ברחבה רק טופוזאקוב ומארין יכולים להתמודד מולו ובטח לא קרופניק.
    תראה מול מי הוא כבש בתמונה שמתחת להודעה ותראה במי מדובר.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יהיה יותר פשוט לתת לו להתאקלם בארץ ואז להתווכח אם הוא מספיק טוב?

11. C.F.C Member

אוהדי ביתר, עם כל הכבוד לרקורד המרשים של אבראו ויש כבוד, זה לא מבטיח שהוא יהיה סקורר שלא היה פה מעולם. גם אם הוא שחקן מצוין, יכול להיות שהוא לא ישתלב בסגנון המשחק, במדינה, בקבוצה. בהחלט יתכן שהוא יצטרך תקופת התאקלמות קצרה עד שהוא ישתלב בארץ ובזמן הזה התקשורת הישראלית תשתה בקשית לו ולביתר את הדם, כי כגודל הציפיות כך גודל האכזבה במקרה של פלופ או תקופת התאקלמות ארוכה.

איך אתה מזלזל בהישגים שקבוצות אחרות עשו ושאתם עדיין לא עשיתם? אתה מדבר כאילו לבית"ר יש רקורד אירופי אין סופי, כשבפועל, אתם חולמים לעשות את ההישגים האלו.

12. Voda_Coda Member

בליגת האלופות לקבוצות כמו בית"ר, צריך בעיקר מזל..אם היא תקבל הגרלה קלה בסיבוב השני, היא תעלה..אם איכשהו הם יקבלו גם בסיבוב השלישי איזה קבוצה קטנה(שהסיכויים הם אפסיים) אז הם כנראה יעלו, ואם לא..יש להם את גביע האופ"א ששם עם שינוי קטן במנטליות הם יכולים בהחלט לעלות להם כמה מקומות בדירוג האירופאי..בשביל לעלות לאירופה צריך הרבה מזל וסבלנות..לאט לאט עולים בדרגים וזה..

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

C.F.C אני לא מזלזל בהישגים שלכם אני פשוט מבהיר שעדיין אף קבוצה ישראלית לא עלתה בהגרלה רגילה ואם לא נעבור את הסיבוב השלישי זה לא כזה אסון.

14. *הפועל-רעננה* Member

חבר'ה, יש פה נושא מאוד חשוב שלא דיברנו עליו בקשר להגרלת מוקדמות ליגת האלופות.

אם בית"ר תקבל קבוצות בדרג גבוה יותר כמו באזל או אנדרלכט ויעברו כמובן, הם יכולים להמנע ממפגש עם קבוצות כמו יובנטוס, ליברפול, ברצלונה וארסנל בסיבוב השלישי כי הם יהיו מדורגים!!!

זה מאוד משמעותי... עדיף את הסיכון בלקבל קבוצות כאלה כי הן לא קבוצות שאי אפשר לעבור.
    אך אם נקבל קבוצה בדרג נמוך ולא נהיה מדורגים בסיבוב השלישי, יהיה מאוד מאוד קשה לכבור את אחת הקבוצות מספרד, איטליה ואנגליה... (אלא אם כן, יהיה מזל ונקבל קבוצה סבירה יותר...)

מה אתם אומרים?
    עדיף קבוצה חזקה יותר בסיבוב השני כדי להיות מדורגים בסיבוב השלישי
    או
    עדיף קבוצה חלשה יותר בסיבוב השני ולא להיות מדורגים בסיבוב השלישי
    (אסור לשכוח שאם עוברים את הסיבוב השני עולים לפחות לגביע אופ"א)
    אני למרות הכל מעדיף את האפשרות הראשונה כי אני חושב שאפשר לעבור קבוצות כמו אנדרלכט ובאזל - קיצור, אני רוצה ליגת אלופות!!!!! חחח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Messinho Member

לבית"ר אין מזל בהגרלות לאורך השנים (כולל בישראל)
    אבל ברור שכדאי (בע"ה הלוואי) לקבל את אנדרלכט או באזל, שאמנם הם קבוצות הרבה יותר טובות מבית"ר אבל עדיין הן לא בלתי עבירות ובשלב שאחרי זה לקבל קבוצה לא מדורגת.. כי מול כל קבוצה מהליגה האנגלית\ספרדית ואפילו מליגות פחות טובות נקבל שלישיות

בכל מקרה
    הנהלת בית"ר עושה טעות קשה שהיא לא מורידה ציפיות ומסיבה שבשביל להצליח באירופה צריך יותר מזל מיכולת.
    בשביל לעבור שלב באירופה צריך הגרלה סופר טובה + יום רע של הקבוצה היריבה + הרבה החמצות של הקבוצה היריבה + יום אירואי של קאלה + יום טוב של בית"ר..

אני אישית לא פתחתי ציפיות לגבי אירופה אף פעם והאמת שגם לא אכפת לי מאירופה.. לי חשובה הליגה