בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Don Joan Roman Member

אחריי שהחתמנו את דאריו פרננדס, משה אוחיון והגענו לסיכום עם חלוץ בסדר הגודל של סבסטיאן אבראו נותר עכשיו רק להחזיר את ברק יצחקי ולהשאיר את טוטו תמוז כדי ליצור קיץ מושלם שבו לא רק שלא נחלשנו אלא אפילו התחזקנו ולהשלים מהלך נהדר של מארס טורקי עם רביעית רכש מרשימה ואיבוד של שחקן משמעותי אחד בלבד: גל אלברמן.

אני מאוד מקווה שאבראו ייתן את מה שהוא יודע כאן בארץ, אמנם בשנתיים האחרונות הוא לא בדיוק להיט גדול אבל אם בשנתיים הללו הוא היה מפציץ כמו שהפציץ לאורך כל הקריירה אז לא היה לנו שום סיכוי להביא אותו, בכל מקרה כמו שתומר אמר גם אני חושב שמילת המפתח איתו היא סבלנות.

בקשר ליכולות שלו בחדרי ההלבשה, אני אל דואג מזה, בבית"ר יש היום את אלבארז ופרננדס שמדברים את אותה שפה כמו "אל לוקו" וגם שאר השחקנים למדו אותה מעט.

דרך אגב, אימון פתיחה נהדר היה היום, אמנם השחקנים לא ממש התאמנו אבל ככה זה תמיד וזה דבר טוב שמטריפים אותם אחריי הפגרה שהייתה לנו, במיוחד שחקנים חדשים כמו דאריו פרננדס ומשה אוחיון, חבל שאבראו לא היה חקל מהחגיחגה אבל אל תדאגו, בנתב"ג נעשה לו חגיגה לא פחות יפה מאשר היה כשהגיעו לכאן שחקנים כמו מירוסביץ', אגאנסו ודרק בואטנג.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/08
  2. Dimitar Berbatov Member

תתפלאו, אני לא בעד חזרה של יצחקי לבית"ר. עם כל האהבה לברק, בשביל מה אנחנו צריכים אותו? ברוכיאן, פרננדז, אוחיון, טל, בואטנג, בן שושן וזנדברג. לדעתי זה מספיק. איפה ברק נכנס בכל הסלט הזה אין לי מושג. ברוכיאן נכנס למשבצת של ברק למרות שזאת לא העמדה הטבעית שלו ועשה עבודה נהדרת. אם עכשיו ברק חוזר זה רק יחזיר את אבירם צעד אחד אחורה אחרי הקפיצה שהוא עשה בעונה שעברה.

מה גם שלדעתי ברק לא שווה את הכסף שגנק דורשת עליו. רק לפני חצי שנה הוא נמכר בחצי מהסכום שעכשיו גנק דורשת עליו ואין ספק שהוא לא שיפר את היכולות שלו ב-50%. עדיף בשביל ברק שישאר בבלגיה, שיתקדם ושלא יתן לגעגועים לעצור את הקריירה האירופית שלו. טוב לו וטוב בשבילנו.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם בית"ר חולמת על להצליח גם באירופה וגם בליגה יש מקום לבר יצחקי ולעוד 3 כמוהו, השמות ש"ברוכיאן" ציין מספיקים לאליפות קלילה בארץ אבל הצלחה במקביל באירופה היא סיפור אחר, אם בית"ר רוצה להצליח ב-2 החזיתות ולא להיכשל טוטאלית כמו ב-2 העונות החולפות, בית"ר חייבת להביא את ברק יצחקי, והוא שווה הרבה כסף, הוא מנייה בטוחה בבית"ר.

4. Don Joan Roman Member

אף אחד עדיין לא יודע כמה כסף בית"ר תצטרך לשלם עבור ברק יצחקי כי בית"ר עדיין לא ביררה עם גנק את העלויות שכרוכות בהבאתו(על השכר 2 הצדדים יתפשרו בלי יותר מדיי בעיות כי ככה זה כשיש אהבה), בוא נראה כמה הם ידרשו, אני חושב שסכום של מליון וחצי יורו כל העסקה יהיה כדאי כדי להנחית אותו אצלנו, עם ברק יצחקי אבראו יהיה טוב הרבה יותר.

"ברוכיאן 8" כדי להצליח ב-2 חזיתות צריך עומק ואיכות, ברק יצחקי זה איכות שתוסיף גם עומק.

5. Dimitar Berbatov Member

לדעתי הסגל ובפרט החלק ההתקפי מספיק עמוק כדי לרוץ בשתי החזיתות. לדעתי הסגל הזה גם יכול להגיע לליגת האלופות. אתם מדברים על ליגת האלופות כאילו בשנה שעברה היינו רחוקים מהסיבוב השלישי שנות אור. להזכירכם, היינו טובים מקופנהאגן ורק טעויות של קאלה וחוסר מזל ודיוק בהתקפה מנעו את הנצחון והעלייה לשלב הבא. אני חושב שהשמות שציינתי מספיקים בהחלט. ברק יגרום לשחקנים כמו בן שושן וברוכיאן לראות יותר ויותר ספסל וזה ייצור לדעתי ספסל עמוק מידי וסתם יגרום לבעיות.

6. beitar4ever Member

יניב אם אתה באמת רוצה להצליח באירופה, אתה צריך שיהיה לך יותר משלושה חלוצים בסגל , זה כלום .
    ולכן לפי דעתי ברק יכול להוסיף המון איכות בהתקפה, המון לחימה , הקרבה, שחקן שנותן את הנשמה בכל דקה שהוא על המגרש.
    אם תשאל אותי אני מעדיף את ברק על טוטו ועל בן שושן ואפילו על אבראו, על ווינר כזה לא הייתי מוותר, אם יש אפשרות נשמח לראות אותו בקבוצה.

7. Don Joan Roman Member

כן אבל אז היינו עם ברק יצחקי ולא בלעדיו, מה שאמרת רק מחזק את הצורך בברק, הוא אחד השחקנים הבודדים בארץ שבאמת מתאים לרמות של ליגת האלופות.

8. אלי מתחן Member

ברק יצחקי צריך לעזוב את גנק רק אם אין שאיפות לעשות משהו בקריירה שלו, ואז אני לא בטוח שכדאי לנו כזה שחקן.

9. A-K-I-V-A Member

10. idos87 Member

כדאי להביא את ברק יצחקי לבית"ר בהשאלה. כך אחרי שנה שהוא יהיה בבית"ר הוא יחזור לגנק ולזירה האירופית ולא יפספס את ההזדמנות להיחשף לרמות הגבוהות באירופה. חבל שהחלום האירופי של ברק יגמר כ"כ מהר, יש לו הרבה כישרון והוא צריך לנצל אותו.

11. רזו לבבון Member

גם על פינטו, אגאנזו, פביאני, רמאליו ורומולו שמענו את המשפט הזה.

עוד לא הגעת למסקנה שלא צריך לשפוט לפניי שרואים?

הגיע מהספסל או מההרכב, תאמין שזה לא אומר כלום.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/08
  12. Voda_Coda Member

לא יודע מה אמרו על מי שאתה מזכיר..אבל כל אחד כמעט בא באמצע השנה ולא השתלב..אבראו מתכוון לעבור את האימונים של תחילת שנה וגם הוא נקנה ב7 מליון שקל..שאף אחד מהשמות שהזכרת פה לא התקרב אפילו לסכום הזה..הליגה הארגנטינאית היא ליגה של כמה רמות מעלה הליגה שלנו..ואם הוא פתח שם זה אומר הרבה..ברור שזה תלוי באיך הוא השתלב..

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לזכור אנחנו סך הכל הליגה הישראלית שבה חלוצים כמו יניב עזרן ושי הולצמן מסיימים עם 15 שערים לעונה , זה לא שאבראו הולך להתמודד הם מיטב הגנות אירופה במגרשים ביתיים כמו הבירנבאו והקאמפ נואו . רוב הסיכויים שהוא יעבור את מד 10 שערי הליגה כי לרוב ההגנות יהיה קשה להתמודד מול הכח שלו .

14. Alejandro Rodriguez Member

כריסטיאן אבראו שחקן גדול ומאוד גבוה כך שאני מאמין וקל לא יהיה להגנות כאן מולו. הוא בא לכאן עם רזומה לא רע בכלל וכבר הוכיח עצמו מספיק בקריירה שלו בשביל להגיע לבית"ר ירושלים, אני בטוח שזה דיל מצוין ורק ירוויחו ממנו.
    בנוגע לסוגיית הגיל-ספסל וכו': גם שחקן ספסל מריבר פלייט מספיק לליגה הגרועה כאן, גם שחקן בן 32 מספיק לליגת העלק, לא צריך להיות דידייה דרוגבה בשביל להצליח כאן.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/08
  15. Messinho Member

"רוזמה לא רע בכלל"?
    תגיל לי אתה מבין בכלל איזה שחקן ההנהלה הביאה לכאן?
    ואיך אתה מסוגל להגיד על הרזומה שלו "לא רע בכלל"? יש לו רזומה של חלוץ ענק ולא פחות מזה.

בדרום אמריקה, סבסטיאן אבראו הוא כוכב כמו שמסי כוכב באירופה, במיוחד במקסיקו ששם הוא מוערץ בצורה בלתי רגילה.

אני חושב שבאירופה הוא לא יצליח להבקיע, אבל בליגה אני חותם על זה שהוא מבקיע מינימום 15 שערים.