מה גם שהוא בועט , מרים ונוגח טוב מאוד שזה פלוס ענקי . 6 שערים - מלך השערים של הקבוצה יחד עם שכטר ואוקוצ'ה (יכול להיות שלאחד מהם יש ה7 , אבל זה אומר הכל [כן , גם שהחלוצים שלנו עלובים ..] )
אין שום סיכוי שבית"ר תשלם מחיר כזה על בן דיין אולי בעידן שקלאר, אבל מאז שארזי ושפיגל בבית"ר אפילו על חלוץ זר הם לא יוציאו סכום כזה
מסיניו ואופיר בוא נפתור לכם את הבעיה בשורה אחת: בן דיין שחקן מצויין ואולי המגן השמאלי הטוב ביותר בארץ אבל עם כל הכבוד לו ויש לו המון כבוד מיליון וחצי יורו זה פשוט מחיר יותר מדי גבוה שאף קבוצה לא צריכה לשלם על שחקן.
כשההבדלים בין השניים הם מליון וחצי יורו אני מעדיף את יואב זיו. זה לא שיש לנו עשרות מליוני דולרים להשקיע בשחקנים.
החסרון היחיד של דדי בן דיין הוא הגיל. אמנם בן 30 לא נחשב קשיש, אבל אם אנחנו רוצים לבנות קבוצה לעתיד, שחקנים שירוצו ביחד כמה שנים ושלא נחליף כל שנה 5 שחקנים מהסגל, זאת קצת בעיה. מבחינת כדורגל נטו בן דיין הוא המגן השמאלי הכי טוב בארץ. ההרמות שלו מדויקות מאוד, יש לו משחק ראש מצוין שגם עוזר לו להבקיע כל-כך הרבה שערים מעמדת המגן, טכני יחסית למגן (לא משווה אותו בהיבט הזה למסיללה כי הוא באמת יוצא דופן) שחקן נפלא. 1.5 מיליון יורו הוא בוודאי לא שווה, אין שחקן ששווה את הסכום הזה. אבל אני מאמין שנתניה תירד מהר מאוד מהעץ שהיא טיפסה אליו שהיה בעיקרו בגלל שהם לא רוצים שבן דיין יעזוב ובגלל שבית"ר לא פנתה אליהם. בכל מקרה, לא אהבתי שפנו לא בן דיין ישירות, במקום לפנות לנתניה. אם אנחנו שואפים להיות מועדון מקצועני, עם ניהול ברמה אירופאית, אז צריך ללמוד שיש דרך. אני בטוח שנתניה היו מקשים אלינו פחות, אם היו פונים אליהם בצורה מכובדת.
שיהיה לו בהצלחה. כמה שמשה אוחיון יכול להיות מחליף אני לא בטוח שצריך מישהו, עידן טל ובואטנג הם צמד מספיק חזק לליגה שלנו.
אחד השחקנים האהובים עליי. אני שמח בשבילו על המעבר הזה למשינגדלבאך. לדעתי הוא מאוד מתאים לכדורגל הגרמני, ואני מקווה בשבילו שיצליח. אני בכלל לא בטוח שחייבים מחליף לגל. אני מאוד בעד להסיט את ברוכיאן לאמצע, לצד טל ובואטנג. ככה נרוויח ברוכיאן יותר אפקטיבי, יותר חד ויותר טוב. בכל מקרה, מדאיג אותי מעט כל העזיבות האלה. יש דיבורים על בן שושן שרוצה לנסות את מזלו באירופה (לא מחזיק ממנו, אבל שחקן חשוב בסגל), אפילו זנדברג דיבר על זה בראיון איתו, קצב אולי יוציא את טוטו לאירופה, רומולו ואלברמן כבר עזבו..לא מצב אידיאלי. אני חושב שיש מקום לחזק את הקבוצה בשני זרים (אחד קיצוני, אחד חלוץ) וישראלי שיצטרפו לבואטנג, קאלה (או שהוא כבר קיבל אזרחות? אני לא עוקב) ואלברז.
הבעיה שלי עם משה אוחיון זה שהוא לא שחקן דומיננטי כמו אלברמן... היחידי שאולי יכול למלא את החור שלו (חוץ משחקן זר) זה תמיר כהן שגם זה לא בטוח כי הוא חסר יכולת התקפית להבדיל מאלברמן שיודע לבשביל ולכבוש בצרורות בייחס לקשר אחורי. חוץ מזה החיסרון של אלברמן זה הרבה מעבר ליכולת המקצועית.. זה הנשמה וההקרבה על הדשא והאופי מחוץ לדשא. זה נראה כאילו בית"ר מתפרקת, בן שושן עוזב, טוטו עוזב, אלברמן עוזב, ויסה עוזב, רומולו עוזב ויכול להיות שגם יואב זיו לחו"ל וזנדברג למכבי ת"א. ולעומת זאת בכיוון ההפוך עוד לא שמעתי על אף שחקן שחתם אצלינו. בינתיים רק רצות שמועות על זה ששחקנים חלשים כמו יניב קטן ואבראה נמצאים במגעים איתנו. לא יודע מה איתכם אבל אני מרגיש איזשהי אדישות במערכת, במיוחד אצל אלי ארזי שלא מסכים לפתוח את הכיס. נראה שהוא יותר מדי מושפע מהקטע הזה של שפיות כלכלית. בוא נאמר שהכל צריך להיות במידה, בעייני שפיות כלכלית זה לא אומר שלא קונים שחקנים כמו בוזגלו כי הם עולים יותר מדי.
זו מכה קשה לבית"ר ירושלים. נכון שאפשר להגיד את זה על עזיבה של כל שחקן, אבל כולם יסכימו שגל אלברמן היה האיש שלה השנה ולאבד אותו זה משהו שהירושלמים קיוו מאוד שלא להתעמת איתו בקיץ הקרוב, אלא לפחות בקיץ הבא. עבור הליגה זה אולי משני. למרות היותו שחקן חשוב, אני לא חושב שהאליפות תתערער, אבל באירופה בית"ר ירושלים הפסידה שחקן שהוכיח שהוא לא מפחד להראות את עצמו במעמדים האלה וזה הכרחי לקבוצה חסרת נסיון שרוצה להעפיל לשלב ליגת האלופות. אם מסתכלים על כך מנקודת המבט של השחקן, הרי שמדובר בצעד מבורך. גל אלברמן שיחק השנה בליגה משל עצמו.
אני מאוד עצוב , אחד השחקנים אם לא האהוב עליי עזב את בית"ר. אני חושב שלא יהיה קל למצוא מחליף לאלברמן במיוחד בגלל הנשמה שלו, ולאו דווקא בגלל התפקיד כי אני חושב שעם הסטה של ברוכיאן לאמצע(עם נטיה לצד ימין ) אפשר לעשות משהו. בכל מקרה היום הפסדנו מנהיג ,מתקל מעולה, שחקן התקפה לא רע, ובכלל בן אדם שמוסיף המון ערך חברתי לקבוצה, ממש אבידה גדולה. אני לא ממש מבין למה הוא מיהר לעזוב למינשגלדבאך, כי לדעתי הוא יכל למצוא קבוצה בהרבה יותר טובה מזו, אבל איש איש ודרכו, מאחל לו הצלחה גדולה בקבוצתו החדשה.
דיי דיי לזלזל במינשנכלדבאך. רוברטו קולאוטי בקושי משחק שם וזה אומר הכל. ולא מבין איך אפשר בכלל להשוות את הבונדסליגה שהיא אחת מ4 הליגות הטובות, לליגה הישראלית המצחיקה.
השחקן היחיד שפחדתי מהעזיבה שלו זה גל אלברמן, במקום טוטו אפשר להביא כל חלוץ ישראלי אחר ולא נרגיש יותר מדיי בהבדל וכנ"ל לגביי בן שושן, זנדברג, יואב זיו, רומולו וויסה אבל לגל אלברמן אין מחליף בכדורגל הישראלי, גם לא משה אוחיון שהוא בהחלט שחקן שעכשיו אני מאוד רוצה לראות בבית"ר כי הוא היחיד שעוד איחכשהוא מתקרב לשחקן מספר אחד. מה נותר? רק לאחל לו בהצלחה אה וגם להגיד לשקלאר שהוא בן זונה גדול, כל הסעיפי שחרור המצחיקים האלה הרסו אותנו. ד"א בקשר לטענות שאלברמן יכל לחכות ולדחות את ההצעה הזאת אני אומר: גל אלברמן השיג הכל בכדורגל הישראלי, יש לו גביע הטוטו עם מכבי פ"ת, יש לו אליפות, יש לו דאבל עם בית"ר ירושלים והוא השחקן הכי טוב בארץ בלי מתחרים בכלל אז מה יש לו לחפש פה? זה לא שהוא עובר לבלגיה או להולנד, הוא עובר לאחת מארבע הליגות הטובות באירופה והולך לשחק באיצטדיונים כמו "האליאנז ארינה" והאיצטדיון של דורטמונד ולהתמודד מול שחקנים כמו ריברי ופרינגס ובאומן וואן בומל וואן דר וארט, אז מה הוא צריך את הליגה העלובה שלנו? אני רק מאחל לו בהצלחה ושאני אראה אותו בכל שידור של מנשנגלדבאך בהרכב ולא על הספסל כי מגיע לו לשחק באחת מהליגות גהדולות של אירופה ובהרכב כי הוא פשוט שחקן גדול. תודה רבה לשחקן מספר אחד. ד"א קראתי פה טענות לאלי ארזי, תשמעו ארזי לא אשם שארקדי החליט לסגור את הברז ואת הכסף החופשי.
איזה חכם זה לתת דוגמא לשחקן שהיה פצוע יותר מחצי שנה במצטבר ? בכל מקרה זאת קבוצה בבונדסליגה וזאת קבוצה טובה. תהיו בטוחים שאחרי הליגה הזאת עוקבים הרבה יותר קבוצות גדולות מאשר אחרי הליגה הישראלית.