בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. Football God Member

לפי מה שאני זוכר מיורו הנבחרות הצעירות,דה-רידר שרף את הקו שלו,כל הזמן פרץ והרים.
    שחקן שגדל באייאקס ועבר בכל הנבחרות הצעירות בהולנד לטעמי מתאים גם לליגת האלופות.

2. Don Joan Roman Member

לא ויתרנו עליו, זה הוא שוויתר עלינו.

והסיבה העיקרית לויתור שלו זה לא הרמה של המשחק כאן וזה לא הנושא הכספי וזה גם לא העובדה שלואיס נזרק מכאן שלא בצדק אלא בעיקר העובדה שכל פעם שהוא היה נוגע בכדור איזה פישר אחר היה נכנס בו בפראות והשופט לא רק שלא היה בא להזהיר את הפוגע אלא אפילו העניש את לרואה בעצמו, כשהוא ראה שלשחקנים פה אין כבוד ושהשופטים פה פחדנים ואפסים הוא העדיף לחזור לצרפת, לאיפה שמכבדים אותו.

3. beitar4ever Member

בקשר למה שכולם אמרו על דה רידר, גם לי יש כמה מילים להוסיף, דניאל הוא שחקן מאוד כישרוני אבל אין ספק שבעונה האחרונה הוא היה באחת העונות הכי גרועות שלו בקריירה .
    השחקן הזה הוא לא הכי נחוץ לבית"ר, אבל גם לא יזיק לבית"ר להתחזק בשחקן כמוהו ולהחליש את מכבי ת"א שרוצה אותו.
    לגבי בן שושן ,אני לא יודע אם אני רוצה שהוא ישתחרר מכיוון שהוא שחקן חשוב לקאדר שלנו ,ואי אפשר לשחרר שחקנים כמוהו מכיוון שהקבוצה אח"כ תצטרך לשבור את הראש אחרי החלוץ שיוכל להשלים את המשבצת שלו, ובנוסף השחקן שיבוא יצטרך להתאקלם בקבוצה, ולא מתאים לנו שינויים כאלו משמעותיים בסגל, שום חייב לנסות להשאירו.
    ועוד דבר בקשר לשמועות שקטן אמור להחליף את עמית, אני חושב שבן שושן יכול לתת בהרבה יותר מקטן, כך שזה לא שאלה את מי אני רוצה בקבוצה.

4. Messinho Member

לפי מה שמסתמן, עמית בן שושן מתכוון לעבור לבירסחוט הבלגית בקיץ. ואני שואל את עצמי, האם הוא קורא לעצמו שחקן בית? למה הוא ממהר לעבור לקבוצה כזאת מעפנה בגלל שנתן עונה יחסית טובה (במושגים הנמוכים שלו)? אבל עזבו, העיקר שהוא יוצא לשחק "בחו"ל" עאלק.
    האמת שהעזיבה שלו לא משאירה חור כזה גדול, אבל עדיין אני חושב שצריכים לשמור על השחקני בית.

מה שחשוב זה שברוכיאן החליט להשאר בבית"ר למרות שקיבל הרבה הצעות מבלגיה ולמרות שהוא פי 100 יותר מוכשר מבן שושן. ברוכיאן הוא דוגמא לשחקן בית שבאמת מחובר למועדון.

ברוכי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

המחליף של בן שושן כנראה יהיה יניב קטן. אני כבר רואה איך האהודים עושים לו את המוות... ובצדק.

Last edited: May 27, 2008
  5. TariboWest Member

בצדק? איזה צדק?

6. Messinho Member

א. הוא פשוט גרוע בשנתיים האחרונות. הוא לא ברמה של קבוצת צמרת בליגת העל.
    ב. הוא סמל של מכבי חיפה ואנחנו שונאים אותו.

ובוא אני אסביר לך מה ההבדל בינו לבין בנאדו וגרשון,
    כשבנאדו וגרשון הגיעו זה היה בתחילת המהפכה בבית"ר ואז היינו צמאים להצלחות אז הסכמנו בסופו של דבר שיביאו אותם לבית"ר, אבל עכשיו עם קטן המצב שונה כי אנחנו אחרי שתי אליפויות וגביע וזה משהו שונה.

בקיצור הוא יאכל הרבה מרור לפי מה שאני צופה...

Last edited: May 27, 2008
  7. JR-Riquelme Member

ההבדל שגם בנאדו וגרשון נהדרים ויניב קטן שחקן שכבר מת שאני לא יודע איך הוא יכול לחזק את הקבוצה...

8. Messinho Member

עזוב, מצידי שיהיה ברמה של מסי ואני עדיין לא ארצה אותו.

עדיין לא ברור לי למה בחרו בו ולא בבוזגלו, הרי הם יקבלו משכורת דומה ובוזגלו צעיר יותר, רעב יותר ושיאו עדיין לפניו להבדיל מקטן.

9. TariboWest Member

בבקשה ממך אל תזיין את השכל על סמלים ועל שנאה. משחק אצלכם שמעון גרשון, הסמל הבלתי מעורער של הפועל ת"א (עד לפני המעבר), הקבוצה שמסמלת כל מה שמנוגד לביתר ולמה שהיא מייצגת. השחקן הזה שכל כך שנאתם, היום כותב לכם שירי אליפות. גם בנאדו היה סמל של מכבי חיפה ואבי נמני סמל של מכבי ת"א, ראינו כמה מרור הם אכלו מכם.

10. Messinho Member

בבקשה ממך תקרא שוב מה שכתבתי למעלה. אין צורך שאסביר שוב מה ההבדל.

11. TariboWest Member

מה שכתבת זה תירוץ לא מוצלח. במילים אחרות כשלא היו תארים ויתרתם על העקרונות שלכם, עכשיו כשיש אתם רוצים לשמור עליהם שוב (וואלה, אז תעיפו את גרשון). אין פה שום הבדל, 2 גולים של קטן והקהל ירים אותו על הכתפיים.

12. Messinho Member

ממש לא... לא להביא שחקנים כמו קטן זה לא חלק מהעקרונות שלנו.
    לא להביא שחקן ערבי זה חלק מהעקרונות שלנו (ואנחנו עומדים בהם עד היום).

13. FC_Bayern Member

האמינו לי אוהדי בית"ר היקרים, בתור אוהד מכבי חיפה, ועם כל החיבה שלי לשחקן כמו יניב קטן, שהוא כידוע אחד מסמלי המועדון שלנו...השחקן הזה כבר מזמן לא זה. אם שום רוצה להביא אותו- זו טעות ענקית לדעתי. כיום קטן מרוויח חצי מיליון דולר בעונה, וזה סכום שמאוד קשה להוציא אותו מיענקלה. במידה וקטן יימכר, גם דמי העברה וגם נטל גדול של תקציבי משכורות - רק יחזקו את מכבי חיפה. אם קטן יחזק את בית"ר זה יהיה ב-5 משחקים (אולי) בכל העונה. קטן זה שחקן שתופס משחקים מאוד בודדים, ותו לא. את השיא שלו הוא כבר עבר ממזמן (כששיחק בצ'מפיונס).

14. Don Joan Roman Member

כן, הוא שחקן בית, הוא גדל על בית"ר מגיל קטן, אמנם למחלקת הנוער והילדים הוא עבר רק בגיל 12 אבל הבחור היה בא לכל משחק של בית"ר ירושלים, בבית ובחוץ, בניצחונות ובהפסדים ולאף אחד אין זכות לפקפק בזה שהוא אוהב את בית"ר רק בגלל שהוא רוצה לנסות את מזלו באירופה, אז נכון בירסחוט זו לא הקבוצה הכי גדולה שיש ויכול להיות שהיא פחות טובה אפילו מלוקרן וגנק, אבל היא עדיין נקראת אירופה וזו זכותו המלאה לצאת לשם כשיש לו הצעות.

בדיוק בגלל הסיבה שמנית כאן אבירם לא יוצא לבלגיה, הוא שחקן הרבה יותר מוכשר מעמית בן שושן ומכל שחקן ישראלי בליגה(גם ממאור בוזגלו) והוא גם שחקן הרבה יותר טוב ממנו ולכן הוא מאמין שבעוד שנה-מקסימום שנתיים הוא יהיה מבוקש באחת מחמשת הליגות הטובות והגדולות של אירופה, אם תוך שנתיים-שלוש הוא לא ימצא קבוצהב אחת מהליגות האלה גם הוא ינדוד לבלגיה ולו רק בשל העובדה שהוא רוצה לנסות את מזלו באירופה.

בדבר אחד אני בטוח: גם אבירם וגם עמית קשורים מאוד למועדון ואם הם יצאו לאירופה וינחלו חלילה וחס כישלון או כאשר בעזרת השם יסיימו קריירה מוצלחת, הם יבואו לקבוצה אחת: בית"ר ירושלים.

אין שום הצדקה לעשות את המוות לאף שחקן כדורגל שמשחק בקבוצה שלך, אפשר להיות נגד ההחתמה הזאת ולא לקבל אותה בעין יפה אבל אך ורק מחוץ לדשא ובמצב שהוא לא חתום, כאשר הוא חתום ומשחק עבורך אתה צריך לעודד ולתמוך בו כי זה האינטרס של שנייכם.

3 סיבות.
    1. בוזגלו הבהיר שהוא מעדיף לשחק בקבוצה שתבטיח לו הרכב, בית"ר לא יכולה לעשות זאת ומכבי כן.
    2. אבא שלו שאוהב לשעות בלאגן כל פעם שהבן שלו לא משחק ושום את שפיגל חוששים שזה יגרום לכל מיני סכסוכים בתוך קהבוצה.
    3. מליון יורו על חצי כרטיס, עוד חצי מליון יורו לעונה ולפחות עוד מליון יורו על 50 אחוז הנותרים, זה עסקה של 2.5 מליון יורו לעונה ואם נוסיף את השכר שלו לעוד 3 שנים נקבל שבית"ר תצטרך להשקיע במאור בוזגלו בין 4 וחצי ל-5 מליון יורו בארבע שנים, העלות של קטן אם יגיע תהיה מקסימום 2 מליון דולר לאותה התקופה (כי בבית"ר מציעים לקטן 350 אלף דולר והוא מסכים).

דבר בשם עצמך בבקשה.

15. avishay22 Member

בית"ר ירושלים מוכנה להציע לקטן יותר ממה שהוא מרוויח בחיפה.

תראו את הכתבה בONE..