בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. idos87 Member

אם בית"ר בונים על בעונה הבאה על ליגת האלופות, דה-רידר הוא לא השחקן שמתאים להם. אם בית"ר בונים רק על האליפות והגביע אז הוא כן מתאים. לא נראה לי שדה-רידר יסתדר בליגת האלופות. דה-רידר שיחק בעונה שעברה בברמינגהאם שירדה ליגה. הוא לא קיבל שם הרבה דקות משחק וכתוצאה מכך כושר המשחק שלו הוא לא בשמים. בית"ר לא ירצו עוד שחקן בלי כושר גופני כדוגמת פינטו ופביאני. שניהם כבר לא בבית"ר.
    אגב לגביי פביאני, הוא משחק בליגה הרומנית בסטיאווה ועכשיו הוא שווה שם מיליונים. הוא נהיה רזה ויש לו מהירות גבוהה ומשחק כדור טוב מאוד. יש סירטונים ב-youtube אפשר למצוא. אולי בית"ר היו צריכים להשאיר אותו עוד קצת בקבוצה?

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני לא מבין מה ההמולה סביב דניאל דה-רידר.
    לא כל שחקן יהודי שמשחק בחו"ל הוא טוב, וזה רק כי הוא לא תופס משבצת של זר.
    הוא ככר 2 עונות ברציפות יושב על הספסל של ברמינגהאם, קבוצה שירדה לליגה השנייה.

אני מאמין שכושרו נפגם ומלכתחילה לא החזקתי ממנו יותר מדי.

Last edited: May 22, 2008
  3. BeitaReaLiverpool Member

לגבי דה רידר. אני בדעה שאם אפשר, צריך להביא אותו. אנחנו חייבים להביא את הישראלים הכי טובים שנוכל, ודה רידר נמצא בקטגוריה הזו. מה גם שזה עשוי לפגוע במכבי ת"א, כי הם רוצים אותו.

לגבי פאביאני, אין ספק שהוא שחקן טוב וגם כשהוא היה בארץ ראו את זה.
    מה לעשות שבזמן שהוא הוריד חלודה, כבר העיפו אותו ועכשיו אנחנו רואים איזו טעות זו הייתה.

4. roeiuzan Member

בעניין דה רידר, לא בדיוק עקבתי אחריו בשנתיים שלוש האחרונות שללא ספק היו גרועות מאד מבחינתו, אבל אני לא אשכח את התקופה שלו באייאקס לפני 3 עונות נראה ליה, הוא כיכב בחוליית ההתקפה שם יחד עם סניידר, ואן בומל, ואן דר וארט, איברהימוביץ' ואחרים. אז פוטנציאל יש, השאלה מה הוא שווה עכשיו...

Last edited: May 23, 2008
  5. Voda_Coda Member

לא יכל להיות שדה רידר יושב שתי עונות על הספסל בברמינגהאם בגלל שהוא עונה אחת שם..
    עונה שעברה הואר היה בסלטה ויגו שאגב גם ירדה ליגה שהוא היה..רק שהוא לא יבוא למכבי ת"א ויוריד גם אותה ליגה..שחקן טוב שצריך מקום טוב כדי לבטא את הכישרון שלו כי חבל עליו..כולנו ראינו אותו באליפות אירופה שנה שעברה בהולנד..

6. אלי אוחנה ג'וניור Member

גם דניאל דה-רידר, בדומה לז'רום לרואה ודרק בואטנג יגיע למצב בו ימאס לו לתת את המקסימום במשחקים (אם בכלל) ויתחיל לזלזל בשלב כלשהו, ברגע שיראה שהליגה קטנה עליו והוא יתאים עצמו לרמת הליגה, כביכול.
    מצד אחד: אפשר להרוויח אחלה שחקן ברמה גבוה שלא תופס משבצת של זר.
    מצד שני: הוא נחשב לפיספוס גדול ולא בטוח שהוא יתעלה על ברק יצחקי, למשל. לרמות שגם זה טוב בהתחשב המצב באגף.

7. אלי מתחן Member

לרואה לא זילזל בשום שלב, הוא הגיע למצב שפשוט היו מפוצצים אותו לרמה של פציעה בכל משחק ולא היה מקבל שום שריקות.

8. אלי אוחנה ג'וניור Member

ממש לא. שחקן לא עוזב קבוצה בגלל שנכנסים בו. הוא זילזל לקראת סוף העונה, זה זכור היטב. אבל באמת, מה זה משנה היום. העיקר שמובן למה התכוונתי בנוגע לדה-רידר.

Last edited: May 23, 2008
  9. BeitaReaLiverpool Member

מה זה קשור? לפי מה שאתה אומר, כל שחקן טוב שיהיה יותר טוב מהליגה, יזלזל בסופו של דבר.
    אז מה, לא נביא שחקנים טובים? בשורה התחתונה, אם אפשר-חייבים להביא.

10. Dimitar Berbatov Member

אם כבר דיברתם על לרואה, הוא סיים כמלך הבישולים בצרפת עם 10 בישולים במדי ראן.
    אחח, איך ויתרנו על הגאון הצרפתי הזה?

11. אלי אוחנה ג'וניור Member

איפה ראית שרשמתי את זה? אני מכיר את הסגנון שלו, רואים עליו שהוא די "פוזאיסט". רושם רשוני, זה הכל.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמית בן שושן כנראה יעזוב לבלגיה עונה הבאה (ברוך שפתרנו) , ורומולו יעזוב בגלל העלות הגבוהה מה שמשאיר את בית"ר עם טוטו תמוז וחן עזריאל כבטוחים היחידים לעונה הבאה .
    אני לא מבין מה עובר לשומי ושפיגל בראש - יניב קטן ? ארביטמן ?
    ג'וניור ויסה הוכיח במשחקים האחרונים שהוא לא פלופ כמו שחשבו , אם הוא היה בא בתחילת השנה היו מדברים עליו אחרת .

13. BeitaReaLiverpool Member

לא משנה.

Last edited: May 24, 2008
  14. Football God Member

אתם בעצמכם יודעים איזה שחקן לרואה,ואם זכור לכם היטב,אז אתם יודעים שהמשחקים הראשונים שלו בארץ היו הכי טובים.כל משחק שמסתיים היינו מדברים עליו שעה.
    ששחקן מצוין בא לליגה של בינוניים,אין מה לעשות,הוא ידבק ברמה,מה גם שהוא יתבאס מאיך שהליגה שלנו נראית.

15. LiranSH Member

קלוז' לא סטיאווה. הוא לקח איתם אליפות ראשונה בתולדות המועדון העונה