בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. BeitaReaLiverpool Member

קטן לא ברמה של בית"ר. חד וחלק. חלק גדול מאוהדי חיפה חושבים שאין לו מקום גם אצלם, בטח שלא אצלנו.
    ואני לא מבין מה הקשר בין האיכות של האליפות שלנו (ד"א, הטענות שלך על אליפות מגעילה די פתטיות, אבל זה לדיון אחר....), לעובדה שאנחנו אלופים ולא צריכים שחקן ממוצע מקבוצה מקום 5?

צודק, באמת אנחנו שונאים אתכם ואותו, וההפך. וואלה, מסתדר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

אה, ובקשר ל"שנאה" של קטן לבית"ר, אני מאמין שאם בית"ר רוצה אותו- הוא כאן. תשאל את עידן טל, גרשון ואבוקסיס אם יש שנאה שאי אפשר למחוק.

Last edited: May 19, 2008
  2. LiranSH Member

שמע אתה אוכל סרט רע. שום רוצה אותו. תהיה בטוח.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שום יכול לרצות... נגיד ששום רוצה אותו, יניב קטן יגיע ויוכיח שוב שמעבר לעונה טובה בליגה הוא לא מסוגל יותר. אם בית"ר רוצה הצלחה באירופה היא צריכה לכוון הרבה יותר גבוה מתת רמה כמו יניב קטן.

4. avishay22 Member

אמנם האליפיות עם רוני לוי לא היו מי יודע מה טובות .

אבל להיות עם 64 נק' במחזור ה30 כשאתה עם 120 מיליון ומכבי נתניה מקום מתחתיך , עירוני ק"ש וסכנין נאבקות על אירופה [XD, מי היה מאמין?]
    זה עלבון.
    בעונת 04/05 חיפה הייתה בעונה מהסוג הזה אבל עדיין היא הבטיחה את האליפות תאורתית במחזור ה23. בעונת 05/06 את כל הסיבוב הראשון סיימנו עם 11 ניצחונות והפסקנו לשחק במחזור ה20 ועדיין לקחנו את האליפות בהפרש ניכר מהאחרות. [שבית"ר עם הזרים המצוינים והפועל היו מתחתינו].
    54 גולים מחזור 30. לא מי יודע מה טוב. כי בעידן רוני לוי סיימנו בדר"כ עם 65-66 גולים בעונה.
    למרות שזה מה שעשינו בסיום עונת 03/04. הבקענו בסך הכל 54 גולים. אבל באותה עונה היה מאבק על האליפות עם מכבי ת"א והפועל ב"ש והפועל ת"א נתנו פייט.

ואני עוד לא מדבר על העונות של גרנט ושום. לבית"ר ירושלים יש סכום כסף גדול מאוד ועם שימוש נכון היא יכולה להגיע לרמות שחיפה הגיעה ואף לעבור אותם אפילו.

5. אלי מתחן Member

מה זה 120 מיליון? בית"ר משלמת כפול על כל שחקן שיש לה.
    אל תשכח שבית"ר לקחו דאבל, מה שאומר שהם היו צריכים להוריד הילוך מהליגה כדי להתרכז בגביע, זה שהם הגיעו למצב בליגה שמאפשר להם לעשות את זה ועדיין שלא יאיימו על האליפות שלהם, גם זה משהו.
    בית"ר בעונה עם פרננדז התחילה לשחק עם הזרים וכל זה רק אחרי שמכבי חיפה כבר הייתה כמעט בטוחה עם האליפות, אם זה היה קורה לפני זה אי אפשר לדעת מה היה קורה.

בכל מקרה, אתם שוב מאשימים את בית"ר בעובדה שהיריבות שלה נראות כמו הצרות שלי. כמה שבית"ר תהיה טובה היא לא אחראית על איך היריבות שלה משחקות.

6. Dimitar Berbatov Member

גועל נפש
    תראו איך העריץ שלכם קורא לאחד הסמלים הגדולים בהיסטוריה של המועדון.

7. sagigol Member

פשוט מגעילה ההתנהגות של ארקדי היה צריך לנהוג יותר בכבוד למאמן שהביא אליפות לביתר
    שהיו זקוקים לו עזב את אשדוד ובא וכשחקן תרם רבות למועדון פשוט בזיון
    וכל הכבוד למזרחי שבחר לא להגיב

8. Messinho Member

ראשית,
    אני רוצה להבין למה התכוונת כשאמרת "העריץ שלנו". אנחנו בסך הכל מנצלים אותו, הוא מביא לנו תארים חופשי חודשי וגורם לכולם לקנא בנו קנאת מוות.
    אתה באמת חושב שמישהו מאוהדי בית"ר אוהב אותו? זה בסך הכל ניצול הדדי.
    הלוואי ששני הצדדים ימשיכו לנצל אחד את השני עוד 200 שנה ומצידי שימשיך לברבר עד מחר בתקשורת כל עוד הוא מזרים מזומנים.

דבר שני,
    אתה יודע מי זה דוד בן שימול? מדובר בבן אדם הכי אנטי בית"ר שקיים ואני אומר את זה מתוך הכרות איתו.
    הכתבה הזו עברה 200 עריכות ואני מתערב שהוא לא אמר את הדברים האלה, אבל בוא נצא מנקודת הנחה שהוא אמר את הדברים האלה - זה בזיון והוא צריך להתנצל, אבל זה עדיין על הזין שלי כל עוד הוא מזרים מזומנים.

כל ראיון עם גאידמק עובר 100 עריכות, כמו הראיון בONE שכתבו כאילו הוא אמר שהוא לא ישים כסף בעונה הבאה, אבל מה שהוא באמת אמר זה שאין צורך בהגדלת התקציב לקראת הצ'מפיונס. כמובן שהוא צודק לחלוטין כי הקבוצה בנויה מצויין ואנחנו צריכים חיזוק של 2-3 שחקנים ולא יותר מזה.

9. idos87 Member

למה?! מה מזרחי הפריע לגאידמק שהוא פתח עליו כזה פה?! התנהגות לא מובנת של גאידמק.
    זה נכון שאומרים בעל המאה הוא בעל הדעה, אבל עם הדעה של בעל המאה היא כזאת אז לא צריך לשמוע אותה.

10. Dimitar Berbatov Member

אני לא חושב שמישהו מאוהדי בית"ר אוהב אותו, אני יודע שכל היציע המזרחי וגם הצפוני סוגד לו.
    אני בניגוד אליך ממש לא מאחל לנו עוד 200 שנה איתו. הלוואי ויעזוב חזרה לרוסיה, ואני ממש לא אבכה אם הוא לא אבחר לראשות העיר או לא יצליח להקים מפלגה בכנסת. יש אנשים שלא מפריע להם שגיידמאק קנה את הקבוצה רק בשביל להכנס לפוליטיקה ולהשיג עוד קולות בהתמודדות על ראשות העיר (גם ה"עזרה הכלכלית" להפועל ירושלים בכדורסל נובעת מכך), אבל לי זה מפריע ואני יודע שלעוד הרבה אוהדי בית"ר שמתגעגעים לימים אחרים.

זאת לא הפעם הראשונה שגיידמאק מעליב סמלים של המועדון ומתנהג בצורה מגעילה. להזכיר לך את מקרה איתן מזרחי, שמוליק לוי ואברהם לוי וסמלים אחרים שמקבלים יחס מגעיל מהמועדון?

Last edited by a moderator: May 19, 2008
  11. LiranSH Member

לא אוהבים אותו אה ? את זה נראה בבחירות כשהמפלגה שלו תהיה מועמדת ומלא אוהדים מטומטמים שלכם ילכו להצביע לו. אם כבר הוא מנצל אותכם. לא אתם אותו.

12. LiranSH Member

שכחתי שמנצ'סטר אולימפיאקוס פריס סן ז'רמן ועוד משחקות בליגה שלנו. תודה שהזכרת לי.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx הויכוח הזה נהייה משעשע.

אני דיברתי על השנתיים- 3 האחרונות.... אתה הלכת לי לפני 5 ו-8 שנים... נו טוב.

אין ספק בקשר ליכולותיו בתקופה ההיא, מזמן משהו... מאז עברו הרבה מים בירקון וניב קטן נהייה ליצן.

14. Messinho Member

בית"ר י-ם פנתה רשמית לברק יצחקי: תחזור.
    בלעדי: המאמן יצחק שום פגש את חלוץ גנק, שעזב בינואר את האלופה, לאחר המשחק נגד נתניה ושוחח עמו ארוכות. גם אקפאלה מועמד - בעלות 3 מיליון יורו.

http://one.co.il/Article/116300.html

לדעתי יצחקי הוא האופציה הטובה ביותר לאייש את אגף ימין גם בגלל שהוא השחקן הישראלי הכי טוב בעמדה הזו וזה אומר שהוא לא יתפוס מקום של זר וגם בגלל שהוא בית"רי.
    אם הוא אכן יחזור אז נוכל להביא חלוץ וקשר שמאלי זרים ולא נצטרך לתלות תקוות בזנדברג.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הוא יעשה טעות אם הוא יחזור,
    בבלגיה, במדי גנק, הוא די משגשג ...
    אם הוא יחזור ארצה, אפילו אם זה לקבוצה הטובה בארץ כיום, הוא יעשה טעות ויחזור שני צעדים אחורה,
    הרמת אימונים בבלגיה יותר טובה, נראה שהוא הסתגל שם די מהר ...
    זו תהיה טעות בשבילו אם הוא אכן יחזור !