בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Alvarez Member

כנראה שגם בן שושן יעזוב:

http://beitar-jerusalem.net/articles.php?s...howItem&id=2692

האמת שהפעם, להבדיל מאלברמן או יצחקי, בן שושן לא יהווה עבדה כזו גדולה, ניתן למצוא לו תחליף ישראלי ראוי.

אגב,
    ההצעות של אלברמן ובן שושן הן קונקרטיות, זה לא סתם בלוף.

2. Dimitar Berbatov Member

גל אלברמן אחד השחקנים שאני הכי מעריך בכדורגל הישראלי. אין לי ספק שאם הוא יצא לאירופה הוא יצליח שם. הוא חזק, בשנה האחרונה הוא מצטרף יותר להתקפה ולראייה חמישה ובעיקר חכם מאוד במשחק שלו (איך אני אוהב את התיקולים הנקיים שלו מאחור שמוציאים מתפרצות) - השחקן הכי טוב בארץ. אבל בעיקר אני מעריך אותו בצד המנטלי, באופי שלו. אתמול היתה איתו כתבה בידיעות (נבחר שם לשחקן העונה) והוא דיבר על כמה שהוא עבד קשה כדי להצליח למרות שאין לו את הכשרון שיש ברגליים לברוכיאן (למעטים יש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx).
    ויש גם צד טוב בעזיבה של גל - ברוכיאן יהיה שחקן הרכב קבוע ויקבל קצת יותר חופש פעולה במרכז.

לגבי הכתבה על 'לה פמיליה' - אני לא מבין מה אתם כל-כך בטוחים שהכל קישקושים. למישהו יש ספק מי אחראי לכל המקרים האלימים שבהם מעורבים אוהדי בית"ר מחוץ למגרש (לדוגמה אוהד כפ"ס המסכן שקיבל מכות רצח מאוהדי בית"ר)?הם בעצמם אמרו שהם מושפעים מסרטי מאפייה. אני לא אתפלא אם זה באמת נכון שגיידמאק עוזר להם, למרות שהוא יודע שהם אלימים ובהמות, רק כדי שיצביעו לו. וזה קצת מצחיק אותי שאחרי הפריצה למגרש הוא גינה תוקף את המקרה, הוא הרי הביא את זה על עצמו!

3. beitar4ever Member

בנוגע להצעות על אלברמן ובן שושן , אני מאוד מקווה שהם לא יעזבו כי אנו צריכים את שניהם לאירופה, ויהיה קשה להשיג מחליפים כמו שני השחקנים המוכשרים הללו.
    במידה ואלברמן יעזוב כפי שאמר יניב ,גם אני הייתי רוצה לראות את ברוכיאן מקבל את חולצת ההרכב, וכמובן כקשר אמצעי ולא ימני כפי ששום הציב אותו בהרבה משחקים העונה.

4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

זה שהוא טוען שהוא אוהד בית"ר, זה הופך אותו לאחד כזה ?

תפסיק אתה להאמין לכל דבר שמופיע בתקשורת, ואולי תתחיל לגבש דיעה משל עצמך ולא דיעה של אחרים.

5. Alejandro Rodriguez Member

אני בטוח שגל אלברמן הוא מודל-חיקוי למס' לא מבוטל של שחקנים צעירים. מלבד המהירות, התקלים הנקיים והמושלמים, היעילות, הבעיטות היפות ואירגון המשחק שלו, מדובר גם באישיות גדולה, אדם חכם וצנוע שכיף לראות ולשמוע (בין אם זה בתקשורת ובין אם זה במציאות). הוא שחקן העונה שלי בליגת-העל, אני נורא מעריך אותו ומאחל להצלחתו בכל מקום אשר יהיה ובכל מה שיעשה. אני בטוח שהוא ידע לקבל את ההחלטות הנכונות שיפארו את הקריירה שלו עם השנים. את התפוקה שלו בבית"ר ירושלים הוא נתן מעל המצופה ונקווה שאם והוא יעזוב לאחת הקבוצות באירופה - הוא יצליח לא פחות.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

6. אלי מתחן Member

הכתבה על הלה-פמיליה זה שטויות, נראה כמו קליפ של טימבהלנד עם כל העירבובי קולות.
    כמה בכירים כבר העיפו מההנהלה של בית"ר שיש כל כך הרבה בכתבה הזאת?

7. Drogba-11 Member

אז אלברמן יעזוב?נביא את משה אוחיון
    אז בן שושן יעזוב?נביא את שכטר
    אז זיו יעזוב?נביא את מגראשווילי או בן דיין

לכל אחד יש תחליף

8. Alvarez Member

אלברמן ואוחיון הם שחקנים שונים לגמרי, אלברמן הוא קשר אחורי ואוחיון הוא "מנהל משחק", אין לו יכולות הגנתיות גבוהות.

אנשים חושבים שכל קשר שמשחק במרכז השדה הוא קשר אחורי. שחקנים כמו עידן טל ומשה אוחיון הם לא קשרים אחוריים, גם בואטנג על אף שהוא מתופקד בבית"ר כאחורי בקבוצות הקודמות בהם הוא שיחק הוא תופקד כקשר מאחורי החלוצים.

9. ריביירו Member

בטדי ככל הנראה עדיין לא שמעו על פיסת הנייר שנקראת חוזה ועל המושג שנקרא יריבות שמעוניינות להילחם איתך על האליפות וגם על המושג הקסום שקוראים לו בארצנו הקטנטונת שחקנים שרוצים לברוח מליגת הכלום הזו.

10. Drogba-11 Member

כניראה שלא שמעת על המושג שנקרא כסף http://www.asoccer.co.il/forum2/html/emoticons/wink.Xxx

11. ריביירו Member

וכנראה שלא שמעת על המושג המעמיק והמרתק שנקרא לומר לא. ועל המושג הלא פחות מרתק שנקרא דרישות מוגזמות שבביתר לא יהיו מוכנים לעמוד בהם.

12. The One X Member

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/08
  13. Patrice_Evra Member

מג'דלה הזה הוא פשוט בדיחה עם תעודות.
    גם בלי ביתר תהיה ליגה?
    איפה כל האוהדים ילכו?
    הוא לא מפסיק לדבר שטויות.
    הוא מתבטא בצורה ממש בוטה ושישמור את הדעות העלובות שלו לעצמו..

14. Alvarez Member

בית"ר ירושלים פנתה רשמית ליובל אבידור:
    האלופה ממשיכה בהכנותיה לעונה הבאה והגישה הצעה רשמית לחלוץ עירוני קרית שמונה.
    בבית"ר טוענים כי אבידור הציע את עצמו.
    הקבוצה של שירצקי לא תוותר על השחקן בקלות.

http://www.one.co.il/Article/115029.html

אם הוא בא כמחליף לבן שושן שצפוי לעזוב לחו"ל אז זה תחליף ראוי, אבל אם זה על חשבון טוטו אז החלטה גרועה מאוד כי טוטו שחקן הרבה יותר מוכשר ממנו.

15. Drogba-11 Member

אבידור לדעתי יותר טוב מבן שושן יכול להיות אדיר על זנברג בשמאל אבידור ימין וחלוץ זר באמצע!