בית"ר בלי אלברמן זה גוף בלי נשמה... הוא הספורטאי הכי גדול בבית"ר והשחקן הכי יעיל בבית"ר ואפילו בארץ. עם דרק ואלברמן בקישור אף קבוצה לא יכולה להתמודד עם בית"ר בקישור, 2 גרזנים כאלה. עכשיו כנראה שניהם יעזבו ובית"ר תהיה בצרות.
גל אלברמן שחקן ענק. מספיק לראות עד כמה הוא בולט בכל המשחקים של בית"ר ירושלים, על אף העמדה שלו, כדי להבין את זה. וזה לא רק זה. הוא משחק ליד אחד השחקנים הזרים הטובים ביותר שאי פעם הגיעו לכאן, והוא עדיין בולט. הוא משחק ליד שחקן שהמאמן חיפש לקדם אותו בכל דרך אפשרית ולעיתים לא היסס לדרוך על גל אלברמן בשביל הרצון לקדם את עידן טל, והוא עדיין בלט יותר מכולם. מבחינתי, הוא לא שחקן ישראלי. הוא שחקן אירופאי. הדבר הכי קרוב שנראה לטל בנין (שירן ייני, מה יהיה?)בגרסא הישראלית בעשור הקרוב. המון פרשנים במשך השנה אמרו שבין בית"ר ירושלים למכבי נתניה יש 2 הבדלים - דרק בואטנג וגל אלברמן. אני לא יודע אם הוא יעבור בסוף, אבל אם כן, זו מכה רצינית לבית"ר ירושלים. זה מניח את כל המשקל על דרק בואטנג ולא בטוח שהגנאי בעצמו ישאר לעונה הבאה.
אני אישית הרבה זמן לא ראיתי שחקן כמו אלברמן מסתובב בליגה הישראלית. הנוכחות,הנשמה,הכישרון,היעילות... לי זה ברור שבית"ר היא תחנת מעבר לקבוצה טובה וראוייה באירופה. כי לשם הוא שייך.
איזו אבידה. כמובן שכלום לא סגור, אבל קשה לי לראות איך גל ממשיך עוד שנה. די עם הסעיפי שחרור על סך שנקל המגוחכים האלה. אין מצב שבמיליון יורו אנחנו מביאים שחקן ברמה הזאת, בטח לא ישראלי.
אולי כן ואולי לא, מה שבטוח זה שסעיפי השחרור הנמוכים משחקים תפקיד חשוב בהחתמת שחקנים כדוגמת גל אלברמן. מבחינתם, הם רוצים לעשות את הטוב ביותר בבית"ר ירושלים כדי לצאת לאירופה ועם סעיף שחרור גבוה, המשימה תהיה קשה מאוד. בית"ר ירושלים עושה את הטוב ביותר שהיא יכולה בכל הנוגע לסעיפי שחרור.
די בחייך כולה רצו לשמוח העונש המירבי היה צריך להיות הפסד טכני ואולי רדיוסים אבל מה הורדת נקודות קשורות?
ישראל זה לא אירופה , אי אפשר להחזיק שחקנים ברמה של אלברמן וזיו בעידן ששחקן כמו גילי ורמוט יכול למצוא קבוצה באירופה.
בכמה כסף בית"ר רכשה את אלברמן לפני 3 שנים? פשוט מעניין אותי אם בסוף אנחנו יוצאים מופסדים בגלל סעיפי השחרור הנמוכים האלו.
לא הייתה כאן התייחסות לתחקיר ערוץ 10 היום על הקשר בין ארקדי ל'לה פמלייה'.. http://football.nana10.co.il/Article/?Arti...=551589&sid=160 למי שלא ראה.
די עם השטויות.. אתה לא יכול להגיב כמו שצריך? יש כאן אוהד בית"ר שמעיד על כך. למרות שכל התחקיר הזה לא מחדש כלום, זה היה צפוי.
מי אמר שזה אוהד בית"ר ולא אוהד הפועל? כתבה בזיונית ביותר ומזלזלת באינטלגנציה של כל הצופים. בושה וחרפה.
כל הכתבה הזאת היא בזיון אחד גדול. את הרוב פשוט המציאו, ואת מה שלא המציאו-סילפו ברמות מטורפות. פשוט ערמה של שקרים.
בנוגע לכתבה אני לא יכול להגיב, כי היא ניראית לי כ"כ לא אמינה. בכל מקרה ארגון "לה פאמיליה" זה בסה"כ אחד הארגונים הטובים ביותר בארץ, מוסיף המון איכות לקהל , מוסיף תפאורה, מביא שירים, אין ספק שבשנים האחרונות הקהל של בית"ר השתפר בכול הנושאים שהזכרתי והרבה מהשיפור בגלל הארגון. לעומת זאת אנו שומעים על המון מקרי אלימות, ואני לא יכול להתעלם מזה, אני חושב שעם קצת חינוך של הארגון אנו ניראה את הארגון הטוב ביותר בארץ, אין לי ספק בכלל, זו הבעיה הגדולה.