גם ספסרות היא עבירה פלילית, אתה לא רואה את בית"ר מקבלת עליה רדיוסים? ברגע שזה מפריע למהלך המשחק, והיום זאת הפעם היחידה שזה קרה מאז שהתחילו ליפול עלינו. אפשר להעניש, הורדת נקודות לעונה הבאה לא בא בחשבון.
תקשיב אני לפני ההחלטה אמרתי שבית"ר צריכה להיענש בעונש קולקטיבי שכולל את כול האוהדים אפילו אם חלק מהאוהדים לא אשמים אך לא בעונש כזה חמור, על מה ולמה, בשנים הקודמות היו מקרים כאלו ולא עשו כזה עניין לפריצות האוהדים , אז למה להחמיר בעונש של אוהדי בית"ר? בכל זאת אני מקווה מאוד שהערעור יביא לשינוי בעונש, כי בכל זאת זה לא המקרה הראשון ותאמינו לי שזה גם לא האחרון, ובמידה ובית הדין לא ישנה את העונש אני מקווה שהעונש יוטל גם על הקבוצות האחרות אם יפרצו למגרש.
לאור המצב הרגיש בתחתית ההתאחדות עשתה טעות בכך שנתנה ניצחון טכני להרצליה. העונש של השישה משחקים ללא קהל נראה בסדר, אולי כך אוהדי הקבוצות בארץ ילמדו שלא פורצים למגרש גם לא בשביל לחגוג אליפות, ויפסיקו בכך אחת ולתמיד. גם הקנס כספי בסדר. אבל מה נותן הניצחון טכני הזה? בית"ר תזכה באליפות עם או בלי הנקודות האלו, אז איזה עונש בדיוק היא קיבלה פה? מאידך, הרצליה יכולה להשאר בליגה בזכות זה, וקבוצות אחרות יירדו ללאומית הלא עוול בכפם והשקעה של עשרות מליונים לעונה הזו תרד לטמיון... פשוט מאד היו צריכים להשאיר את העונש כפי שהוא ואת ה-2 נק' האלו להוריד לבית"ר בעונה הבאה. הכי כדאי, הכי נכון.
"העליהום שנוצר סביבנו גורם לנו להתחזק, למרות הכול ניקח את האליפות ונקווה שגם את הגביע". אלו הדברים של איציק קורנפיין היום ברדיו ירושלים. שוער ענק, אישיות אדירה ובן אדם מדהים, כשאיציק אצלנו בקבוצה אני רגוע.
הוא לא חידש לנו שום דבר. העונש הכבד שישפיע בעיקר בעונה הבאה, לא ימנע מבית"ר לקחת את האליפות, וגם לא צריך להפריע לה לקחת את הגביע כי היא הקבוצה הטובה בישראל כרגע. זה לא שאנחנו נמצאים בשלב של אמצע העונה... הכל יתרחש כפי שהיה צריך להיות לפני העונש. שום דבר לא ישתנה מבחינת מאזן הכוחות.
הוא לא ניסה לחדש שום דבר, הוא ניסה לחזק את ידי האוהדים ולהראות חזית איתנה כנגד אירגון האנטי-בית"ר שקורא לעצמו "התאחדות הכדורגל בישראל".
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?...334578&fid=2605 שהאנשים הנכונים מנהלים את הקבוצה נכון גם יש תוצרת.
ככה זה כשמשלבים בין כסף לניהול מקצועי. ללא ספק, בית"ר בראשם של ארזי, נידם, קורנפיין, שפיגל ושום מתנהלת הכי טוב ועם הכי הרבה שקט בארץ והכתבה הזו היא ההוכחה לכך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
סבבה מה יש להגיד עושה עבודה טובה ,הביא לקבוצה אליפות והצעיד את הקבוצה לגמר גביע המדינה והיד עוד נטויה ,בהחלט מגיע לו להמשיך בקבוצה .
טוקבק שקראתי בNRG: "כדאי שכולם ידעו את האמת! אוהדי הפועל ת''א עושים את הפשעים הנוראיים ביותר , אבל מה?! הם חוסים בצילה של התקשורת השמאלנית שהיא רובה ככולה אדומה אדומה . אוהד הפועל ת''א זרק רימון במטרה לפגוע בשמעון גרשון שחקן בית''ר , תארו לכם שאת אותו רימון היה זורק אוהד בית''ר למשל מה היתה עושה התקשורת השמאלנית האדומה???!!! אי אפשר אפילו לדמיין את הלינץ' התקשורתי האדיר שהיה נעשה לעבר המנורה הצהובה........... השכם וערב משבחת התקשורת את האוהדים האדומים הנפלאים , האינטיליגנטים , שוחרי השלום , בלה בלה בלה...... ערכתי לפניכם מקבץ קטן של חלק מהאירועים בהם היו מעורבים אוהדי הפועל גועל נפש ת''א תשפטו בעצמכם למי מגיע כינויים כמו: חוליגנים , ברברים , גזענים , אלימים , תת תרבות : להלן האירועים: זריקת בובה בדמות בנו של אובארוב המוכתמת בדם לעברו של השוער שהיה במצב נפשי ומשפחתי קשה כתיבה ''נאצים'' ו''תאי גזים'' על קירות מועדון מכבי ת''א . מיזמורי שואה ותאי גזים למכבי ת''א והשוואת אבי נימני להיטלר. קריאות ''ניאו - נאצים'', ''שער 11 גטו'', ''שמעון מזרחי תתאבד'' והצדעה במועל יד באופן גלוי. רפרטואר קבוע של שירי נאצה בכל שבת הקורא לשואה ותאי גזים למכבי ת''א וייחול לפיגוע בטדי . רימון שנזרק ע''י אוהדי הפועל במטרה לרצוח אוהדי מכבי. גם כאן התבלבלו האוהדים האדומים ובעצם פגעו באוהד קבוצתם, אדהם שביטה, שהיה מאושפז במצב אנוש. זריקת רימון על אוהדי ביתר בבבלומפילד 2008 אין עונש! (זוכרים כמה התשקורת וההתאחדות הזהירו בעונשים קשים אחרי המקרה הדומה שהיה בכדורסל) . כניסת אוהד הפועל למגרש בדרבי ב- 2008 , וזריקת רימון על הקהל של מכבי מתוך המגרש בפרשת האולם באושיסקין: רימון על משרדי מכבי ת''א . רימון שנזרק במטרה לפגוע בשמעון גרשון ולבסוף פגע באבוקסיס , אם בית''ר היו עושים זאת , היו סוגרים לנו את טדי לשנתיים . הוצאת דיסק עם שירי נאצה שמאחלים ''סרטן בראש של טייב'' וקריאה ברורה לרצח. זריקת רימון על שוער הפועל אשקלון באמצע משחק (1998). קשירת יונה למשקוף השער במשחק נגד הפועל פ''ת (2004). זריקת פחית בראש של רופא הנבחרת ד''ר רוסנובסקי שחייו ניצלו בנס! כשהשתתפה בגביע אופ''א, הקבוצה חטפה קנס על התפרעות אוהדיה וביישה את המדינה. גילוי ''רגישות'' כשאוהדי הקבוצה שרו שירי זימה על בתו של מעסה מכבי ת''א, שנספתה בהתרסקות מטוס (2005). זריקת לבנה שפתחה את הראש לנער אוהד מכבי בגיל 13 (במהלך משחק גביע הטוטו, 2005). כנופיה אדומה שחרטה צלבי קרס על מכוניתו של שמעון מזרחי בשדה דב אחרי הפסד האליפות לגליל. צלבי קרס בביתו של יניב גרין גור שלף, זוכרים? שוב עניין של רגישות הקהל. במשחק נגד הגליל צעקו ''קטיושות לגליל''. אכן הזדהות מוחלטת. זרקו אבוקות בבוסניה שרפו את כסאות האצטדיון , פצעו איש משק בוסני . כתובות נאצה נגד בתו של איציק קמרי מעסה מכבי ת''א לשעבר (עדי ז''ל) . אוהדי הפועל ת''א מרססים ומחבלים בקבר הוריו של חולדאי ראש עירית ת''א אוהדים אינטיליגנטים עלק..... " אוהד בית''ר רשם את הטוקבק הזה,אני לא צריך להסביר,פשוט תקראו את זה. עריכה:אני רק רוצה להבהיר שלא אני כתבתי את הטוקבק אלא יש לי הסכמה חלקית איתו.רק כדי שכל אוהדי הפועל כאן לא יצאו עליי.
אני לא מאמין שאנשים כאן אשכרה קוראים טוקבקים. דחפו את כל החסרי החיים בארץ ואמרו להם תכתבו. נ.ב האשכול שלנו מת, תתחילו להפעיל אותו קצת.
אבירם ברוכיאן חתם לארבע שנים נוספות במועדון בית"ר ירושלים ובכך הראה למכבי תל אביב שלא משנה כמה היא תנדנד לו ותנסה לנפנף בזה שפתאום יש לה כסף, הוא לא יעזוב את בית"ר כ"כ מהר, סעיף השחרור שלו לאירופה עלה מ300 אלף דולר למליון יורו, השחקן הבא שעתיד לחתום לארבע שנים נוספות במדיי בית"ר זהו הקשר-חלוץ עמית בן שושן שגם כן מחוזר נמרצות על ידי מכבי ת"א.