בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. King Kenny Member

לא היו מודעים? אתה עושה צחוק נכון? זה בערך התירוץ הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי.
    אם היה עונש פחות חמור אז הם יפרצו עוד פעם ואלי בפעם הבאה ייפצעו אנשים.
    אז איך אומרים, אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש (למרות שאוהדי בית"ר ידעו שיהיה עונש, אבל הם חשבו שהוא יהיה פחות חמור אז הם חשבו שזה בסדר).

2. Proud Cockerel Member

אתה יודע מה זה מזכיר לי ? זה מזכיר לי את ספירו אגניו, סגן נשיא ארה"ב תחת הנשיא ניקסון. הימים, ימי ווטרגייט, הממשל - ממשל מושחת, חתרני ונוכל, וסגן הנשיא אגניו נתפס בהעלמת מס ופוטר.

בטרם פוטר ע"י הנשיא ניקסון, הוא עוד הספיק לשרבב לנו את האמירה האלמותית:

"הבני זונות שינו את הכללים, ולא עדכנו אותי".

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

Last edited: Apr 18, 2008
  3. FelaKaT Member

יפה שזה מזכיר לך את זה, אבל זה בכלל לא קשור למקרה שלנו, ככה שכנראה יש לך בעיה עם הזיכרון. במקרה שלנו, הדיינים החליטו להמציא עונש מעצמם ולעבור על החוקים שהם בעצמם אמורים לאכוף. שכונה, כבר אמרנו?

4. Pele Member

אחד הסעיפים הראשונים במערכת החוק במדינת ישראל - "אי ידיעה אינה פוטרת מעונש"

5. Proud Cockerel Member

FelaKaT, אתה מיתמם.

כבר שנים אני הולך למגרשי כדורגל. יש שם שלטים מאירי עיניים ובהם כתוב באותיות קידוש לבנה:

"ירידה לכר הדשא הינה עבירה פלילית"

מה חשבו להם אותם אוהדים (שבוודאי חלקם הצליחו לקרוא את הכתוב) ? שזוהי המלצה ? שזוהי הלצה ?

מה ???

הירידה לכר הדשא (ועוד באמצע המשחק, בטרם שרק השופט) היא עבירה פלילית. נקודה.

מה ההיתממות ... ?

אז לא, ה"בני זונות" לא שינו את הכללים. הכללים היו ידועים וברורים, וכתובים באותיות קידוש לבנה.

מה גם, שאתם עומדים בפני עונש על תנאי על עבירות כאלה בדיוק עוד מהשנה שעברה, וכל אוהד בית"ר, עד האחרון שבהם יודע זאת.

6. FelaKaT Member

אני לא מיתמם בכלל. כל אוהדי בית"ר ידעו שאסור לרדת לדשא ושזאת עבירה פלילית(למרות שחולקו דפים שהמשטרה מאשרת יריה לכר הדשא בסוף המשחק) ובהחלט מגיע לנו להיענש על פי התקנון. אבל שוב, הדיינים המציאו עונשים שלא כתובים בשום מקום וזו עבירה בוטה על החוקים שהם בעצמם אמורים לאכוף. אוהדי חיפה רצחו מישהו ונענשו בצורה קלה בהרבה. אגב, אמנם היו נגד בית"ר עונש על תנאי, אבל על פגיעה בנפש והוא לא הופעל.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם השם היה הפועל ת"א העונש היה 2 משחקי רדיוס , אני מסכים עם הקנס הכספי ומשחקי הרדיוס
    אבל אני לא מבין את הפחתת הנקודות , מה השחקנים אשמים בטיפשות של האוהדים.

8. Pele Member

מזל שהשם לא הפועל ת"א. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/blink.Xxx

9. אלי מתחן Member

מה להתאחדות ולעבירות פליליות? הם אחראים על אכיפת חוקי הכדורגל, אתה רוצה שיתחילו להעניש קבוצות על ספסרות או מכירת צעיפים לא חוקית?

10. Don Joan Roman Member

מה הקשר בין העבירה הפלילית בירידה לכר הדשא לבין העונש הזה?

הירידה לכר הדשא היא עביר הפלילית? למה לא עצרת שם אוהדים? זה בכלל לא קשור האחד לשני.

המשטרה שתעסוק בפלילים, ההתאחדות צריכה לעסוק בכדורגל.

11. eilon11 Member

מה אתה מצפה, זה פשוט לא הגיוני שהמשטרה תקבע עונשים לקבוצות
    כדורגל. אני חושב שטוב מאוד שנתנו לביתר עונש כבד כמו זה כי ככה
    לא רק שיש ליגה מעניינת, ביתר תלמד לפעם הבאה כי דבר כזה קרה
    כבר פעמיים יותר מדי, עם קצת מזל המשחקים בלי קהל יצאו על הפועל
    תל-אביב או מכבי או סכנין או נתניה או חיפה העיקר שתאבד נקודות
    ותלמד לקח כדי שלא נראה תמונות כאלה בארץ יותר.

http://www.beitar-jerusalem.net/salat/admin/uploads/963_IMG_238%5B1%5D.Xxx
    http://mad.walla.co.il/w/18-200/337667-18.Xxx

12. Don Joan Roman Member

אני לא מצפה מהמשטרה לשום דבר, הם לא מסוגלים לעשות כלום כי הם לא רוצים לעשות כלום.
    אני מצפה מההתאבדות לכדורגל ובית הדין שלו לעגן בחוק שפריצת אוהדים שווה עונש כזה או אחר ולא לדפוק את בית"ר "למען ייראו וייראו" כי כולנו יודעים שזה לא ככה ושבפעם הבאה שתהיה פריצת אוהדים או התפרעות של האדומים מת"א הירוקים מהכרמל או הצהובים של מכבי הם יקבלו שוב העברה משער חמש לשער 8, כי ככה זה כאן בהתאחדות לכדורגל.
    את בית"ר מותר לדפוק, את האחרות לא ולמה? כי נגד בית"ר יש את התקשורת, ויש את העמותות של הערבים ויש את כאלב מג'אדלה, אז לא נורא, ניכנס בבית"ר וננסה להפחיד את האוהדים של האחרות, ממילא זה לא מזיז לאף אחד ממקבלי ההחלטות.

13. אלי מתחן Member

בעונה שעברה גם אוהדי נתניה פרצו למגרש בסוף העונה, למה הם לא קיבלו עונש?
    אני לא מדבר על המקרה שהיה השנה בהשוואה כי שנה שעברה לא פוצץ משחק.

14. Cesc_Fabregas Member

פחחחח הצחקתם אותי.. "הירידה לכר הדשא היא עבירה פלילית".. מיליון פעם אוהדים פרצו לדשא ולא עשו להם כלום אולי קנס והרחקה זה הכל, עבירה פלילית ממש.. כשזה מגיע לבית"ר ירושלים למה לא להעניש? זאת בית"ר הרי.. במדינה שבא מישהו זורק חזיז במטרה להרוס תמשחק וקוטע למאבטח אצבעות ומקבל עסקת טיעון, הכל יכול להיות...

15. shabaaz Member

נמאסו עלי אוהדי בית"ר עם ההרגשת קיפוח הקבועה שלהם:"לוקחים לי,אוכלים לי"
    לא נמאס לכם?
    רק לפני יומיים כשהברזל היה עוד חם רובם התפללו עוד שלא יקבלו רדיוס לעונה שלמה.פתאום כשארזי וקורנפיין מצאו את הטפיל התורן במקום לוזון(מג'אדלה) אז יש סיבה להתאונן ולהתלונן על העונש.
    פעם אחת לשם שינוי תגידו כמו גברים:היינו בהמות,וירדנו לכר הדשא כי היה בא לנו לספק איזה יצר לא מובן.
    זה פשוט לא מתקבל על הדעת שאין פה שום צד שמגן על שאר האוהדים בארץ מפני החבורת חוליגנים הזאת שזורעת הרס בכל מקום שהיא הולכת.
    לשים את אוהדי בית"ר באותו קנה עם קבוצות אוהדים מת"א וחיפה זה פשוט עלבון כי כולם יודעים שמכבי חיפה כבר לא מביאה את האלפים שלה לירושלים,והתלאביבות לא מספקות לנו חבורות זועמות של מתפרעים שרצות ודוקרות אוהדים אחרי משחק.
    לאוהדי בית"ר יש את המוטיבים שמחזקים אותם כ"חוליגנים עם תעודות".בטח ובטח לא אוהדים.
    אז לומר שתופסים את בית"ר כשעיר לעזעזל,ואת ההנהלה שלה שלא יכלה לעשות דבר זאת פשוט חוצפה ועזות מצח מצד כל באיה.

כשילד נדקר זאת תופעה חמורה וחד פעמית.כשחבורה של חמומים רודפת אחרי אוהד זה קומץ.כשכל זה קורה פעם אחרי פעם זאת תופעה.כשלא תופסים את האשמים זאת המשטרה.
    אבל כש-10 אלף פורצים לדשא,איזו אירוניה:או שסוגרים את הליגה,או שמכופפים אותה לרצון של המון פרוע,אלים וגזעני.