בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. אלי מתחן Member

לא ברור לי למה אנחנו משחקים עם זרים בנוער, זה סתם לוקח מקום של 2 ישראלים שאולי פחות טובים אבל יש להם סיכוי להגיע לבוגרים.

2. Voda_Coda Member

מיזה הזר השני? היה זר אחד של שנה שעברה..ההוא שנפצע שבוע שעבר..
    מי עוד יש?

3. אלי מתחן Member

יש בלם וחלוץ לא יודע מי אלה.

4. אלי אוחנה ג'וניור Member

היכן לדעתכם, בית"ר ירושלים זקוקה לחיזוק? (אם בכלל)

אני חושב שהקבוצה צריכה: שוער, קיצוני ימני, מגן שמאלי וקשר אחורי ראוי.

5. Alvarez Member

לדעתי, אלו השינויים שבית"ר צריכה לעבור בקיץ:
    להשאיל את עזריאל וטוטו.
    לשחרר את ויסה, קאלה ורומולו.
    לרכוש חלוץ ישראלי (ברדה?) וחלוץ זר.
    לרכוש קשר ימני זר כי אין לנו אפילו אחד כזה בכל הסגל אחרי העזיבה של יצחקי ואפק.
    להביא שוער ישראלי (שטרואבר?)
    חוץ מזה לדעתי בית"ר צריכה להביא קשר-מרכז שדה שהוא התקפי נטו! מישהו שיפרוץ צפיפות ע"י פעולה אישית, מסירה חכמה או כל דבר יצירתי. לא צריך שהיכולת ההגנתית שלו תהיה גבוהה.

אני לא חושב שבית"ר צריכה להביא מגן שמאלי במקום זיו כי יואב זיו הוא הנשמה של הקבוצה. אם הייתי מביא עוד מגן שמאלי זה רק כדי להרחיב את הסגל ולא שיחליף את זיו בהרכב הפותח.

6. Don Joan Roman Member

בנוער יש 2 זרים אחד מרקו דימוקו הבלם והשני הנרי איז'טולה החלוץ, אני מבין למה רוצים שחקני נעור זרים וזה דבר טוב אבל תלוי איזה שחקני נעור זרים אתה מביא, אם אתה מביא שחקני נוער זרים שאתה רוצה בעתיד לבוגרת אז זה בסדר גמור אבל בית"ר לא משאירה אותם כדי לבדוק האם הם מתאימים לבוגרים, בית"ר מביאה אותם שיחזקו את הנוער וזהו וזה לדעתי דבר לא טוב לעשות, הזר שהיה כאן שנה שעברה שמו אד אוסומי והוא כבר לא חלק מבית"ר ירושלים.

בקשר לסגל, אני הייתי מאוד שמח לראות בירושלים לעונה הבאה את הסגל הבא
    שוערים:קאלה(אם יתאזרח ואם לא שוער זר אחר), שטראוס והרוש
    מגנים: אלבארז וזאדה בימין, זיו וזר בשמאל.
    בלמים: גרשון, בנאדו, בן יוסף, אמסלם.
    קשרים: בואטנג, אלברמן, עידן טל, קובי מויאל, אבירם ברוכיאן, מיכאל זנדברג.
    חלוצים: בן שושן, שריקי/טוטו, משעלי, רומולו(חלוץ זר אחר) וחלוץ זר נוסף.

להשאיל את שי חדד, חן עזריאל וקוז'וקין שאצלנו לא מקבלים את ההזדמנויות שהם ראויים להם לדעתי.

7. Dimitar Berbatov Member

למה לא, בא נחליף חצי הרכב וזהו..
    בראש ובראשונה צריך להביא חלוץ זר. רומלו אמנם כבש העונה 12 שערים, אבל עם השחקנים שמשחקים לידו ועם כמות המצבים שהוא מקבל במשחק הוא היה צריך לכבוש הרבה יותר. הוא גם איטי מידי ולא מעט פעמים תקע התקפות. את כסף שבברזיל רוצים עליו (לכמה זה כבר הגיע, 2 מיליון יורו?) הוא לא שווה.
    הלאה, קיצוני ימני במקום ויסה חובה. עמית, שכאשר אנחנו משחקים 4-3-3/4-5-1 (או איך שלא תקראו לזה) משחק באגף ימין, נותן עונה נהדרת, אבל בשביל אירופה לא מספיק קיצוני ימני אחד שגם הוא לא בדיוק קיצוני ימני במקור.
    וכמובן שצריכים מגן שמאלי זר. זיו הוא נשמה טובה וחולה על הקבוצה, אבל בכל משחק הוא עושה יותר מידי חורים בצד שמאל. ואי אפשר להאשים אותו. זיו בא לבית"ר בתקופת אוחנה על תקן קשר שמאלי, לא מגן. בלית ברירה הוא הוסת לעמדת המגן.

בגדול אני לא חושב שצריכים לעשות יותר מידי שינויים. לא צריך שום חלוץ ישראלי. יש לנו את טוטו חן עזריאל, לא שריקי ולא בטיח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/4/08
  8. FelaKaT Member

בית"ר צריכה לפחות 2 קיצוניים/קשרים התקפיים נטו, אין לנו שחקנים על הספסל שיכולים לעלות ולשנות את המשחק כאשר כלום לא הולך ומדובר בבעיה לא קלה.

משה אוחיון חייב לבוא, אלברמן יעזוב לאירופה בקרוב, אם לא השנה אז שנה הבאה ומשה אוחיון הוא המחליף הכי טוב שיש בשוק.

גם את עמדת הבלמים צריך לחזק, גרשון ובנאדו לא יחזיקו לעד וגם ככה הם לא מספיק טוב בשביל אירופה. קאלה יקבל בשנה הבאה אזרחות ולדעתי 5 הזרים צריכים להיות : אלברז, בלם, בואטנג, חלוץ ומגן שמאלי/קשר התקפי.

9. Alvarez Member

לדעתי בית"ר צריכה להבנות ל4-3-3 כשכל הזמן עושים רוטציה.

הגנה:
    זיו יעשה רוטציה עם אלירן דנין בעמדת המגן השמאלי.
    קוזוקין, גרשון, בנאדו ובן יוסף יעשו רוטציה ביניהם על עמדת הבלמים, שאף אחד לא יהיה קבוע בהרכב.
    אלבארז יעשה רוטציה עם יונתן זאדה שהוא מגן תוקף מעולה.

בעמדת קשרי מרכז השדה יהיה את בואטנג, ברוכיאן, אלברמן, טל ועוד קשר מרכז שדה התקפי. כל משחק 3 מתוכם יפתחו בהרכב.

בעמדת החלוץ המרכזי הייתי מחליף את רומולו ומביא חלוץ זר + חלוץ ישראלי (ברדה? טוטו?) שיעשו ביניהם רוטציה.

בעמדת הקיצוני שמאלי בן שושן, זנדברג ושי חדד יעשו רוטציה.

בעמדת הקשר הימני הייתי מביא זר שיעשה רוטציה עם בן שושן.

בעמדת השוער הייתי מביא את שטראובר.

אלו הזרים שלדעתי צריכים להיות בבית"ר:
    אלבארז
    בואטנג
    חלוץ מרכזי זר.
    קיצוני ימני זר.
    קשר מרכז שדה התקפי זר.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/08
  10. C.F.C Member

רק אני מוצא משהו לא הגיוני בשני המשפטים הללו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

11. Alvarez Member

כן, מה לא הגיוני?

12. C.F.C Member

אלירן דנין יעשה רוטציה עם יואב זיו? אני לדנין לא הייתי נותן להיות האפסנאי של ביתר, הוא פשוט לא ברמה הזו. וזיו הרבה יותר טוב ממנו. ואלבארז אחד הזרים הטובים בליגה יעשה רוטציה עם שחקן שעלה לפני דקה מהנוער? עם כל הכבוד לפונטציאל של זאדה אלבראז הוא באנקר בהרכב ואין שום סיכוי ששחקן מהנוער יראה יותר מעשר דקות במשחק בעמדה שלו וגם זה פעם ב...

13. Alvarez Member

יונתן זאדה יכול לפתוח נגד קבוצות חלשות כמו הרצליה, מכבי פ"ת, בני יהודה, אשדוד וכו'.
    אלירן דנין מחליף מספיק טוב ליואב זיו.

14. Football God Member

מסכים בכל מילה.אלירן דנין כבר שנים מסומן כ"פוטנציאל","כשרון" או איך שלא תקראו לזה.די,הוא לא עושה את הפריצה שלו כבר שנים.הרמה של דנין זה קבוצת תחתית בליגת העל או אפילו ליגה לאומית.

15. אלי מתחן Member

מי נתן לו הזדמנות? שהוא שיחק קצת בעונה שעברה הוא היה טוב, בנבחרת הצעירה הוא היה טוב, אז אולי גם בהרכב של קבוצה באופן קבוע הוא יכול להיות טוב?