אתה משווה בין צעיר מבולגריה לשחקן הרכב בליגה הצרפתית? דה רידר יכול לעזור לבית"ר, וחוץ מזה הוא ישראלי שזה מועיל מעבר להיותו סתם שחקן ברמה אירופאית.
לא יכול לעזור לבית"ר. על סמך מה אתה אומר את זה? מדובר על בחור שגדל באקדמיה המצויינת של אייאקס, ובהמשך שיחק גם בספרד עם סלטה ויגו ועכשיו בברמינהאם. אז נכון שהוא לא ממש הצליח להיות שחקן מפתח, אבל איך אתה יכול להגיד על שחקן שמשחק בליגות הבכירות באירופה שהוא לא יכול להעלות את הרמה של בית"ר? או שאתה חי בסרט שהרמה בבית"ר בשמיים.
לא רוצה שחקנים טיפשים בקבוצה, שחקנים שעולמם סובב סביב בילויים, בחורות וכו'. מה-גם שיש מספיק שחקנים ישראלים שמשחקים בחו"ל ולא נופלים ממנו, גם אני הייתי בעדו בתחילה אך ירד לי ממנו לגמרי. הוא שחקן בינוני ותו לא, לא כל שחקן ישראלי ששיחק בסלטה ויגו ובהולנד הוא אלוהי הכדורגל הישראלי, התלהבות מיותרת וחסרת משמעות. המחיר שלו לא מצדיק אותו. ואני מוכן להתערב איתך שגם איתו, בית"ר ירושלים לאירופה לא תגיע. אם הוא באמת היה רציני, הוא היה ממצה את הפוטנציאל שלו ומגיע רחוק. הוא מהשחקנים ש-"תופסים תחת" על הליגה הישראלית, הוא כבר אמר שהוא לא רוצה להגיע לכאן.
אתה סתם מדבר שטויות. זה לא משנה אם יש שחקנים שנופלים ממנו או לא, או אם הדרישות שלו גבוהות או לא. הוא ברמה מעל הליגה הזו כנראה, ועקב כל, סביר להניח שהוא כן יכול את הרמה בבית"ר. בטח שהוא לא יגיד שהוא לא רוצה להגיע לפה. למה לשחקן שגדל באייאקס צריכה להיות סיבה לבוא לשחק פה? אנחנו חושבים כאילו הליגה שלנו היא מקום מצויין לשחקנים אירופאים שלא משתלבים בקבוצות גדולות. כרגע הוא עדיין משחק באחת מהליגות החזקות באירופה, אז כן, מותר לו "לתפוס תחת" על הליגה שלנו.
השטויות באות ממך שגיא. אתה באמת רוצה שחקן שתופס תחת על הליגה שלך ולא משחק? מה יעזור לו שהוא יזלזל בקבוצה שהוא נמצא בה ויזלזל בכל מה שזז כאן? הוא לא רציני, הוא בליין בדיוק כמו ראובן עובד שאנחנו רואים מה הוא עושה בליגה עם כל הכישרון שלו. כישרון ורזומה זה לא הכל בכדורגל.
מישהו אמר שלא משחק? כל מה שאתה אומר עכשיו הוא היפותטי לחלוטין. זה שהוא תופס תחת לא אומר שהוא לא ישחק. כי היא אם הוא יחליט לבוא ולשחק פה, אז כנראה שזה יהיה מבחירה.
אתה יכול להגיד את זה גם על בואטנג, ועדיין, היית מוותר עליו? בחיים לא. הנוער ניצח היום 3-1 בדרבי בגביע. חבל שנגררנו להארכה מול הקבוצה הבינונית הזו (מקום חמישי בליגה השנייה).
דרק ודניאל הם שונים כמעט בכל פרמטר אפשרי. זה וויכוח מיותר לחלוטין, אין מה לסחוב את זה יותר מזה. כל הכבוד לנוער על הניצחון. אני מקווה שהמגמה של גיורא שפיגל ויצחק שום היא לשלב גם שחקני נוער בין היתר בסגל הקבוצה.
הוא יתפוס תחת על כל הליגה אחריי שעבר באייאקס וסלטה ויגו, הוא לא יראה כאן אף אחד ממטר, אני מכיר את השחקן הזה. למה אתה חושב ששחקן כמוהו יגיע לארץ? אם הוא יגיע זה יהיה רק כי לא תהיה לו ברירה אחרת.
והוא לא יכול לקבל $ במקום אחר? ביתר בדיוק קיצצה את התקציב, כל הדיון הזה כאן הוא בתיאוריה בלבד. ביתר לא הולכת לנסות להביא את דה רידר, זה חלום ולא יותר מזה.
דה רידר סתם שחקן בינוני שמכירים אותו בארץ רק בגלל שהוא יהודי, בואטנג, לרואה (מי שלא ראה את השער האחרון שלו שירוץ לראות), אגנסו ופרננדס היו שחקנים טובים ממנו בהרבה.