בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. FelaKaT Member

אם התשובות שלכם אודות זהות מחליפו של רומולו הם שחקנים בדמותם של יבואה וקולואטי, אז מצבנו קשה. רומולו טוב משניהם ויכול לעזור לבית"ר הרבה יותר באירופה מאשר השניים הללו.

אם לשום יש שם של שחקן מהיר יותר מרומולו, אבל עם אותן איכויות (סיומת טובה, משחק ראש טוב ושליטה לא רעה בכדור), אז הוא חייב להביא אותו, אם לא, זאת לא תהיה מכה אם נמשיך איתו עוד עונה.

במחזור הבא אנחנו נגד מכבי חיפה בלי אלברז וזיו. יהיה שמח.

הקישור של כפ"ס מורכב מישראלביץ' ולוז. השניים שציינת הם שחקנים שוליים שם ואפילו ידין יותר חשוב מהם (בטח ממויאל, שחלק מאוהדי בית"ר הפכו אותו למינימום אבוקסיס כמו שהם עושים עם כל שחקן נוער).

2. Alvarez Member

אה, אז ישראלביץ' ולוז טובים יותר מזנדברג וברוכיאן?

3. FelaKaT Member

הם יצירתיים יותר ובכל מקרה, המשפט שלך תלוש מהמציאות. שחקנים כמו לוקארלי, אנדי ג'ונסון ודאריו הובנר הבקיעו בצרורות עם קישור חלש בהרבה מזה של קבוצות הצמרת ואף אחד לא השווה אותם (ובצדק) לחלוצים הטובים של היבשת.
    רומולו פתח בהרכב הרבה פחות מיבואה זאת עונתו הראשונה בארץ והוא מסיים הרבה יותר טוב מיבואה. יבואה חלוץ טוב, אבל חסרה לו את הסיומת שתהפוך אותו לחלוץ ענק.

4. Don Joan Roman Member

למה אלבארז ייעדר? זיו אני יודע שיש לו חמישה צהובים אבל לכריס יש 4 צהובים לפי הספירה שלי ושל אתרים אחרים גם כן.
    אני מאוד מקווה שאתה טועה, למרות שקוז'ו הוא בהחלט שחקן מצויין ואני מאמין מאוד גם בשי חדד אלבארז הוא שחקן שמתאים בול למשחקים כאלו עם הפייטריות שלו.

Last edited: Mar 2, 2008
  5. FelaKaT Member

במשחק נגד מכבי נתניה כשהוא קיבל את הצהוב היה כתוב שהוא קיבל את הצהוב החמישי ואמרו שהוא יעדר מהמשחק אחרי כפר סבא.

6. Don Joan Roman Member

עכשיו בדקתי גם באתר של ההתאבדות ואכן זה נכון, חבל, אבל לא נורא יהיה בסדר, נקווה שדוד יחזור כי למרות שאני מאוד מאמין בשי חדד, זה משחק שצריך בו נסיון.

טוב יאללה, יש לנו עוד מעט כפ"ס על הראש, אח"כ נתעסק בירוק האחר.

7. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

8. JR-Riquelme Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    2.2 מיליון יורו קנו אותו? הימור שהצליח בגדול...

ושוונקי איפה? לא עובר לריאל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. Don Joan Roman Member

לבית"ר הייתה אופציה לקנות אותו ב600 אלף דולר.

יוסי מזרחי אבל הקשיב לעצה של שלמה שרף וזרק אותו הביתה בשביל להביא לנו את קלבר שוונקי העקום הזה שהיום נמצא בליגה השלישית בברזיל.

10. אלי אוחנה ג'וניור Member

שחקן מעולה ומוכשר, יוסי מזרחי הטיס אותו מהקבוצה ואני קיללתי את היום הזה, מכיוון שידעתי שהוא יתברר כפיספוס. המהלך הנ"ל מעיד על רמתו של יוסי מזרחי כמאמן, עד כמה שאהבתי אותו בתור שוער בית"ר ירושלים, היום בתור מאמן הוא פשוט חובבן.

בוגן אפוסטו שר: "ירושלים זה לא אירופה", החלוץ מחקה את הקהל האדום מסכנין בגינוי בית"ר ירושלים.
    ואני שואל: אם שחקן בית"רי היה שר: "שישרף לכם הכפר" או שיר כדוגמתו, ההתאחדות הייתה מעלימה עין כמו שהיא עושה עכשיו? אני מודע לכך שהדיון הזה רץ ונטחן כאן די והותר אך הגועל פשוט נודף מההתאחדות וקשה להתעלם מזה,לא די בכך ואבי לזון וחברים מורידים את שירת ההמנון מפתיחת המשחקים (מכוון בעיקר אלינו).

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

"ירושלים זה לא אירופה" זה לא נורא בכלל. אין לזה משמעות דתית או פוליטית, אלא בקושי משמעות מקצועית. זה כמו שדרק בואטנג אמר ישירות לליאור אסולין שהוא אפס. לא עשו לו כלום, ובצדק.

12. Dimitar Berbatov Member

איך אפשר להשוות בכלל?
    כמו שאבירם אמר, אין באמירה הזאת שום משמעות דתית או גזענית, כמו הקריאות "שישרף לכם הכפר".

ולגבי ההמנון, אני בכלל לא מבין למה בכל משחק בטדי משמיעים את התקווה, בניגוד למגרשים אחרים.

Last edited by a moderator: Mar 5, 2008
  13. JR-Riquelme Member

למה ראש קטן? כולם יודעים שהם לא התכוונו לכדורגל...

14. אלי אוחנה ג'וניור Member

אוי אוי אוי, אתם רציניים? בנינו, אנחנו יודעים שהם לא מתכוונים לכדורגל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
    ראש קטן, הכי כיף.

בעניין ההמנון: למה לא? זאת מסורת של שנים רבות, זה מוסיף לאווירה, זה מחזק ותורם הרבה יותר מאשר מזיק.

Last edited: Mar 5, 2008
  15. Don Joan Roman Member

בקשר לעניין עם אפוסטו, הוא יכול להמשיך ולשיר כמה שבא לו ועל מה שבא לו רק שאחריי זה כשהקהל שלנו יגיד לו מה הוא חושב עליו שלא תבואו אלינו ותתחילו לגנות אותנו, כל פלוץ זר שנוחת בארץ חושב את עצמו "היי סוסיאטי" ויורד על בית"ר.

בקשר לעניין עם ההימנון, שוב אבי לוזון מנסה להצית אש בינו לבין בית"ר ירושלים, שאחריי זה לא יתלונן שמקללים אותו, כי זה מגיע לו ואף יותר מכך, כל הצעד הזה הוא התנכלות ברורה לבית"ר ירושלים שהיא היחידה שמנגנת את ההימנון במגרשה הביתי, במה זה בדיוק מפריע" שאנחנו נהנים? שאנחנו מרגישים שייכים למדינה? מה בדיוק כואב לו? או שאולי מגרד לו קצת באף והוא אהוב לריב, אם זה ככה כמוש אמרתי: שלא יתלונן.
    כשמכים אותנו אנחנו אל ניתן את הלחי השנייה אלא נחזיר מלחמה שערה ואנחנו יודעים להחזיר.

Last edited: Mar 5, 2008