כן נכון, בואטנג יותר טוב מקולאוטי אחד מגדולי החלוצים של העשור האחרון בכדורגל הישראלי. יכול להיות שלבואטנג יש פונטציאל להיות הזר הכי טוב שהיה פה, אבל זה לא הופך אותו לאחד הגדולים שהיו כאן. אתם הופכים אותו לאחד הגדולים על סמך פונטציאל בלבד, זה כמו לומר שמליקסון יותר טוב מברקוביץ' בשיאו. קודם כל שיתן סיבה לשים את השם שלו בעשירייה הראשונה, אחר כך נדבר על להשוות אותו לשחקנים כמו ז'וטאוטאס, פראליה, קולאוטי ואוברוב. בנוגע לפרוחננקובס באמת שאין לי מושג איך השם שלו השתרבב לי פתאום לרשימה.
אם מדברים על שחקני קישור אז בואטנג הוא הטוב ביותר שנחת כאן. ואם אתם רוצים להשוות אותו לפראליה וז'וטאוטאס אז צריך לציין שהשניים ששחקו במכבי חיפה היו שחקנים פיזיים ומתקלים טובים ותו לא, לעומת זאת בואטנג הוא שחקן טכני, מהיר, פיזי, מתקל מצויין, דריבליסט וכו'. בכל אופן, יעקובו הוא הזר מספר 1 שנחת כאן.
אלברז לא הבנת את הנקודה: לבואטנג יש פונטציאל להיות הקשר הכי טוב שהיה כאן, אבל הוא לא מממש אותו. אולי מבחינת פונטציאל בואטנג יותר טוב מז'וטאוטאס ופראליה. אבל מבחינת מיצוי הם הרבה יותר טובים ממנו.
בואטנג של העונה שעברה טוב בכמה רמות מפראליה וז'וטאוטאס, בואטנג של העונה הנוכחית סתם אנמי. זה כל הסיפור.
מחזק. עם כל הכבוד לבואטנג שהוא בהחלט תותח על עדיין מה שהוא עשה הוא אפילו לא מחצית ממה שעשו פראליה וז'וטאוטאס. לבואטנג יש פוטנציאל גדול מאז אבל צורת המשחק שלו לעיתים קרובות די מזלזלת ושחצנית. השניים הירוקים נתנו את הנשמה בכל דקה שלהם על המגרש ולקחו את מכבי חיפה לגבהים זכורים כמו ליגת האלופות ועונות אליפות יפות. גם לבירם כיאל למשל או לחאמד גנאיים יש פוטנציאל להתפתח לשחקנים ברמות גבוהות באירופה אבל עד שזה לא יקרה לא נחשיב אותם לשחקנים גדולים שצמחו פה. בנתיים בואטנג עם כל הפוטנציאל שלו שיחק בסה"כ בשבדיה.
מספיק כבר עם הפראליה הזה... אפשר לחשוב שהוא הוביל את חיפה לאליפות. אפילו בשיאו הוא לא היה ברמה של בואטנג של השנה שעברה
פראליה וז'וטאטואס היו שני פועלים שחורים, שחקנים אפורים, חסרי דריבל וחסרי טכניקה יוצאת דופן. ד"א, למה אני לא מתפלא שאלו שאומרים שהם טובים יותר מבואטנג הם אוהדי חיפה?
חמישה משחקים: מול הפועל ת"א ב"טדי", מול מכבי פ"ת ב"טדי", מחציות שניות על כפ"ס ואשדוד בבית(מבחינתי נחשב למשחק אחד) ומול בני יהודה בבית. בקשר לדרק: ברמת הפוטנציאל הוא אחד הזרים הכי טובים שנחתו פה, מבחינת תרומה על המגרש הוא לא נכלל בניהם וזה רק בגלל שהוא לא משקיען כי אם היה לו אופי יותר מקצועי הוא בכלל לא היה פה, מה שהוא הראה לנו בחצי העונה הראשונה שלו פה זה עליונות גבוהה פי כמה מכל קשר אחורי אחר שהגיע לארץ, רק חבל שהוא לא המשיך עם זה.
והינה אומר את זה אוהד שהוא לא אוהד של מכבי חיפה.. אם בואטנג יממש את הפוטנציאל שלו הוא יכול להגיע לרמות הכי גבוהות... אבל לבנתיים הוא לא עשה כלום עוד..אי אפשר להשוות אותו לז'וטאטואס שהביא את חיפה לגביע אלופות[אי אפשר לשכוח את הגול שהוא הכניס למנצ'סטר..הייתי במשחקP:]. שבואטנג ישפר את ההתנהגות שלו ואת המנטליות שלו והוא יכול להיות הקשר הכי טוב שנחת בישראל...
למה בואטנג עוד לא נכנס לרשימה הזו? מכיוון שפראליה וז'וטא היו הלב והמנוע של אותה מכבי חיפה שעשתה את ההישג הגדול ביותר של קבוצה ישראלית באירופה. עם כל הפוטנציאל של בואטנג, הוא הביא אליפות מול נתניה ומכבי ת"א של העונה שעברה... פראליה וז'וטא לא עשו יותר ממנו בקריירה שלהם במכבי חיפה בליגה ובאירופה, והיו שווים משהו כמו בערך חצי מהמחיר שלו? ז'וטא לא זכה שנה לאחר מכן גם בדאבל ביוון? נו טוב, תמיד קיימת האופצייה שאני אוהד של חיפה שאומר על שני שחקנים "אפורים וחסרי טכניקה", שהם יותר טובים מבואטנג על סמך המצאות בלבד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx וברצינות, נראה לי קצת הזוי שכל בן אדם שראה כדורגל באותה תקופה וראה את פראליה וז'וטא במכבי חיפה, יכול לעלות על דעתו שהוא עשה יותר משניהם(אובייקטיבי או לא,זה כבר משהו אחר). ושוב, להזכירכם, הדיון הוא לא על הפוטנציאל.
בואטנג הוא שחקן ללא רצון ומוטיבציה. שכבר חצי שנה לא עשה כלום, ואצל כל מאמן אחר היה יושב על הספסל. ד"א למה אני לא מתפלא שאלו שאומרים שבואטנג יותר טוב מפראליה וז'וטואטאס הם אוהדי ביתר?
אני לא אוהד בית"ר ואומר שבואטנג הרבה יותר טוב מפראליה. מז'וטאוטאס אולי לא אבל לבטח טוב יותר מפראליה. פראליה שחקן מאוד טכני, ממש לא אפור. אבל בואטנג פשוט יותר טוב בהכל. חוץ מטכניקה בעיטה בהכל.
בלי רצון ומוטיבציה הוא עדיין לא רואה שום קשר בליגה מבחינת יכולות הגנתיות, זה רק מראה עד כמה הוא רחוק ממימוש מלוא הפוטנציאל שלו כאן אצלנו, אני יודע שלא פעם ולא פעמיים טענתי שצריך להוריד אותו לספסל אבל רק בגלל שאני רוצה לראות אותו כמו בתחילת עונה שעברה, גם קיר בלתי עביר וגם שחקן עם ראיית משחק ויכולות התקפיות משובחות.
או שלא ראית את 2 השחקנים האלה משחקים, או שאתה לא יודע מה זה כדורגל. אפורים אעלק... לא הבנתי את ההשוואה בין פראליה לבואטנג, הם משחקים בתפקידים שונים. מבחינה התקפית, פראליה טוב מבואטנג. מבחינה הגנתית, בואטנג טוב יותר וטבעי שזה יהיה כך - פראליה לא היה שחקן דפנסיבי.
איך אפשר להשוות את פראליה לבואטנג?.. עם אתם לא יודעים בואטנג נבחר לפני 3 שנים לשחקן עם הפוטנציאל הכי גדול באפריקה..