בשביל להשיג כרטיס מבוגר למזרחי אנשים מציעים 300 שקל ואתה רוצה כרטיס נוער, אחי את הרכבת...פיספסת. למשחק כזה קונים כרטיס חודש מראש.
אל תגזים איזה חודש מראש. יום אחרי מכבי ת"א מזמינים כרטיס כבר. ואמנם קצת מאוחר (יום רביעי) אבל עדיין אפשר להשיג כרטיס במחזיר סביר.
למה להוציא את ברוכיאן? אתה רוצה לשחק בונקר ולחטוף? אתה רוצה תיקו? צריך לנצח את המשחק הזה, כל תוצאה אחרת היא הפסד האליפות, תפנימו את זה - זה המשחק הכי חשוב העונה!
מה חשוב בו? גם אם תפסיד אתה תיקח אליפות כי עדיין הפער יהיה 7 הפרש. וחוץ מזה אם אני מוציא את ברוכיאן או זנדברג ומכניס את ויסה זה אומר בונקר? ויסה הוא שחקן התקפה נטו. שניהם פשוט לא תורמים דבר למשחק של בית"ר. כשהם נמצאים על המגרש אני נרדם מהחוסר לחימה והחוסר נחישות שלהם. אם אתה שואל אותי גם צריך להכניס את אלברמן במקום בואטנג.
אם תפסיד חס וחלילה לחיפה, גם תפסיד לנתניה בקופסא, ואז הפער נתניה יהיה אפס. עדיין לא שכחתי את ה 3:1 הבזיוני להפועל בימק"א בשנת 1984, ואת הפסד האליפות לחיפה אחרי שהפער היה 13 נקודות, וזה עוד בשיטה של 2 נקודות לניצחון. תנאי לאליפות זה לנצח את חיפה ונתניה. האחרות לא מסכנות אותנו.
אחי, צא מהסרט - נתניה היא לא מועמדת לאליפות. אתה סתם מסתנוור משתי הנצחונות מלאי המזל והגועל שלהם על מכבי ת"א ומכבי חיפה. תאמין לי שאם מכבי תל אביב (או כל קבוצה אחרת) הייתה נלחמת ובאה עם מוטיבצית שיא כאילו זה גמר המונדיאל - גם מול נתניה ולא רק נגד בית"ר, הם היו נותנים להם בראש. כל קבוצה שמשחקת נגד בית"ר נותנת מעצמה 200%. מכבי ת"א יכולה לנצח את בית"ר בזכות מוטיבציה ואז שבוע לאחר מכן לקבל בראש מקבוצת תחתית. זה סוג של פרדוקס, אבל למרות שבית"ר היא קבוצה הכי טובה בארץ, הכי קל לשחק נגדה טוב - וזה בגלל המוטיבציה.
עזוב את הפרשנות, אני מדבר על חשבון פשוט: שני הפסדים רצופים ( חס וחלילה! ) , ואפשר לשכוח מהאליפות. אין מה לעשות, אליפויות מהנות כמו 92/93, ו 96/97 לא יהיו יותר. בטח יש לך את "ברוכים הבאים לגהינום" , תסתכל, תשמע, תבין. אני לא יכול לראות את זה כי מופיעים שם סבא מאיר השם יקום דמו, ודוד עראק זיכרו לברכה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
המשחקים מול מכבי חיפה הוא חשוב מאוד, כי יש בו הרבה ממעבר ל-3 נקודות, יש בו המון יוקרה והמון היסטוריה ובית"ר חייבת לנצח את המשחק הזה כדי להוכיח לכל הליגה שגם כשהיא בסיבוב לא הכי מוצלח שיש היא עדיין קבוצה טובה מאוד ושקשה לנצח אותה, בטח במבצרה הביתי. בכלל יש לנו 3 משחקים שאנחנו חייבים לצבור בהם את מלוא חופן הנקודות כדי שהשחקנים שלנו יוכלו להינות מאוויר וחמצן מספיקים להמשך הליגה.
אני לא מבין למה להוציא את בן שושן, שהיה הכי טוב בחמשת המשחקים האחרונים, ולא את זנדברג שלא פוגע כבר שנה. שום שקרן, עלק "אצלי לא משחקים שמות". ממש.