בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לפחות אם המועדון מלא בשכירי חרב שיהיה כדורגל טוב, זה גם אין.

2. יהודה ברוך Member

די כבר עם הקלישאה האידיוטית הזאת. אתה מוכן להראות לי עוד מועדון בכדורגל העולמי שהגיע לרמה הזאת של אובדן זהות? רק ארסנל הגיעה לרמה דומה לזאת, ואני לא מדבר פה רק על אי שיתופם של שחקני הבית בהרכב, זה היחס לסמלים: ארקדי מפטר את אוחנה, גדול סמלי ביתר, שבוע אחרי פתיחת העונה? סבבה. גאידמק מפטר את אברהם לוי שעבד במסירות יוצאת דופן בשביל המועדון במשך 40 (!) שנה? אף אחד לא משמיע קול. גאידמק מפטר את יוסי מזרחי, סמל ענק מגדולי שחקני המועדון, אחרי זכייה באליפות? שקט מוחלט. ארקדי מאלץ את קורנפיין לפרוש? האוהדים קופצים על השוער החדש בלי להביט אחורה. ארקדי משנה את הסמל של המועדון? דממה. שחקני בית הפכו לחלום רחוק ולא ריאלי, סמלים אין, אריק בנאדו מקבל את סרט הקפטן אחרי שנה בודדת במועדון, איפה הגיעו לרמה הזאת של אובדן זהות? אפילו בכדורגל המבוסס על שחקני רכש יש כמעט לכל מועדון כמה סמלים, כמה שחקנים שאפשר להזדהות איתם, בביתר אין את זה.

3. אלי אוחנה ג'וניור Member

אני מבין את חיים, גם מזדהה איתו.
    בית"ר ירושלים של היום היא לא בית"ר ירושלים של פעם, הזמנים השתנו ואנו עדים לעידן חדש שפוקד את המועדון.
    עידן ללא נשמה, ללא כבוד לסמל ועידן בו הכסף משחק תפקיד מרכזי ובורג (יותר מדי) משמעותי במערכת.
    אני אוהד את בית"ר ירושלים כבר 19 שנה ומרגיז, מעצבן וקשה לראות שחקנים מתוצרת חוץ שמשחקים בגלל הכסף ולא בגלל הרצון לתרום למועדון, שחקנים שחושבים קודם-כל על הכיס ורק אחר כך על הנשמה.
    אז אני מבין שאנו נמצאים בעידן חדש שנשמה כבר לא קיימת כמעט באף מועדון בארץ, אך מעט יותר רגש לא יזיק.
    אני לא מציב אולטימטום, אני גם מקווה מאוד שזה לא יקרה אבל: אם שחקן ערבי יחתום בבית"ר ירושלים - האהדה שלי לקבוצה תיפסק.
    אני אוהד בית"ר ירושלים כי המשפחה שלי הובילו אותי לשם וגם בגלל שאני הזדהתי עם המועדון, היום זה כבר ממש שונה. הזהות של המועדון אבדה, העקרונות של המועדון נמוגו, כרגע אני בעצם אוהד קבוצה שאמנם קיים אצלי רגש אליה אבל אני כבר לא מזדהה איתה ואין לי מה להמשיך לאהוד מועדון שהעקרונות שלו והזהות שלו אבדו.

4. JR-Riquelme Member

ארקדי לא שינה את הסמל, לשנות את הסמל אומר להכניס סמל אחר במקום מה שיש, המנורה הייתה ונשארה, שיפור קליל. בהרבה מועדונים עושים את זה.
    אין בכדורגל סמלים, הסיבה היחידה למשל שראול או פויול נשארים בקבוצות שלהם הם ששם הם יקבלו גם משכורת גבוהה מאוד וגם מקום שהם אוהבים. מה רע בלהיות במקום אהוב עליך, גג העולם מבחינת כדורגל וכל דבר ששחקן היה רוצה? אם היו מקבלים גרושים, הם היו עוזבים אחרי חודש. בכל אירופה זה כבר ככה, קבוצות מתקדמות, אם היה הזדמנות לבית"ר גם פעם להביא 11 שכירי חרב הם היו עושים את זה.

5. יהודה ברוך Member

תראה לא משנה כמה כסף פויול מקבל. סמל זה לא רק מי שמוותר על כסף כדי להישאר במועדון, סמל זה מי שנמצא הרבה זמן במועדון שמקבל אהבה מהקהל, ושהאוהדים מזדהים איתו.

6. TOMER BEN HAIM Member

גם אתם זרקתם את קייסי ובנאדו על מה אתה מדבר?

7. יהודה ברוך Member

1. בנאדו הלך מרצונו החופשי לביתר אף אחד לא העיף אותו. 2. קייסי נזרק בצדק בגלל שליכלך על המועדון בתקשורת. הסמלים שביתר זרקה נזרקו בלי סיבה. 3. לחיפה כן יש סמלים ושחקנים שהקהל יכול להזהות איתם, לביתר לא.

8. סמואל אטו Member

מילא היית מחזק את הטיעונים של חיים ו"אלי אוחנה ג'וניור",אבל אתה פשוט מדבר שטויות.

אלי אוחנה מאמן בינוני מינוס שלא התאים לעידן החדש שבו המטרה היא השתתפות קבועה בצ'מפיונס ליג מה לעשות.

"מסירות יוצאת דופן", הבן-אדם גנב כספים מבית"ר וניהל אותה כמו שכונה.
    הוא והבן שלו מוכיחים כיום מה הם שווים,חץ מזה שלארקדי מותר להעסיק אנשים משלו לנהל את בית"ר הוא לא חייב לאברהם לוי כלום.

הביא אליפות משעממת עם הסגל הטוב והיקר בליגה,זה שהוא סמל הופך אותו למאמן יותר טוב?

מתי לארקדי היה קשר עם קורנפיין באותם ימים בכלל? מי שאילץ אותו לפרוש היה יצחק שום.

הסמל הבית"רי שונה כבר כמה פעמים מה זה משנה שעשו את זה שוב בשביל לסמן עידן חדש?

ברוכיאן,בן-שושן,עזריאל,קוזוקין.

איפה בימים אלה יש כאלה?

ויותר לעניין,דוד אמסלם.

אריק בנאדו יודע להנהיג לפי דוגמא,הוא היה קפטן מכבי חיפה שנים.
    זה ממש לא משנה שהוא לא שחקן בית,כל עוד הוא מנהיג את ה-11 שעל המגרש בצורה הטובה ביותר.

9. BeitaReaLiverpool Member

אני מאוהב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

סתם, אבל מסכים איתך בכל מילה.

10. Don Joan Roman Member

גם כדורגל לא טוב אני מוכן לקבל ובלבד שאני אראה את השחקנים מוציאים את הנשמה שלהם על דהשא, לצערי אצל שום אני לא רואה את זה.
    אצל יוסי מזרחי דווקא כן ראיתי.

בקשר לטועמה: שחקן מצויין, הלוואי שיבוא לבית"ר ולו רק בגלל הבעיטות החופשיות המדהימות שלו.
    עם חלוץ כמו רומולו וקשר שמאלי שמרים מדוייק כמו סלים טועמה זה יכול להיות תאווה לעיניים, במיוחד אם עמית ישחק עם רומולו כחלוץ שני (ואני עדיין מעדיף את עמית בשמאל על פני כל אופציה שבעולם).

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/08
  11. oFiRzZz Member

אני קורא פה את ההודעות ובינתיים אני רואה בערוץ 10 שמשה דדש הולך להקים ביתר חדשה בסגנון הפועל קטמון.

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/08
  12. בית"רי מלידה Member

הכנתי כבר את החוזים:

http://media.shopy.co.il/shops/3/products/p32662b.Xxx

13. Don Joan Roman Member

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

14. idos87 Member

משה דדש והחוזים על הנייר טואלט. איזו נוסטלגיה....

15. OrelZo Member

חחח בדיוק היום דיברתי על זה עם חבר והוא הזכיר לי תחוזים על נייר טואלט =]
    אין כמו דדש =]
    ואם פותחים ביתר חדשה זה ביתר גבעת זאב ירושלים ואני יעודד גם אותה וגם את ביתר שלי ביתר =]
    דרך אגב מישהו פה מוכר כרטיס נוער למשחק יום ראשון שהוא לא צריך?