ופה נפלת חזק: המשחק היה בבבלומפילד, לא בטדי, ולבית"ר אין ולא יכולה להיות שום אחריות על הכנסת אמל"ח - האחריות נופלת על מכבי והמשטרה! :aaa021: ועל הגול של קולואטי בטדי תחת מסך עשן אתה לא מדבר....לא פלא...קוראים לזה צביעות!
ביתרי מלידה מה נפלת עלי ככה? אני אמרתי משהו בסגנון של: הבבונים הביתרים האלה וכדומה? תקפתי אותם על הפיצוץ של הרימון עשן? בסך הכל אמרתי מה העונש שביתר עללולה לחטוף מבית הדין. מה אתה תוקף אותי עכשיו עם הרימון עשן שהיה בטדי שנה שעברה?
התיקו המסריח הזה מגיע לכל מי שתמך בהשארתו של מיכאל "פוזה" זנדברג בהרכב של בית"ר ירושלים, עוד משחק שהוא לא משקיע מעצמו כלום, עוד משחק שהוא מוסר לשחקנים כאילו הם שומאכר שנוהגים בפרארי וצריכים להדביק אותם, עוד משחק שהוא מזלזל בכל העולם ואחותו ובמיוחד בקהל שביציע, הדבר שמסמל יותר מכל את מיכאל זנדברג של עונת 2007/2008 זה הדקה ה 43, הוא מקבל מרומולו כדור שאתה פשוט צריך לבעוט אותו לפינה הרחוקה ולעשות 1:0 אבל לא אצל אדון זנדברג, הוא יכדרר, ינסה לעבור את כל העולם כולל השוער אבל מה? יש כמובן התנגדות וברגע שמתנגדים לו? הוא נופל, אחריי כל זה ובנוסף למשחק טוב מאוד של עמית בן שושן שרץ ימין לשמאל, מקדימה לאחורה מלמעלה למטה, עושה לחץ, עובד על המגרש, יוצר מצבים לחברים הוא נשאר 90 דקות על המגרש, ואחריי זה אדון יצחק שום יגיד לנו שאצלו משחק מי שטוב באימונים ולא שמות, כן בטח שום יצחק, בגלל זה כל הזמן אתה נופל על עמית בן שושן. בשעה טבוה אתמול הוא קיבל את הצהוב החמישי והוא לא יוכל לשחק מול קריית שמונה, כולי תקווה ששום יפתח ב4:3:3 עם בואטנג קשר אחורי, טל קשר 50/50 שמאלי, גל/אבירם קשר 50/50 ימין, ויסה חלוץ ימני, עמית חלוץ שמאלי ומרקוס רומולו כחלוץ מרכזי ואז סוף כל סוף השחקן הכי פחות משקיען בבית"ר השנה ייצא מההרכב ובתקווה שלא יחזור לשם לעולם. מיכאל זנדברג: הגיע הזמן להכיר את חתיכת העץ שנקראת ספסל, אם שום לא יזרוק אותך מההרכב, שהכרטיסים הצהובים יזרקו אותך משם, חסר כבוד. וזה לא שאני לא מעריך את הבחור, לדעתי כשהוא רוצה הוא השחקן הכי טוב בארץ, וכשהוא מחויב ומפוקס הוא גם השחקן הכי משפיע ויעיל בארץ אבל דחילאק, הוא מתחילת העונה לא פוגע וזה מתסכל שאחריי עונה כ"כ טובה כמו שהוא עשה בעונה שעברה הוא נופל ככה, זה פשוט מתסכל כי עד שיש לנו חלוץ מריח שערים מה שלא היה לנו בשנה שעברה זנדברג נראה כמו הצרות שלי (ויש לי הרבה) כל הכעס והמילים הקשות מגיעות מתסכול כ"כ גדול שאם אני לא אפרוק אותו איפשהוא אני אשתגע, זה מתסכל עד כדי כאב לב שלא מפסיק כי זה לא שהוא לא יכול, הוא פשוט לא רוצה.
אין לי מושג מה אתה רוצה ממיכאל זנדברג כל עוד אתה מדבר על הדקה ה43-מסיקה עשה עליו מכת נינג'ה וזנדברג נפל בעל כורחו, מה שכן, אני מסכים איתך, זנדברג לא משקיע כמו בעונה שעברה והדבר אולי הכי חשוב זה שהוא הפסיק לחתוך לאמצע-אני לא יודע אם זו הוראה משום או שאין לו כח, אבל זאת אחת הסיבות העיקריות לאי אפקטיביות של זנדברג. ש. מה שום ניסה להשיג אתמול עם החילופים שלו?
שיבעט!, הגעת למצב בעיטה? תן טיל לרשת, אתה שחקן עם טכניקת בעיטה, אז תן טיל! ד"א היה פנדל? בקשר לשאלה שלך: הוא לא ניסה להשיג כלום, רק לרצות את זנדברג.
הוא לא יכל, אם מראים את זה בתקציר תעשה זום ותראה, מישהו שכב לפניו ומסיקה הגיע ואין לי מושג מה הוא ניסה לעשות, מה שבטוח שהכוונה שלו לא הייתה הכדור. המשחק אתמול הזכיר לי מאוד את המשחק מול מכבי חיפה ב1-1 שנה שעברה, בית"ר לא שיחקו טוב 30 דקות, מכבי חיפה שלטה ואחרי זה בית"ר נכנסו קצת לעניינים. במחצית השנייה בית"ר פתחו ממש חזק ובדיוק היה נראה שהיא בדרך למהפך יוסי מזרחי החליט להוציא את השחקן הכי טוב במגרש (ההומלס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) . לך תבין מאמנים ישראלים.
אם אני אנסה להבין אותם, בתוספת לעצבים שזנדברג מביא לי עם החוסר השקעה שלו, אני אקבל התקף לב ולקבל התקף לב בגיל 19 וחצי זה לא משהו שאני מאחל לעצמי.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx --------------------------- לדעתי יצחק שום נכשל, כי אליפות קלילה כל מאמן היה לוקח עם בית"ר, אבל שום הגיע כדי שבית"ר תשחק כדורגל יפה וזה לא קורה ברוב המשחקים העונה ואני לא אומר את זה מתוך תסכול של אחרי תיקו. יצחק שום הביא שיפור לא קטן מיוסי מזרחי אבל זה עדיין לא זה. שום לא יכול אחרי כל משחק לזבל לנו את השכל עם הראיונות שלו שקבוצה לא יכולה תמיד להיות טובה והכי חשוב שאנחנו לא מפסידים גם שאנחנו לא נראים טוב, זה כבר נמאס כי הוא אומר את זה אחרי כל משחק. אני בתמימותי חשבתי שאחרי המשחק נגד מכבי פ"ת אנחנו יוצאים לדרך חדשה של כדורגל יפה ברוב המשחקים, אבל כנראה שטעיתי, השחקנים נראים אפתיים וחסרי מוטיבציה וזה בגלל שום שלא דואג להכין אותם למשחקים כמו שצריך. בנוסף לזה, אני לא מסכים עם הדרך של שום מבחינה טקטית: נגד קבוצות קטנות אפשר לשחק 4-4-2 או 4-3-3 רגיל, אבל נגד קבוצות כמו מכבי חיפה, הפועל ת"א, מכבי ת"א, בני סכנין של העונה, מכבי נתניה וכו', צריך לשחק לפי שיטת משחק שמותאמת אישית לקבוצה היריבה. כל זה התבשל אצלי לא מעט זמן, אבל הבלגתי כי המשכנו לנצח, אבל דיי זה כבר נמאס. אם המצב לא ישתנה שום לא יסיים את העונה בבית"ר.
"אני רוצה לעשות היסטוריה ולהיות השחקן הערבי הראשון בבית"ר ירושלים" אינשאללה - שחקן טוב, וכל הגזענים יישארו בבית, יחד עם הקללות ,האלימות, ורימוני העשן. ותיכף יבוא איזה "חכם" ויגיד שהוא נוצרי ולא מוסלמי...
אני לא רוצה שהוא יבוא לבית"ר כי הוא לא שחקן מספיק טוב ואני חושב שלא צריך להביא אותו רק כי הוא ערבי. אם יביאו שחקן מוסלמי שהוא שחקן ברמה גבוהה אז אין לי בעיה שהוא יגיע, אבל טועמה לדעתי לא שחקן כל כך טוב.
בשבילי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx אני לא אחד מאלה שיש להם בעיה שיהיה שחקן ערבי בבית"ר, אז אל תגיד לי "גם מוחמד צ'יטה לא היה טוב לך" כי הלוואי ששחקן ברמה שלו (ליגה ספרדית) היה מגיע.
סאלים טועמה יהיה מצויין לבית"ר: גם שחקן טוב, וגם אנטי טטנוס לכל מיני חיידקים ביציע שרק גורמים נזק לקבוצה.
הלוואי, אבל זה לא יקרה, כי הרבה אוהדים יעשו בלאגן ואז גם כל התקשורת תחגוג על זה וכל זה יגרום לפיצול בקרב האוהדים וכו' וכו'. גם לאף אחד בבית"ר אין ביצים להביא שחקן ערבי, ארזי, שפיגל ושום מפחדים על המשרות שלהם, אז אולי אולי ארקדי - אבל הוא לא יעשה את זה כי זה לא משרת את האינטרסים שלו.