טוב שלא הגזמת. אנחנו נמצאים במקום הרביעי בממוצע צופים למשחק (במאה מאתיים בלבד אחרי התל אביביות) והמצב הזה עדיף בהרבה על כל מה שהולך ביציעים של ביתר.
בחורצ'יק, התל-אביביות הן קבוצות תחתית וחיפה היא קבוצת צמרת ועל אף זאת הן מביאות יותר קהל ממכם, אז תחשוב מה היה אם הן גם היו בצמרת. ומה קורה ביציעים בטדי? האלימות הפיזית היא מחוץ למגרשים. מה קורה בתוך היציעים? שצועקים "אבי לוזון בן יונה" זה דבר שלילי? אני לא רואה את זה כך.
אפילו לנסות להשוות את הקהל של מכבי חיפה לזו של בית"ר גובל בטיפשות. הרי מדובר באותו קהל שמזה שלוש שנים צועק לרוני לוי להתפטר אחרי 3 מחזורים ואחרי רצף של 10 משחקים סותם את הפה. מדובר באותו הקהל שעשה עצומות נגד רוסו בתחילת העונה ועכשיו אחרי כל משחק הם קוראים בשם שלו. שלא נדבר על הכמויות שהם מביאים...
תראה הממוצע של הקהל החיפאי הוא לא רע במונחים ישראלים ואין טעם להשוות לקבוצות אחרות (ומגיע שאפו ענק לקהלים התל אביבים על זה שלמרות המצב של הקבוצה הם ממשיכים לבוא). הקללות ללוזון הם דבר שלילי לכל דבר מכיון שזה בא על חשבון העידוד לקבוצה, ובנוסף יש גם את כל הקללות הגזעניות, את כל מקרי האלימות, הרדיוסים, הקנסות העמידות הבלתי סופיות לדין בהתאחדות, כל הדברים האלה יוצרים לחץ ואי שקט בקבוצה ובסופו של דבר פוגעים באופן ישיר ביכולת של הקבוצה.
קללות לעבר ערבים לא היה השנה חוץ מהמשחק בגביע הטוטו וגם אם היה אני לא רואה את זה כדבר רע, אתה רואה את זה כדבר רע כי התקשורת השפיעה עליך. ואבי לוזון הוא באמת בן יונה, אז מה רע בזה שאנחנו דואגים להזכיר לו את זה? אני רואה את זה כדבר חיובי. בקיצור אתה יכול לדבר עד מחר על הקהל שלנו, אבל שנינו יודעים שכל שופט או כל קבוצה שמגיעה לטדי רועדת מפחד ושנינו יודעים שטדי עם קהל זה מבצר. במשחק היחיד שהפסדנו העונה לא היה קהל, למרות שגם ככה לא הגיע לנו להפסיד, אבל הבנת את העיקרון.
זה משחק כדורגל או הפגנה של תנועת "כך"? מה זאת השטות הזאת התקשורת השפיעה עליך? פוליטיקה בספורט זה תמיד דבר רע. התפקיד של הקהל הוא לעודד את הקבוצה, לא לקלל אנשים אחרים. ותראה מה התוצאה: רדיוסים, קנסות, בלגנים, מה טוב בזה?
מבחינת עוצמה בעידוד אף קהל בארץ לא משתווה לקהל של בית"ר במיוחד בטדי את זה אי אפשר לקחת מהם. one מחמירים עם בית"ר פה. הקהל שלה הוא אחד הצבעוניים בליגה. גם אני מתנגד לדעות הפאשיסטיות של אוהדיה ולהתנהגות שלהם אחרי משחקים, אבל עדיין בית"ר חשובה לכדורגל הישראלי.
מבחינת הכמות, אין ספק שבית"ר הטובה בארץ ובפער ניכר מאוד מיתר הקבוצות. אתם יכולים להגיד כמה שאתם רוצים שזה אולי רק קומץ, שזה לא הקהל האמיתי של בית"ר, אך אם אני מציע לחבריי להגיע לטדי למשחק בשבוע הבא ואני מקבל את התגובה של : "נראה לך? למה אני צריך לקבל מכות? למה שישמידו לי את הרכב?" זה אומר הכל מבחינתי. תגידו שזאת סטיגמה, אולי, אבל אני מכיר לא מעט אנשים שלאחר משחק בטדי קיבלו יחס "חם" מהאוהדים האלו. אני לשם לא אגיע.
אתה לא עושה טובה שאתה לא מגיע, אתה יודע. כמו שב"טדי" יכול לבוא לך אחד מהאנשים שמחפשים מכות, ככה יכול לקרות לך בכל איצטדיון אחר שאליו אתה מגיע/תגיע, כי תרצה או לא בכל קהל יש חלק אלים, אצלנו זה גדול יותר כי אנחנו קהל גדול יותר, אין מה לעשות.
פחחח. היציעים של בית"ר? מתי אתה היית פעם אחרונה ביציעים של בית"ר? בוא תסביר לי מה הולך ביציעים של בית"ר. קללות לעבר לוזון? שיקום מי שחושב שזה לא מוצדק .
מה הקשר בין הקהל לבין העמדה לדין בהתאחדות? זה שההתאחדות לכדורגל מעמידה את בית"ר לדין על כל מני סעיפים קיקיוניים ומגוחכים זה לא אשמתו של הקהל.
מה עלוב כאן? ביתר שוב עברה על חוק, שוב מעמידים את ביתר לדין על העבירה על החוק, ושוב אוהדי ביתר בוכים על קיפוח ורדיפה של ההתאחדות. די!!! תפסיקו כבר לבכות על זה שמעמידים אותכם לדין על עבירות של הקהל. אתם עוברים על חוקים ומצפים שלא יעמידו אתכם לדין. תפסיקו כבר לעבור על חוקים ותתרכזו בלעודד את הקבוצה שלכם. אתם יודעים שלא ממש אוהבים אותכם בהתאחדות, תפסיקו כבר לתת להם סיבות להעמיד אתכם לדין.