בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. beitar4ever Member

ממתי שאלת? מאז ומתמיד, הם יכולים לשחק גם בתפקיד הקשר האחורי וגם 50/50, אם זה מה שהתכוונת.
    ובנוגע למשפט השני שאמרת ,שים לב מה אמרת, "אלברמן וטל נותנים עונה טובה יותר מזנדברג", הם אולי בעונה יותר טובה אך כאשר זנדברג משתפר אין סיבה להוציא אותו מההרכב ,כפי שאמרתי גם בגלל שאין לו מחליף ,אז ככה שתשכח מזה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/08
  2. Don Joan Roman Member

אבל לפניי שבועיים הוא לא היה פצוע ובעוד שבוע הוא לא יהיה פצוע.
    הקבוצה בינתיים רצה עם בואטנג וטל 2 משחקים, באחד היינו קטסטרופה בלי יכולת הנעת כדור ובשני היינו טובים ללא שום צל של ספק(ואני משייך את זה לעובדה שזנדברג ובואטנג הבינו בגלל שגל היה אמור לפתוח שהם לא באנקרים), זה לא אומר שזה ימשיך ככה.

לא יהיה טוב? נחזור לשיטה המקורית, לנסות זה אף פעם אל מזיק, הדבר היחדי שיכול לצאת מזה הוא שבואטנג וזנדברג ירגישו שמקומם בהרכב בסכנה ויתחילו לתת מעצמם.

ועכשיו יש לך משחק אגפים שתורם לקבוצה? לא!

3. Alvarez Member

אתה צודק, לכן אמרתי שכדאי להחתים את בוזגלו.
    בלי זנדברג לא יהיה לך בכלל משחק אגפים.

4. Don Joan Roman Member

מה הקשר בוזגלו אבל? כרגע הכלים שיש לך בקישור הם: זנדברג, בואטנג, טל, אלברמן וברוכיאן.
    מבין החמישה מי הכי פחות תורם למשחק כרגע? ואל תתחיל לברבר ולקשקש לי פה, תגיד לי פשוט מבין החמישה מי הכי פחות תורם ונמאצ בכושר הכי פחות טוב בנקודת הזמן הזו לקבוצה.

5. Alvarez Member

אתם סתם חופרים, כי כרגע לקבוצה הולך טוב עם הקישור של ברוכיאן-בואטנג-טל-זנדברג, תנו לזה הזדמנות למרות שבסוף תמצאו משהו אחר להתלונן עליו.

6. Don Joan Roman Member

אתה לא עונה לשאלה שלי, אז כנראה שאני צודק.
    דרך אגב ביום שבת מול פ"ת גם שום הסכים איתי, כי אם לגל לא היה נתפס הגב זנדברג היה בחוץ.

7. Alvarez Member

כי אתה שואל שאלות מטומטמות... כולם תורמים.
    נגד פ"ת זנדברג היה מצויין, אז בוא נראה אם הוא חוזר לעצמו.

8. Don Joan Roman Member

לא אני לא שואלש אלות מטומטמות, זה שאלות של כדורגל, בכל קבוצה מובילה יש מספר שחקנים טובים על אותם חוליות של המשחק(הגנה, קישור והתקפה) ואתה צריך לבדוק אילו שחקנים יותר תורמים לקבוצה ולהרכיב אותם, זה שקשה לך להודות בטעות שלך זה משהו אחר.

נגד פ"ת זנדברג לא היה מצויין, הוא היה טוב בהשוואה לעונה שעברה וטוב מאוד בהשוואה לעונה הנוכחית, בשביל שהוא יהיה מצויין הוא היה צריך להיות הרבה יותר מדוייק בהרמות שלו.

אני מקווה שהמשחק הזה הוא נקודת מפנה ביכולת של זנדברג ושהוא ימשיך להיות פעלתן כמו שהיה מול פ"ת (וכמובן הרבה יותר מדוייק), אבל בכושר וביכולת שלו עד למשחק מול פ"ת הוא היה צריך לראות ספסל מזמן, מול מכבי פ"ת זה כמעט קרה וזנדברג נתן את משחקו הטוב ביותר השנה, אני רוצה להאמין שזה ימשיך גם מול מכבי, אם מול הצהובים מתל אביב הוא יהיה קטסטרופה, הוא לא צריך להיות בהרכב מול חיפה.

9. beitar4ever Member

אויש די מה הפכת לחיים , די למה אתה כ"כ אנטי, אתה צריך להיות לטובת הקבוצה שלך ולא לטובת גל אלברמן עם כל הכבוד שלי אליו, המשחק של בית"ר הוא גם ככה סובל מחיסרון באגפים ,אתה עוד רוצה להוציא את השחקן אגף האחרון שיש לך בהרכב של בית"ר? די נו זה מהלך טיפשי, תחשוב על זה לבד ותבין שאתה טועה ובגדול, לא צריך לפלוט שטויות, כדי לנסות לצאת הוגן כלפי אלברמן, הקבוצה שלך משחקת יותר טוב עם זנדברג באגף וזה בטוח, אז תקבל את זה כמו שזה.
    אתה רוצה חילוף זה לא יכול להיות אלברמן במקום זנדברג, אלא רק אחד מהקשרים הדפנסיביים שלנו, או 50/50( או איך שלא תקרא לזה) אבל רק במקומם.
    ולפי דעתי זנדברג צריך להיות בהרכב של בית"ר גם אחרי המשחק של מכבי ת"א , אנו צריכים במיוחד אותו למשחק הזה, את הפריצות שלו מהאגף , את ההרמות שלו , את המחץ שלו בהתקפה, ולא אחד כמו טל שאם יקבל תפקיד כמו קשר שמאלי זה יהיה בושה.

10. Sergio Ramos Member

אישית, אני מעדיף את עידן טל, שחקן מרכז שדה בעל נטייה לשמאל, מאשר זנדברג גרוע באגף. הרי זה לא משנה אילו עם זנדברג שהוא כביכול שחקן אגף, או בלי זנדברג. מיכאל בתקופה איומה, וגם שמשחק, לא נותן את התפוקה שלו בעמדתו(באגף!). אלברמן שחקן נהדר, שלא מגיע לו להיות בספסל. בואטנג במגמת שיפור ניקרת וצריך להמשיךלשחק בהרכב. זנדברג חייב לקבל זעזוע ולרדת לספסל, אולי רק ככה הוא יתחיל להבין שמקומו בהרכב נתון בסכנה כלשהי.

זה שקבוצה לפעמיים לא עולה לכר הדשא עם שחקני אגף טבעיים, לא מוריד מיכולת הקבוצה בזמן האמת. אתה יכול לשחק עם 2 שחקנים באגפים שהם בעצם שחקני מרכז שדה, ולתת להם חופש התקפי מלא. הכל תלוי בשיטה של המאמן ובטקטיקה שלו. גם בלי שחקני אגף, אפשר לבנות משחק כדורגל טוב ואטרקטיבי.
    תלוי כמובן, מיהם השחקנים שאתה מעלה. להוריד את ברוכיאן לספסל יהיה בגדר עוול לבחור הצעיר. שום צריך לתת לברוכיאן להמשיך לשחק בצד ימין, אך לתת לא חופש פעולה ולא לכפות עליו שישחק כקיצוני. לאפשר לו להתפרס לפעמיים למרכז.

אסור להיאחז בזנדברג יותר מידי. נכון שהוא שחקן האגף היחיד בקבוצה,כרגע לפחות, אבל גם בלעדיו לביתר יש מספיק כישרון בהתקפה כדי לשחק בצורה טובה.

בוא לא ניכס לאופוריה לאחר שתי משחקים נחמדים. 95% המעונה הזאת, ביתר ביכולת בינונית ותו לא. זנדברג מזלזל, חסר חשק והתפוקה שלו שואפת לאפס. אז זה שהוא שחקן האגף היחיד, זה אומר שהוא חייב לשחק? השחקן בכושר עלוב(!)...משמע אומר שהוא צריך לרדת לספסל. זה לא שאין לך אלטרנטיבות בספסל, יש לך !

11. בית"רי מלידה Member

בבית"ר כבר החלו ההכנות לעונה הבאה, מעבר לעניינים הטכניים שכבר נסגרו ( 2 מחנות אימון ) הוחלט כבר על כמה משוחררים וכמה החתמות, כולן מעניינות.

עד תחילת מחנות האימון תיגמר כל המסחרה,ולא תהיה עונת מלפפונים וסוכנים, ככה מחנות האימון יהיו יעילים למועדון מצד אחד, ומשעממים לכל מיני אינטרסנטים וחברים של הומלסים שלא מוצאים ספסל פנוי בדרום אמריקה.

אה, מומולדת שמח לאלי אוחנה, הבחור בן 44 החל מהיום. עד 120 למלך! :aaa031:

12. אלי אוחנה ג'וניור Member

ראשית - מזל טוב למלך של בית"ר ירושלים, לסמל הנצחי והחלוץ האגדי שעל שמו הכינוי שלי - אלי אוחנה.
    החתמות? משוחררים? אותי מעניין מי השחקנים שעל הכוונת.
    אגב: האם בית"ר ירושלים תסגור עונה שלמה עם אותו מאמן בעידן ארקדי?

13. Don Joan Roman Member

לא, אני וחיים 2 אנשים שונים עם דעות שונות ותמיד נהיה.

טובת הקבוצה שלי היא ששחקנים יבינו שאין פה באנקרים בהרכב, שכל אחד הוא בר החלפה ושאם אתה לא תוכיח את עצמך אתה תהיה בחוץ, גל אלברמן מוכיח את עצמו בכל משחק מחדש, עידן טל מוכיח את עצמו בכל משחק מחדש, מיכאל זנדברג לא.

המשחק של בית"ר סובל מיכולת לא טובה באגפים שנגרמת כתוצאה מהיכולת הלא טובה שמגלה מיכאל זנדברג, תבין את זה אתה ותראה שאתה טועה.

כמו שהוא היה בושה בהפועל ירושלים? כמו שהוא היה בושה במכבי פ"ת?

ומויכוחים לדברים טובים: מזל טוב לאחד מגדולי שחקני בית"ר ירושלים בכל הזמנים(הוא ביחד עם אורי) ולשחקן שגרם לי להתאהב במשחק ובבית"ר ירושלים.
    אויוה אוחנה נה נה נה נה נה

14. אדום עולה בבלומפילד Member

דון חואן, אתה יכול להיות עורך דין שתהיה גדול

15. Don Joan Roman Member

ואני צריך לקחת את זה כמחמאה או כדבר רע?