בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Don Joan Roman Member

גל הוא שחקן שיכול לשחק גם כקשר אחורי לגמריי והוא יעשה את זה בצורה מצויינת, הוא שיחק ככה מול קופנהאגן והיה כמו בד"כ מצויין, אין סיבה שהוא לא יצליח לעשות דבר כזה גם בליגה שלנו לאיזה משחק-שניים כדי לעורר את דרק כשהוא שוב יתחיל לזלזל ולרדת ברמתו (כי ברוך ה' בלי עין הרע טפו טפו טפו הוא מתחיל להתייצב) וכדי שנרוויח אותו להמשך הדרך כי הרמה שבית"ר תציג תלויה הרבה ביכולת של דרק בואטנג שכאשר הוא טוב, רמת הקבוצה משתדרגת ב30 אחוזים לפחות.
    אין שום סיבה מקצועית להוציא לא את עידן טל ולא את גל מההרכב ולהשאיר בו את מיכאל זנדברג כיום.

2. Alvarez Member

עידן טל שחקן הרבה יותר דינאמי, יצירתי והתקפי מגל אלברמן.

מה נגמר לכם על מה להתלונן אז עכשיו מחפשים משהו אחר? דיי כבר!!! תמיד יהיה על מה להתלונן.
    תלונות על קאלה אני מבין, אבל עזבו עכשיו את עידן טל! תמיד יהיה לכם תלונות.

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/08
  3. סמואל אטו Member

איזה גיבוב של שטויות.
    אם גל אלברמן ימשיך ביכולת הזאת הוא יהפוך לשחקן הרבה יותר טוב מעידן טל.
    יש לו יכולות התקפיות והגנתיות טובות משלו,הוא מהיר ממנו,חזק ממנו עושה משחק יותר טוב ממנו.

אני בטוח שלא ראית את אלברמן בכלל משחק במכבי פ"ת אם אומר את הדברים האלו.

4. Alvarez Member

אלברמן מהיר מעידן טל? :aaatv:
    תתעורר מהחלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx אלברמן לא שחקן מהיר ובטוח שלא מהיר מעידן טל.

אלברמן שחקן מצויין ואני כבר אמרתי שההחתמה של עידן טל הייתה טעות אבל כשיש לך את שניהם אז עדיף את עידן טל.

5. Don Joan Roman Member

חוץ מזה למה זה תמיד חייב להיות גל אלברמן או עידן טל? מה הם לא יכולים לשחק ביחד? מה אי אפשר להוציא שחקנים אחרים?
    תמיד אתה נתקע על אותו הדבר גל מול טל, זה בכלל לא אמורה להיות המשוואה, המשוואה אמורה להיות מבין החמישה: ברוכיאן, אלברמן, טל, בואטנג וזנדברג מי הכי פחות תורם לקבוצה והוא צריך לשבת בחוץ.

6. סמואל אטו Member

טוב אני לא הולך להתווכח עם בן-אדם שחושב שעידן טל מהיר. בזבוז של זמן.

7. Alvarez Member

כרגע בהיעדר קשר ימני טבעי הקישור האופטימלי הוא: ברוכיאן-בואטנג-טל-זנדברג.
    ברוכיאן וזנדברג יוסיפו את המימד ההתקפי וטל ובואטנג יתנו את התון במרכז המגרש.

הייתי שמח אם היו מביאים את בוזגלו לעמדת הקשר הימני כי אין לנו אף אחד בעמדה הזו.

בקשר לברוכיאן, או ששום יתן לו לשחק באמצע או שלא יתן לו לשחק בכלל ויביא אחד טבעי. הוא לא קשר ימני וזה דיי הורס את משחק האגפים.

8. Don Joan Roman Member

ואם יבוא קשר ימני טבעי גם ככה הקישור האופטימלי שלך הוא כשגל בחוץ? אז בוא נשחרר אותו, במכבי חיפה/מכבי ת"א בטוח ישמחו מאוד לתת לו את המפתחות אצלהם בקבוצה.
    אתה סתם מדבר שטויות, כשנזדברג משחק כמו הצרות שלי (ולצערי יש לי הרבה) הוא צריך לרדת לספסל ושחקן אחר צריך לשחק על המשבצת שלו ובמערך של 4:4:2 זה עידן טל.

9. Alvarez Member

כן, כי לא צריך לשחק עם שלושה קשרים אחוריים ובואטנג הוא באנקר, אז זה או טל או אלברמן ואני מעדיף את טל.

בעייני, זנדברג זה באנקר כמו בואטנג, לפחות במצב הנוכחי כאשר אין לך מחליף ברמה שלו.

10. Don Joan Roman Member

ממתי עידן טל הוא קשר אחורי? הוא תמיד היה קשר 50/50 צד שמאל עם נטייה התקפית מאוד ברורה, ממתי גל אלברמן הוא קשר אחורי? הוא קשר 50/50 צד ימין עם יכולות התקפיות מרשימות, ממתי דרק בואטנג? הוא קשר אחורי יש לו יכולת מסירה גבוהה ויכולת בעיטה וטכניקה גבוהות מאוד לכדורגל שלנו, במערך של בית"ר אין אף שחקן קישור אחורי מובהק, כולם קשרים עם יכולות התקפיות מצויינות, חבל שאתם לא מבינים את זה ואז אתם מחשיבים את זנדברג כבאנקר וכשזנדברג מרגיש שהוא באנקר הוא מציג יכולת כמו של העונה.

11. Alvarez Member

נו באמת... אתה יודע למה התכוונתי כשאמרתי "קשרים אחוריים".

בקיצור, משלושת קשרי ה50\50 שלנו אני מעדיף את טל ובואטנג.

12. beitar4ever Member

עידן טל צריך לעבור לעמדת הקשר השמאלי?
    לא ניראה לי שזה יהיה שינוי טוב ,כי באגפים צריכים לשחק בד"כ שחקנים מהירים, ולטל אין את המהירות לעמדה הזו, וחוץ מזה שחסרות לו עוד תכונות כדי להיות שמה, כמו יציאה מהמקום וכו'..
    זנדברג צריך להישאר בהרכב, לאחר שבזמן האחרון הוא משתפר, ואת זה ראינו אפילו במשחק האחרון, הסיבה היחידה ששום צריך להעניש אותו היא אך ורק סיבה חינוכית, שילמד להתנהג.
    אני חושב ששינוי אחד שאולי נחוץ זה אלברמן במקום דרק או טל ,זה הכול, אתה לא צריך לשנות את העמדות של השחקנים ולבלגן את כל שיטת המשחק בגלל שאלברמן לא משחק, במיוחד כאשר ראינו איך בית"ר שיחקה בלעדיו.

13. Don Joan Roman Member

לא אני לא ידוע למה התכוונת, כי הם באופן חד משמעי לא קשרים אחורים.
    ושוב: למה המשוואה צריכה להיות בין טל לאלברמ אם שתיהם נותנים עונה יותר טובה ממיכאל זנדברג?

14. Alvarez Member

אבל הוא פצוע -___-
    והקבוצה רצה טוב עם טל ובואטנג אז למה תמיד תמצאו על מה להלונן?

don juan,
    כי אתה לא יכול לשחק עם טל, אלברמן, בואטנג וברוכיאן בייחד, לא יהיה לך שום משחק אגפים!

15. אנתוני שגיא Member

מוות לטפשים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    עוד לא הבנת שלא כל שחקן שיש לו הצעה עובר??
    ובקשר לקשרים אחורים לבית"ר יש 3 קשרי 50:50 בואטנג אלברמן עידן טל מתוכם צריך רק 2 אני הייתי מוציא את בואטנג, העונה הוא לא פוגע בכלום