יואב זיו צריך לצאת לחו"ל. הוא מגן טוב שמתאים לאירופה זה שאוהדי בית"ר לא אוהבים אותו ואומרים שהוא גרוע זה לא נכון. כל משחק של בית"ר/נבחרת ישראל הוא משקי את כל כולו בהגנה, שורף קילומטרים באגף השמאלי וגם עוזר להתקפה לפעמים אם זה בבישול שערים או בכיבוש שערים. לזיו יש את החסרונות שלו כמו לכל אחד. יש לו את אי-הסגירות של החלוצים שעוקפים אותו (ע"ע מאור בוזגלו) וגם לפעמים הוא שובראת מלכודות הנבדל... אבל, בסה"כ הוא באמת מגן טוב שלדעתי מתאים לאירופה, ואם הוא רוצה ללכת בית"ר צריכים לתת לו.
א. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ב. יש לי בעיה עם רדיפת בצע של שחקנים. אם זיו שחקן טוב ומקצוען הוא ילך לשחק בחו"ל לא משנה כמה בית"ר יציעו לו. ג. הוא לא שחקן טוב, לא הייתה לו שום הצעה מאירופה ובית"ר פראיירים שלא מבטלים איתו חוזה חד צדדית רק על התרגיל שהוא עשה.
הוא לא יודע להיות מגן. בתור מגן הוא אפס, הוא מסננת בהגנה. מה לעשות שבתור קשר אין לו מקום בקבוצה, הוא לא מספיק טוב.
אולי הוא לא מספיק טוב לבית"ר (לפי דעתכם..) עובדה שהוא מתאים לקופנהאגן שרוצים להחתים אותו. אני מקווה שהוא יעבור לקופנהאגן ויראה לכולם שהוא מתאים לאירופה.
כמגן ימיני, זיו טוב מאשר בשמאל. רגל ימין שלו חזקה יותר מהשמאלית, ומאפשרת לו בעמדה הימינית לעשות את העבודה שלו כמגן טוב יותר- להרים כדורים וגם בהגנה הוא היה טוב יותר. אני הייתי בעד להביא מגן שמאלי בקיץ, אף הביאו ימיני והסיטו את יואס לשמאל. מאז הוא די נחלש. הוא נכנס ראש בקיר לאמצע, כמעט ולא מרים כדורים לרחבה, וחלש מאוד בהגנה. ביכולת שמפגין זיו בביתר, לא נראה לי שקבוצות אירופאיות ירצו מגן כמוהו שרק עושה חורים ללא סוף. זיו שחקן מקריב, לוחמני שנותן את הנשמה על המגרש... אבל כבוד זה מעל הכל. ועם האו מתנהד כך, שיעוף ומהר. שיגיד תודה הוא משחק בקבוצה כמו ביתר. RoodVanNistelroy, זה טוב ויפה שהוא, כל הכבוד לו. אבל מזה שווה שהיכולת היסודית שלך כמגן לא טובה? לזיו יש חסרונות כמו כל אחד? נכון שאף שחקן לא מושלם וכולם נוטים לטעות לפעמיים, טבעי. אבל בעניין של יואב זיו זה אחרת לגמרי. הרבה גולים שטותיים נגרמו לביתר בגללו, בגלל סגירות לקויות, איבודי כדור שטותיים שאינם צריכים להיגרם בשום פנים ואופן. מגן צריך לדעת לעשות קודם כל הגנה, ואז להסב עצמו להתקפה. זיו לא רע בהתקפה, האו מהיר וחזק, אבל בהגנה הוא קטסטרופלי להחריד.
היתה לו הצעה מקופנגהן בדוק גםם בית"ר וגם הסוכן וגם זיו אשרו אבל אני בטוח שאתה יודע יותר מהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/blink.Xxx ואם בית"ר תבטל לו את החוזה את מי היא תביא במקום? אמסלם יחזור להרכב?! דנין יחזור מחיפה? תחפשו עוד פעם זר?? קיצר אתם סתם אוהבים להתלונן,
זיו הוא שחקן טוב אך לא לתפקיד המגן אלא לתפקיד הקשר. יואב הוא אולי המגן הכי התקפי שאני מכיר בארץ, אבל הבעיה בו שהוא מרבה יותר לעלות מאשר להגן על האזור שלו. יואב יודע לעשות המון חורים בהגנה, כאשר הוא עולה הוא שוכח את עצמו בהתקפה, יואב הוא שחקן שכונתי שגם לאחר שהוא עולה הוא נכנס בשחקנים ומשחק בלי שכל ובלי חשיבת משחק נכונה, ליואב יש עוד ליקוי, ההרמות שלו ממש זוועתיות. בקיצור מצידי שיצליח בקופנהאגן , לבית"ר הוא לא נחוץ כאשר יש לנו שחקנים שיכולים לעשות הגנה יותר טובה ממנו, דוגמא: שמואל קוז'וקין , כלבויניק , שיכול לשחק בכל תפקיד בהגנה, והוא עושה את תפקידו על הצד הטוב ביותר.
אוהדי בית"ר היקרים, אתם נהייתם מפונקים אם אתם חושבים שיואב בזיו לא מספיק טוב בשבילכם. כנראה שכחתם כבר שהיו לכם מגנים מסוגו של מיקי עטיה ואחרים. בליגה הזאת הרמה של המגנים ממש חלשה. קשה לי למצוא יותר משלושה מגנים טובים. במציאות של היום יואב זיו הוא המגן הכי טוב בליגה,על אף שברור שבכל תקופה אחרת הוא לא היה נחשב לכזה. רק לפני כמה ימים במשחק של נתניה נגד מכבי תל אביב , ראינו טעות של שטרית שהביאה לגול. והוא נחשב לאחד המגנים הטובים בליגה. בקיצור, יואב זיו הוא הרע במיעוטו. ולגבי "רדיפת הבצע" שצויינה על ידי אחד המשתמשים באשכול, היום כמה שזה עצוב כל מה שמעניין את השחקנים זה כסף. ויואב זיו לא שונה גם בזה. להגיד שאתה רוצה לזרוק אותו מהקבוצה כי הוא מעדיף כסף על פני נשמה זה קצת צבוע, משום שהקבוצה שלך מלאה בכאלה(עיין ערך גרשון,בנאדו וזנדברג שעזבו את הקבוצות שלהם בשביל עוד כמה עשרות אלפי דולרים).
א. קוזוקין לא יותר טוב ממנו, אל תהיה מושפע ותעשה ממנו שחקן עוד לפני ששיחק משחק אחד שלם בבוגרים. ב. קוזוקין בלם. ג. קוזוקין לא טוב מבחינה התקפית כך שמגן הוא לא. בקיצור, אל תהיה מושפע.
תאמין לי שאני יודע יותר ממך מה טוב יותר לבית"ר, ואני חושב שכן אנו יכולים למצוא מישהו יותר טוב מזיו עם כל ההערכה שלי אליו, אנחנו אלופים ולכן אנו צריכים שבכל עמדה יהיה לנו שחקנים ברמה הגבוהה ביותר בליגה, ואני לא מתבייש לומר את זה. ועוד דבר רק תדע שאני מעדיף שחקן כמו קוזו'קין שבא אלינו מהנוער ומקבל משכורת עלובה ועדיין מוכיח את עצמו ומראה שיש לו איכויות הגנתיות מצויינות , מאשר אחד כמו זיו מגן עלוב שמקבל בוכטות על כלום, ועדיין עושה פוזות .
Alvarez, קוזוקין כלבויניק. הוא יכול לשחק בלם, מגן שמאלי ואפילו קשר אחורי. למרות שאני חושב שכבלם הוא הכי טוב. קוזוקין לא טוב מבחינה התקפית? הצחקת אותי. נגד חיפה הוא הראה כמה הוא נהדר גם מבחינה התקפית. יש לו טכניקה יוצאת דופן לבלם, הוא מהיר, חזק, לא מספיק לך? אדום עולה בבלומפילד, קבוצה ששואפת להגיע לליגת האלופות (ואין לי ספק שבשנים הקרובות היא לא תגיע לשם) צריכה מגן שמאלי, אם דגש על מגן. זיו לא כזה. לליגת העל החלשה הוא מספיק. אפילו שגם בה ראינו את מאור בוזגלו חוגג עליו. איציק, "מאשר אחד כמו זיו מגן עלוב שמקבל בוכטות על כלום, ועדיין עושה פוזות ". הגזמת לגמרי. עלוב? פוזות? על איזה פוזות אתה מדבר.
בית"ר ירושלים זה המועדון העשיר במדינה כיום, עם סכומים אסטרונומיים כמו שהם משקיעים, לא יזיק להביא מגן שמאלי ברמה גבוה מאירופה או לנסות ולשלב כבר מגיל כזה את שמואל קוזוקין, בארסנל זה הצליח עם פאבגרס שקיבל את מפתחות הקישור כבר בגיל צעיר והתעלה על עצמו, כיום הוא נחשב לאחד השחקנים הטובים בעולם.
אני לא מטיל ספק בזה שאתה אוהד בית"ר מסור שרואה יותר משחקים ממני ועוקב אחרי הקבוצה באדיקות רבה. זה עדיין לא אומר שאתה מבין יותר ממני בכדורגל. ובוא נודה שאולי אתה קצת מושפע כמו שמישהו אמר לפני. הרי כל היום בבית"ר נט חופרים לכם על זה שזיו הוא אפס וצריך להחליף אותו. אז כנראה שגם אתה הושפעת מזה. אני יודע שיש איזה רצון של אוהדים להיות כל הזמן לא מרוצים ולחפש את הטפל גם שכמעט הכל בסדר. הרי על מה כבר אפשר להתלונן בבית"ר של השנה? הנצחונות באים די בקלות, שחקני הרכש טובים והכל דופק כמו שעון. אז מחפשים להיטפל לשחקן שהוא מתברר כחולייה החלשה בהרכב. האבסורד הוא שהשחקן הכי חלש בהרכב כביכול, הוא השחקן הטוב בליגה בתפקידו. בהרבה! אז אוקיי נגיד ובאמת יואב זיו הבעייה והוא ילך מבית"ר, אתה מצפה שקוזיקן ימלא את מקומו? זה כיף שלהגיד שאתה רוצה שצעירים יהיו בהרכב, אבל אף אחד לא מבטיח לך שקוז'יקן יפרוץ וישדרג את העמדה. תאמין לי שגם אני התהלבתי בשנה שעברה שבהפועל שיחקו מלא שחקני בית שהציגו יכולת טובה. אבל תראה לאיפה אותם שחקני בית הובילו אותנו היום. כמה שתבין יותר מהר יהיה יותר טוב, לבית"ר אין אופצייה עדיפה על זיו. כי בארץ אין מישהו יותר טוב ממנו, וחבל יהיה לבזבז עוד עמדה של זר על שחקן הגנה.
דבר ראשון, אני לא מגיב בבית"ר נט, ואני לא אחד האוהדים המושפעים של בית"ר, פעם הייתי כזה עכשיו כבר לא,עכשיו התבגרתי ואני חושב שאני כבר מספיק גדול כדי לתת את הדעה שלי על זיו, מבלי להקשיב לאחרים. אני חושב שזיו אולי המגן החלש ביותר בארץ ולא הטוב ביותר בארץ, חסרה לו יכולת כדרור, חסרות לו הרמות כמו של מגן אמיתי, ובעיקר הדבר שהכי חסר לו זה הגנה. יואב הוא לא מגן בתפקידו הטבעי ,הוא שיחק בנצרת עילית כקשר התקפי ,ולא כמגן, אני חושב שהוא בהחלט יכול להתאים כקשר קדמי אך כמגן הוא כישלון טוטלי לא משנה מה תגיד לי, ופה אני סוגר את הדיון הזה , כי מה שהיה לי להגיד כבר אמרתי. אני מדבר על כך שהוא רצה העלאה בשכר שלו, והוא רוצה עוד המון שיפורים בחוזהו, על זה אני מדבר. ובקשר להגדרה שלי עליו, הוא לא עלוב הוא פשוט זוועה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx .