תאמינו לי בהתחלה לא אהבתי את ארזי, לא אהבתי את העניין הזה שמביאים מישהו שלא מבין כדורגל למועדון מפואר כמו בית"ר ,אך לאט לאט אני רואה שהוא אחד מהיו"ר הטובים ביותר בארץ. עם הזמן הוא התחיל להבין מזה כדורגל, הוא למד לנהל את הקבוצה בצורה הטובה ביותר, הוא מנסה להקים אירגונים על מנת למנוע אלימות, הוא לא מפחד להתעמת עם אף אחד , הוא אמר שהוא לא יביא שחקנים במחירים מופרזים כמו שקודמו(שקלאר) היה עושה, פשוט אני שמח שהוא עומד בראשותה של בית"ר. ובמקרה של יצחקי ,כמה שאהבתי את השחקן, אבל ארזי התנהג כמו גבר, הוא צודק בהחלט, לשחק בבית"ר זו צריכה להיות זכות ולא חובה, ומי שמשחק בבית"ר רק בשביל הכסף , מקומו לא בבית"ר ,שיסלח לי יצחקי.
יצחקי מקצוען, ברור שישחק בשביל הכסף. זה לא הזמנים של פעם שאז בשביל הסמל וכל החרטה הזה היה באופנה, עכשיו זמנים אחרים. אין ספק שהוא אוהב את בית"ר מאוד, אבל מה לעשות...
אל תחיו בסרטים: תמיד היו משחקים בשביל הכסף, גם פעם. דוגמאות: מלמיליאן עזב את בית"ר בשביל הכסף של מכבי ת"א. אבו-קסיס שהיה הסמל שלנו עזב אותנו ברגע שראה שמתחילות הצרות בבית"ר עם הגעתו של פניג'ל. בסוף שנות ה90 גם עטר עזב את חיפה בשביל הכסף של בית"ר (בסוף הוא נפצע אבל בכל זאת). היה בישראל רק שחקן אחד שלא משחק בשביל הכסף: אוחנה. יצחקי אוהב את בית"ר, אבל הכסף חשוב יותר וזה לגיטימי לגמרי - כי זה הפרנסה שלו וכפי שאתם יודעים קריירה של שחקן היא דיי קצרה כך שהוא רוצה לבסס את עצמו להמשך החיים. אם אני הייתי שחקן כדורגל - הייתי הולך לאיפה שמציעים לי יותר.
זה ברור שהוא מקצוען והוא משחק בשביל הכסף, אבל בשבילי בית"ר היא מעל לכול, ושחקן שסוחט את הקבוצה , כאילו אומר אם לא תתנו לי אני לא נשאר ,מקומו לא בבית"ר, וזו החלטה מאוד אמיצה של ארזי , ואני חייב להגיד שאני מאוד שלם עם ההחלטה שלו אפילו שיצחקי היה השחקן הטוב ביותר בבית"ר.
פעם היו משחקים בשביל הסמל, אבל לא הייתה בכלל אירופה אז לא היה לאן ללכת, בארץ לא הייתה קבוצה נחשקת כמו בית"ר. גם היום זה בדיוק כמו פעם, אל תטעו. וגם אוחנה וגם כל אחד שיחק בשביל כסף קודם כל. בית"ר4אבר, 1. אתה לא יכול לדעת אם הוא באמת סחט את בית"ר 2. השחקן רצה להתקדם וגם רצה שיפור בשכר, לגיטימי מאוד
לי אישית אין שום כוונה לעסוק ביצחקי יותר מדיי: מי שלא בבית"ר, לא מעניין אותי יותר מדיי. בסכום לא רחוק מיצחקי הביאו את ויסה, ונראה לי שהמחליף יותר טוב מהמוחלף.
זה יפה שבשבילך בית"ר מעל הכל, אבל אתה חי באשליה, תם עידן הסמלים. אפילו הסמל האחרון שנשאר מבלה את רוב זמנו ביציע. אי חייב להגיד שהתאכזבתי מיצחקי. לא היה קורה כלום אם הוא היה מסיים את העונה בבית"ר, ולאחר מכן עוזב בצורה יפה לבלגיה. זה לא שיצחקי בן 30+ וזאת ההזדמנות האחרונה שלו לצאת לאירופה ולהתקדם, הוא צעיר, גנק רודפת אחריו כבר שנתיים, אני בטוח שהם היו רוצים את יצחקי גם בקיץ. גם הטונים שבהם יצחקי עזב את בית"ר לא היו נעימים. ברק באמת שיחק בשביל האוהדים, חבל לי שככה הוא עזב.
אני לא מבין מה אתה רוצה להגיד לי בהודעה שלך, זה שנגמר עידן הסמלים אני יודע ועוד לפני המון זמן. ההודעה שלי מדברת על משהו אחר לחלוטין, אני דיברתי על כך שברק סחט את בית"ר, ובמידה וזה נכון, אז אמרתי שמקומו לא צריך להיות בבית"ר, לשחק בבית"ר זה זכות ולא חובה, זהו אלו דבריי, לא הבנתי מה קשורה תחילת ההודעה שלך להודעה שלי. בנוגע לשאר דבריך,ברק יכל להמשיך עד סיום העונה זה נכון, אבל אפשר להבין אותו בסה"כ רצה להתקדם , ומרוב שהוא היה נפצע הרבה הוא פחד שעוד פעם הוא יפצע מה שימנע ממנו לצאת לאירופה, וזו אחת הסיבות לזה שהוא עזב כמה שיותר מהר.עוד סיבה לכך שעזב, בית"ר לא ענו לדרישותיו(העלאה בשכר וברק היה נשאר), ולכן הוא עזב את הקבוצה, מה אפשר לעשות. שיהיה לו בהצלחה מכל הלב.
תעזבו את ברק בשקט, הוא בא בעצה אחת עם סוכניו לארזי וביקש משהו, אלי ארזי בצדק לא הסכים וברק שוחרר לגנק אחריי שעשו לו פרידה יפה ומרגשת מהמועדון (פרידה שהייתה אמורה להיות יותר יפה אבל מר קצב מיהר את ברק אז זה לא יצא לפועל) וכל השחקנים איחללו לוב הצלחה הוא עבר לבלגיה כשכולם שמחים ומאושרים והאוהדים מתגעגעים, וזה הכדורגל אין פה מה לכעוס לא על ארזי ולא על ברק כי ש/תיהם רוצים בהצלחתה של בית"ר עד מאוד, אחד מהם הוא היו"ר שאמור לשמור על הקופה ואחד מהם הוא שחקן שרוצה ושואף להתקדם, כל אחד עשה את הבחירה שלו ואני מקווה שאף אחד פה לא כועס על ברק אלא רק מאחל לו בהצלחה.
ארקדי, לך חפש אותנו בסיבוב! אתה תשב לך בתא מחומם עם החברים שלך, עם מסוקי פינוי, והאוהדים יקפאו בשלג? הלו, יא חוצפן, אתה בישראל, לא ברוסיה! ולהכריח ת'שחקנים שלך לשחק בשלג, לסכן את בריאותם 4 ימים לפני משחק חשוב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
אז לך תהיה פראייר שלו, תשב בטדי ותקפא כדי לראות משחק מיותר שרק מזיק לקבוצה, תחטוף ( חס וחלילה! ) דלקת ריאות, וכשתשכב במחלקה פנימית בהדסה עין כרם ( שוב, חס וחלילה! ) מחובר לחמצן ,למוניטור, ל3 אינפוזיות, ולקטטר שתן, תוכל לצעוק "ארקדי המלך". ולעזאזל המשחק החשוב בבלומפילד ביום ראשון נגד מכבי - העיקר שארקדי יהיה מבסוט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
אין ספק, החלטה שנויה במחלוקת. השחקני יקפאו, האוהדים יקפאו והמשחק יהיה לטובת צסק"א מוסקבה שהם כבר רגילים לשחק בתנאים כאלה.