כבר שכחת כמה רצו לתקוע לנו על קללות לפוליטיקאי שלא קשור בכלל לכדורגל? שיעמידו אותנו לדין גם על הקור במשחק !
תתעודדו, כל המלחמות האלו רק ימתיקו את טעם האליפות בסוף העונה (אם וכאשר, 2 המחזורים הקרובים סביר להניח יקבעו את זה), בינתיים צריך לקוות שהקבוצה תמשיך לשחק בדיוק כמו המחזור האחרון.
חברים, אני מאוד מודאג: מה עם ההצעות מחו"ל ליואב זיו? מה עם ההצעות מחו"ל לתמוז? מה עם פ.צ. קופנהאגן? מה עם בולטון? וקאלה, הוא לא עובר ללאציו? נשארו רק 4 ימים - מה יהיה?
בדיוק מה שהיה עם יצחקי ומירוסביץ'. אני לא יודע איך אפשר להמשיך להתכחש לעובדות, למרות שהנציגים של בולטון היו באיצטדיון, למשל. אגב, אתה טוען שהסוכן של קאלה כל כך מוצלח עד כדי כך שהוא הצליח להגיע לאחד העיתונים היוקרתיים באיטליה ולהפיץ שקרים?
הסוכן של קאלה כנראה סוכן - על. למרות שלא נראה לי שההתעניינות של לאציו הייתה מאוד רצינית. התגובה של בית"ר באמת משקפת את כל מה שאני חושב. פחח, עלק סולחה :aaarofl: :aaarofl:
אלי ארזי:"יצחקי? אני לא אוהב סחטנים" על ברק יצחקי: ועל העונש שחטף בבית הדין: אחלה ראיון ורמז לבאות לכל מי שמפמפם לכתבי החצר שלו על "הצעות מחו"ל".
יו"ר "עם ביצים". לא מושחט, לא נכנע לכאלה ומייצג את בית"ר ירושלים בכבוד (בדר"כ). אני חושב שאם הוא היה כדורגלן והיו מציעים לו "לפתוח רגליים" באחד המשחקים, גם תמורת סכום שמן - הוא לא היה עושה זאת.