בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. אלי מתחן Member

ומתי בדיוק הוא הוכיח את זה? במשחק אימון מול הנוער של זירגשים?

2. יהודה ברוך Member

קוזקין עם המהירות שלו חייב לשחק כמגן. במשחק היחידי שיצא לי לראות אותו משחק (נגד מכבי חיפה בחצי גמר גביע הטוטו) הוא שיחק כמגן והיה מצוין. תמך בהתקפה, ירד טוב להגנה, היה בכל המגרש בקיצור עבודה מעולה של מגן. לשים אותו כבלם תיהיה טעות גדולה. וכדי שהוא יצליח לתפוס מקום קבוע בהרכב של ביתר, ביתר צריכה להשאיל אותו לקבוצת מרכז טבלה כדי שהוא יקבל דקות ויחזור לביתר טוב יותר עם ניסיון משחק.

3. אלי אוחנה ג'וניור Member

הוא לא שיחק רק בנוער כבלם.
    אני צפיתי בשחקן משחק גם בעמדת המגן וגם בעמדת הבלם. הוא יותר טוב כבלם, מהירות היא רק עוד תכונה שתעזור לו מול החלוצים המהירות והפיזים, קור הרוח שלו, הביטחון והשקט שהוא משרה על ההגנה+המנהיגות = בלם עתיד לכל דבר.

נערך לאחרונה ב: ‏25/1/08
  4. JR-Riquelme Member

לקוזוקין יש תכונות של בלם, אז מה אם הוא מהיר, שזה כמובן לא דבר רע לבלם זה בונוס גדול, רואים הובלת כדור, טכניקה, ראיית משחק, הוא פשוט בלם לכל דבר. הוא הבלם הכי מוכשר שיש כרגע בישראל לדעתי, בית"ר חייבת להשקיע בו.

5. בית"רי מלידה Member

יהודה, אתה טועה:

קוזאקינג הוא בן טיפוחיו של טיק טאק,שהוא העוזר של שום,שראה את הכישרון הענק הזה בנוער, ולקח אותו תחת חסותו.

תזכרו את המילים שלי: לקראת סוף העונה, אחרי הכרעת מאבק האליפות, קוזאקינג יקבל הרבה מאוד דקות - הוא יהפוך לשחקן הרכב.

6. Dimitar Berbatov Member

הוא יודע לשחק בכל התפקידים בהגנה כולל בלם,
    העמדה שלדעתי הכי מתאימה לו.

חיים, מה פתאום נהיית אופטימי? כל עוד בבית"ר, יאמנו מאמנים שלא מאמינים בשחקני בית ושחקנים צעירים, אפילו כשל"כוכבים" לא הולך, הם מסופסלים. חבל שבגלל סוג המאמנים האלה, כל השחקנים המצוינים שמייצרת מחלקת הנוער של בית"ר (מחמאות גדולות לפניג'ל, ותקללו אותו כמה שאתם רוצים, הוא הציל את המועדון הזה!) כמו חן עזריאל, קובי מויאל, קוזוקין, שי חדד ועוד ועוד, לא יקבלו את ההזדמנות להוכיח את עצמם. כמה ששום מפחד על התחת שלו.

ולגבי בנאדו, אני מסכים עם זיו הבלם הטוב בארץ. החכמת משחק שלו, הקור רוח, הניסיון, יש לו לפחות עוד שנתיים לתת.

7. יהודה ברוך Member

אתה צודק. האליפות סגורה, אין שום קבוצה שיכולה להתקרב בכלל לחיה הדורסנית מירושלים שמובילה את הטבלה תוך כדי הצגות כדורגל מדהימות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx . ביתר לא הולכת לטייל במחזורים האחרונים ולשתף שחקני נוער. תפסיקו כבר עם השטות הזאת שביתר הולכת לקחת אליפות ברוורס, האליפות לא תוכרע סופית/באופן כמעט סופי לפני המחזורים האחרונים. וגם אם ביתר כן תזכה באליפות בפער גדול קוזאקין לא יתפוס מקום בהרכב הביתרי רק על סמך הדקות שהוא יקבל בגרבג' טיים.

8. בית"רי מלידה Member

נו יהודה, אתה רוצה לעשות צחוק מעצמך? אני אמרתי שזה סגור? כתבתי שההכרעה תהיה רק לקראת הסוף, ואני מקווה שבית"ר תהיה אלופה.

כתב Bruchian8
    טבעי שמאמן ישחק עם שחקנים שיש להם נסיון, כאשר המטרה עדיין לא הושגה. אם נזכה לפני הסוף, ולא ברגע האחרון, הם יקבלו דקות בלי סוף.זה לא קשור לפחדנות, למעט הפחד לא להשיג אליפות.

מה אתה אומר, גם היום ברוכיאן יפתח? לא רואה סיבה ששום לא ימשיך עם הרכב התקפי, מה גם שפ"ת חלשה בהרבה מאשר לפני הפגרה.

9. JR-Riquelme Member

אני מחכה לראות את סזאר ויסה, שחקן טכני ברמה גבוהה, אבל אם הוא באמת שחקן יעיל וטוב עדיין נצטרך לדעת, נגד שחטיור הוא לא עשה הרבה וכמעט ולא נגע בכדור, אבל שנגע בו זה היה תענוג.

10. בית"רי מלידה Member

לא נראה שהוא יפתח, אבל כנראה שהוא ישולב כבר בתחילת המחצית השניה. אני מקווה ששומי יפגע איתו כמו עם אלבארז ורומולו, אבל צריך קצת סבלנות, כי גם עם רומולו זה לקח שלושה שבועות אם אני זוכר נכון.

11. BeitaReaLiverpool Member

ככל הנראה בן שושן יפתח.
    חבל, לחן עזריאל מגיע צ'אנס. מקווה שברוכיאן יישאר, הוא היה טוב נגד אשדוד.

12. Sergio Ramos Member

לא מסכים איתך חיים. יש לביתר שחקני ספסל, אמנם לא מנוסים כמו זנדברג, או בואטנג, אבל שחקנים שיכולים לשחק מול כל קבוצה וקבוצה בליגה ולתת את התפוקה. הם יעשו זאת, רק עם שום יתן להם להוכיח את עצמם בעמדה שלהם, ולא בעמדות אחרות. אני בכלל לא מפחד שלא ניקח אליפות. צריך לקרות משהו קריטי ביותר כדי שביתר לא תזכה באליפות. במיוחד בעונה כזאת יבשה, עם ליגה אפורה ביותר, הייתי מצפה משום לשלב ברוטציית הרכב קצת יותר צעירים ולהיות קצת פחות מקובע.
    שחקנים שלא פוגעים כבר מתחילת העונה, נשארים בהרכב, וזה מעצבן אותי. אותי לא מעניין הניסיון שלהם, מי שטוב צריך לשחק, ומי שלא, אז לא.
    מול מ.ס אשדוד, שאלברמן סופסל, זה בשבילי היה חותם על כך ששום לפחות של ביתר, די פחדן. למה בואטנג לא יורד לספסל? נו אז מה עם האו זר, ושווה מיליונים? אלברמן העונה, שחקן טוב בהרבה מבואטנג ולאחר שתי משחקים לא טויבם בלבד, הוא יורד לספסל, לעומת בואטנג שגרוע לאורך כל העונה וממשיך לקבל את המפתחות להרכב.

ולא שבורכיאן ובן שושן הם שחקנים בני 17. הם עדיין לא בגדר 'מנוסים', אבל כמו שאמרתי קודם,הם יכולים להשתלב בהרכב בצורה פנטסטית אילו רק שום יתן להם להוכיח את עצמם בקצת יותר קרדיט ושישחקו בעמדותיהם.

13. Dimitar Berbatov Member

חיים,
    ברור שטבעי, אבל כאשר השחקנים עם הניסיון, והשחקנים הבכירים כביכול, כמו זנדברג, עידן טל ובואטנג, לא פוגעים כבר תקופה לא קצרה, לא יקרה כלום אם הם יקבלו זעזוע בדמות ספסול, זה יכול רק להגביר את התחרות על ההרכב, ולגרום לשיפור ביכולת שלהם.

אני חושב שהוא יפתח. בטח אחרי שהוא כבש בשבוע שעבר. חבל רק שזה על חשבונו של אלברמן (שאין לי מושג למה אתה מזלזל בו).

14. JR-Riquelme Member

אני לא מבין מה אתם רוצים מעידן טל כל הזמן... נכון שהוא לא עונה על רף הציפיות ממנו כי הוא שווה הרבה יותר, אבל בספסל אין אופיצות טובות יותר. אחרי פתיחת מזעזעת הוא היחיד בבית"ר שעוד עושה משהו ומשחק לא רע בתקופה האחרונה...

15. BeitaReaLiverpool Member

מי מדבר על עידן טל?
    טל הוא מבחינתי באנקר בהרכב.
    ההבדל בינו לבין בואטנג, זה שלהבדיל מבואטנג, גם שטל לא משחק טוב הוא עדיין נלחם.