יכול להיות שכן, יכול להיות שלא, זה לא נתון גם בכלל לויכוח כי אילו תקופות שונות. ואז מה אם חטפנו שלישיה, לשיטה שלך אם היינו מנצחים 4:3 זה גם היה לא טוב כי חטפנו 3. במשחקים כאלה מבחינת בית"ר שממילא אין לה שום סיכוי ריאלי לזכות בגביע צריך להסתכל על איך המשחק התפתח ב90 דקות ולא על התוצאה הסופית, ועל המגרש היינו שקולים להם עד שהכנסנו את הצעירים שלנו שמה לעשות לא הצליחו להתמודד עם החוסן הגופני והיכולת המקצועית של שחקני שחטאר, הם יותר טובים, אין מה לעשות. וזה בלי להזכיר שאת 2 השערים הראשונים היה מישהו שיכל למנוע אותם בקלות אבל הוא לא עשה את זה. יום שלישי ואגנר לאב, ג'ו ודניאל קראבליו על הדשא של "טדי", אבל לפניי זה יש לנו משימה יותר חשובה מהטורניר הזה של רומאן שכיף להשתתף בו ואני מקווה שנוזמן אליו גם בעונה הבאה.
מה אתה נתפס לקטנות,התכוונתי שהפסדתם 3-0...אם הייתם מפסידים 3-2 הייתי אומר משחק טוב ושותק. אבל הפסדתם 3-0
אנמרתי לך, אתה יכול להסתכל על התוצאה הסופית שלא שמקפת את מהלך המשחק בכלל ואתה יכול גם להסתכל על המשחק עצמו שהיה שקול. אתה בחרת להסתכל על התוצאה כי כנראה לא ראית את המשחק או שראית ופשוט באת להרגיש "גבר" ולרדת עלינו על כך שהפסדנו לשחטיאר? אז הפסדנו לשחטאר, ביג דיל.
כל שנה אומרים שיש בלם יותר טוב מבנאדו מהימים של אברומביץ עד הימים של תומר בן יוסף. בנאדו עדיין הכי טוב בארץ,אין מה לעשות. דקל בהחלט מתקרב,קרוסה בשיאו היה יותר טוב מבנאדו אבל זה בטוח לא השיא של קרוסה ומרין העונה בטח לא יותר טוב מבנאדו[אולי עונה שעברה]. השחקן הטוב בישראל הוא לא,אבל הבלם הטוב בישראל,סביר להניח שכן וגם אם לא,אי אפשר לנפנף אותו משם בכזאת קלות.
זיו, לקראת תום העונה הנוכחית, ותחילת העונה הבאה, אתם תכירו היטב את היורש, לא של אלון אברמוביץ', אלא של סרגיי "טיק טאק" טרטיאק. הבחור הצעיר, שהוא שידרוג מהירות למקור המעולה, עונה לשם שמואל קוזאקין, או בקיצור: קוזאקינג. ולגבי אריק בנאדו: הוא רחוק מפרישה. בלם מצויין, אחד השחקנים היותר יציבים ביכולתם בבית"ר, יחד עם כריסטיאן אלבארז, המגן הימני הכי טוב בליגה כיום, יש אומרים הכי טוב בבית"ר בכל הזמנים.
קוזוקין לא בכלל מגן?עד עכשיו כל המשחקים שראיתי אותו[כולל אחד עם הנוער] הוא שיחק בתור מגן. וזה שאולי שנה הבאה הוא יגיע לא סותר את מה שאמרתי-עד העונה הזאת כולל,כל שנה חיפשו מישהו יותר טוב מבנאדו,בסוף בנאדו תמיד נשאר מעל כולם בעוד תומר בן יוסף מקבל אדומים על ימין ועל שמאל,אברמוביץ משחק לא בליגה הראשונה[ואפילו הרבה פחות נראה לי] וגם שאר ה"יורשים" בינתיים לא ברמה.
אתה כל כך אופטימי. נראה לך שיצחק "ייבוש צעירים והרכבים קבועים" שום יתן לו לשחק? שום הוא מאמן שמפחד מהשמות הגדולים בקבוצה שלו ואין שום סיכוי שהוא יושיב על הספסל את בנאדו/גרשון בשביל קוזאקין. כישרון יש לקוזאקין אבל מה לעשות שאין סיכוי ששום יתן לו לשחק?
במוקדם או במאוחר, עם שום יצחק או עם מאמן אחר שמוליק קוז'וקין יחדור להרכב של בית"ר והוא לא ייצא משם כי הוא שחקן מצויין שיכול לשחק כבלם, כמגן ימני, כמגן שמאלי וכקשר אחורי באותה רמה של משחק, והרמה שלו היא גבוהה, מאור בוזגלו שעושה פורפרה מהבלמים הבוגרים של הליגה אכל ממנו הרבה מאוד חצץ במשחקי הליגות לנוער ונערים וגם בגביע של שנה שעברה בחצי גמר. בקשר לאברמוביץ': הוא היה בלם מצויין עם המון אבל ונשמה ואם לא הפציעה אני בטוח שהוא היום היה נטבח חשוב בהגנה של בית"ר אם לא היה יוצא לאירופה, באותה שנה שהוא נכנס לראשונה לשחק הוא נבחר בסופה לתגלית של השנה ונחשב ללא פחות טוב מטל בן חיים.
ראיתי את קוזוקין במשחק רציני אחד, והוא שיחק בו מגן ימני ולמען האמת היה מצויין. עד אז, מבחינתי הוא מגן ימני ולא מעניין אותי מה הוא עשה בנוער או מול הרכב טלאים של הפועל בגביע הטוטו.
די להיות כבר סובקייטיבי, הקנאה שלך פשוט מגעילה אותי כבר. עוד לא ראיתי הודעה אחת שלך שהיא נכתבת באובייקטיביות, תפרגן קצת ,לא יקרה לך כלום. תיראה בית"ר אכן הייתה במשחק שקול עם שחטיור במיוחד במחצית ה-1, היא הניעה כדור טוב , פשוט לשחטיור יש קבוצה כ"כ טובה, שידעה לשבור את ההנעת כדור הזו עם לחץ על מחצית המגרש של בית"ר. אני חושב שאין מה להשוות בכלל בין בית"ר לשחטיור, אך במשחק ביום רביעי אני חושב שניצחון זעיר לאוקראינים היה משקף .