האמת עדיף לדעתי שכמה שיותר שחקנים יושאלו, כי אין מצב שמישהו ישחק הרבה משחקים. על כל עמדה יש כמה שחקנים, רק מויאל לא צריך להיות מושאל לדעתי הוא יקבל את הכי הרבה דקות מבין שחקני הנוער.
אם זה היה תלוי בי חוץ מאבי ריקן הייתי משאיל גם את שי ניסים, קוזקין, וכמו שאמרו פה גם את חן עזריאל. הרי אין שום סיכוי, ולו המינימלי ביותר שאחד מהשחקנים שהוזכרו יראה יותר מידי דשא - אם בכלל. אם אנחנו רוצים שהשחקנים שלנו ישתפשפו, יקבלו דקות, ניסיון , והכי חשוב- הטובים בינהם שיוכיחו את עצמם יחזרו לבית"ר. אין מנוס מלהשאיל אותם לקבוצות אחרות. יש כל כך הרבה קבוצות כמו הרצליה, כפר סבא, קריית שמונה, מכבי פתח תקווה, אשדוד, ועוד אחרות שישמחו לקבל אותם. עריכה : ואיך לא, אני חייב להגיב על עידן טל. מצד אחד כל הדברים השליליים עליו נכונים לגמרי. רודף בצע, לא אמין, אחד השחקנים השנואים ביותר על אוהדי בית"ר לאורך השנים. מצד שני, אני חושב שזה הרכישה של הקיץ של בית"ר. זה השחקן שבמשך שנתיים היה השחקן הכי טוב בישראל, קשר 50-50 התקפי, לא כמו אלברמן שנעלם למשחקים רבים. הוא התקפי יותר, כובש יותר, מבשל יותר וביחד עם בואטנג הוא יצור קישור אחורי מושלם. שנה שעברה לא הייתי מרוצה בכלל מאלברמן, ואני עד היום חושב שהוא אוברייטד. נעלם לפרקים ארוכים, לא תורם בהתקפה כמו עידן טל. עידן טל הוא לדעתי השחקן הישראלי הכי טוב בליגה. ואם לא יהיה משהו מיוחד והוא לא יהיה כמו קטן בעונת החזרה מאנגליה, אנחנו נזכה ממנו לתרומה ענקית. הוא זה שיכול לעזור גם בהצלחות באירופה, לפתוח משחק - אני כל כך מקווה ששום ישים אותו כשחקן 50-50 ולא באגף ימין. כמו שאת זנדברג וגרשון קיבלו בחשדנות - ספקנות שהם הגיעו ככה גם מקבלים את טל. אל תדאגו, ברגע שיילך טוב כולם ישכחו לו הכל.
לדעתי הפיתרון הכי טוב למרות שלא נראה לי שזה יקרה, הוא לעשות כמו הקבוצות בספרד, להקים/לקנות (לא יודע איך זה עובד) קבוצה בליגה השלישית ככה, ולתת לכל הצעירים, שחקנים שחוזרים מפציעה ושאר השחקנים שפשוט לא יוצא להם לשחק בקבוצה ולתת להם לשחק שם כדי להוכיח את עצמם, לטעום קצת דשא ולשמור על כושר משחק..
הייתי יותר ממליץ להשאיל שחקנים צעירים,שצפוים להיות מבטיחים,להשאילם אך ורק לקבוצה בליגת העל. בכדי שיטעמו ויתחשלו את הליגה בחירה ביותר בארץב קבוצת תחתית הליגה.הייתי מעדיף את זה יותר מאשר ישחקו בליגה יותר נמוכה. אין לי בכלל שום ספקות לעידן טל,ואין לי שום חששות שיקרה לו מה שקרה ליניב קטן. אינ מאמין שהוא ישחק ביכולת הטובה ביותר שלו,ויעזור לביתר כמה שיותר.אלברמן צפוי לאבד את קומו,דווקא אהבתי את אלברמן וקצת חבל לי עליו,אבל אין מה לעשות,כדי להצליח באירופה צריך שחקנים מהרמה הטובה ביותר בליגה שלנו(לא שאלברמן לא)כמו עידן טל.
נכון, אבל רק עם השחקנים שיש בספסל של בית"ר אפשר להקים קבוצה מרכז טבלה ומעלה בליגת העל, למה להם לחזק את הקבוצות בליגה? אפילו אם אלו קבוצות תחתית הרי לא מדובר כאן בשחקן 1 או 2 יש להם המון צעירים שפשוט חבל שיתייבשו בספסל, או גרוע מכך מחוץ לסגל בכלל.. מה שגם טוב במה שהצעתי (חח אני מדבר כאילו זה יקרה) שבעצם הם יוכלו לזמן שחקן מתי שהם ירצו במידה ויהיה מכת פציעות או משהו כזה..
מסכים איתך, לא צריך להשאיל לקבוצות ליגת העל ולחזק אותם וזה גם טוב שאפשר לזמן אותם מתי שצריכים, אבל זה בחיים לא יקרה בארץ שלנו.
אני לא מבין את שתיכם,חייבים להשאיל אותם.תגיד אתה רואה מצב כזה שזאדה,ריקן ועזריאל משחקים לא? הם יבלו ביציע.אולי רק במשחקי גביע הטוטו הם יקבלו את הדקות,אבל כרגע לא.שיש לביתר סגל עם שחקנים כמו בן שושן,תמוז,יצחקי,זנדברג,ברוכיאן כו'....כל הצעירים שעלו מהנוער לא יקבלו הרבה דקות.עדיף שיושאלו,יצברו דקות משחק רבות,התחשלו ומי שיוכיח עצמו יחזור חזרה לביתר.יהיה מיותר להשאיר אותם מיובשים ביציע.מהלך ההשאלה גם יעזור לזהות שחקנים שבאמת ראוים להיות בקבוצה כמו ביתר.
שמואל קוזוקין שחקן מצוין, לטעמי המצטיין בנוער השנה אבל הוא חייב להיות מושאל. כרגע יש לנו 4 בלמים, שלושה מהם בלמי נבחרת וקוזוקין גם בגביע הטוטו לא יקבל דקות. גם בעמדת המגן השמאלי שם הוא יודע לשחק יש את דוד אמסלם ויואב זיו אז בשביל מה להשאיר אותו בסגל, בשביל שהתייבש על הספסל?
אין מה לעשות, צריך להשאיל את כולם. לטעמי חן עזריאל טוב יותר מתמוז, אך אני כמעט בטוח ששום לא חושב כמוני, וחן עזריאל יראה מעט דקות [אם בכלל], אז גם אותו להשאיל.
אני מאוד אוהב את צורת המשחק שלו. (ראיתי כמה משחקים שלו) הייתי אומר שהוא יכול לפתוח בטוטו! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
כן ובשביל כמה משחקים בטוטו הוא צריך להישאר ? תחשוב שבקבוצה אחרת הוא יכול להיות שחקן הרכב או שחקן מחליף חשוב.
חוץ מקובי מויאל שהפך כבר לחלק אינטגרלי מהקבוצה הבוגרת ויקבל דקות משחק השנה אין לנו צורך שלהשאיר אף שחקן נוער להתייבש על הספסל, עדיף להשאיל את כולם ולבדוק ככה מי מהם מתאים לשחק בבית"ר ירושלים ומי לא מתאים לשחק בבית"ר. בקשר לקבוצת בת בליגה נמוכה יותר: בית"ר ירושלים עובדת על זה ואולי גם יהיו התפתחויות בשוע-שבועיים הקרובים לפי מה שאני שומע.
גם קובי מויאל לא יראה העונה דשא, אם - מה שככל הנראה יקרה לצערי הרב, אלברמן יראה הרבה דקות ספסל. אני לא רואה אותו מקדים את אלברמן כחילוף... אלא אם בקישור ישחקו זנדברג, ובאטנג, טל וגם אלברמן. בכל אופן, במידה ונגיד אלברמן יפצע או לא יוכל לשחק, תמיד בואטנג או עידן טל יוכלו להחליפו, ואת משבצתם יתפוס ברוכיאן או הרומני [אם יחתום], כך שמויאל לא יהיה כ"כ קריטי העונה.