אם הדבר נכון אז אני מצטרף לקריאותייך למרות שכמו שאמרתי בדיון אחר: בשביל כסף ופירסום היא מסוגלת לעשות הכל.
יש עוד כמה שכבר עושים הכל תמורת כסף ופירסום, רק שהם עושים את זה ביום יום ( וגם לילה לילה ), בלי טיפת בושה.הם פשוט חיים מהדלפות. אני דווקא מאמין לה, כי אני זוכר מה עשו לאלו שנסעו לסכנין ( נומה ועוד כמה ).
בית"ר ירושלים תעמוד היום (רביעי) אחה"צ לדין בהתאחדות לכדורגל, בעקבות שריקות הבוז של אוהדיה בטקס לזכר יצחק רבין בקרית אליעזר. בעקבות דבריו של אבי לוזון, נראה כי תובע ההתאחדות ידרוש להטיל על בית"ר עונש כבד של 4-5 משחקי רדיוס ללא קהל. בתחילה רצו בהתאחדות לדרוש הפחתת נקודות, אך הבינו שלא תהיה לדרישה סיכוי להתקבל. בית"ר תועמד לדין תחת סעיף של "התנהגות אוהדים בלתי ספורטיבית בנסיבות מחמירות". הדיון ייערך ע"י שלושה דיינים במקום אחד, כמקובל, בשל חומרת המקרה.
נקווה שלא יתנו לנו עונש חמור , כי בכל זאת החוק הזה עדיין לא רשום בתקנון מה שמחייב את ההתאחדות לא להחמיר פה, אני קונה 2 משחקים ללא קהל. ובהקשר ישיר לנושא הזה: נקווה שהאוהדים לא יעשו בלגן שלא יחמירו את המצב שאנחנו נמצאים בו.
יאללה שייגמר כבר וזהו. כל הבלגן הזה פוגע קשות בשחקנים. אני לא מקנא בשום, ואני לא אתפלא אם בשבת נראה משחק עוד יותר גרוע של בית"ר והפסד ראשון. מצד שני אולי זה ילמד את האוהדים להתעסק בכדורגל נטו ( עידוד הקבוצה ) ולא בפוליטיקה ( עידוד של ארקדי ).
"ההתאחדות דורשת - חצי שנה ללא קהל לבית"ר" , תובע ההתאחדות, שלום אבן עזרא דורש שיהיה לבית"ר עונש ללא קהל לפחות לחצי שנה. ההחלטה תינתן היום בשעה 20:00 ששמה יקבעו אם העונש יתקבל היום בשעה 22:00 או שהוא יתקבל מחר. הכתבה המלאה: http://sports.walla.co.il/?w=/2/1192021
היום נערך הדיון על התנהגות הקהל הבית"רי במשחק שנערך ביום ראשון. במהלך הדיון, המליץ אבן עזרא, תובע ההתאחדות, על עונש חסר תקדים בכל קנה מידה ודרש כי האלופה תשחק בחצי השנה הקרובה ללא קהל. לטענתו, מיותר להעניש את הקבוצה בהורדת נקודות משום שהאשמים במעשה הם אוהדי בית"ר בלבד, ולכן עליהם בלבד להיענש. חצי שנה בלי קהל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx בעל הבית השתגע..
ההתאחדות לכדורגל כ"כ אוהבת את בית"ר ירושלים, תמיד עומדת לצידה גם ברגעים הקשים, כנ"ל לגביי אבי לוזון החמוד שתמיד דואג לבית"רים, תמיד דואג ומוכיח מפים-לפעם שהוא בית"רי בדם.
שלום אבן עזרא תובע ההתאחדות, רוצה לתת לבית"ר עונש קשה ביותר - חצי שנה ללא קהל. עד סוף הסיבוב השני (מחזור 22), מחכים לבית"ר לא פחות מ-7 משחקי בית (עד ה-23/2). מה שאומר שבחצי שנה, מחכים לבית"ר יותר מ-10 משחקי בית.
טוב מאוד. אוהדי ביתר הם נגע רע שעלינו להקיא אותם מתוך הכדורגל. מה שהם עשו הוא ברברי. אסור לעבור בשקט על ביזוי זכרו של אחד מהאנשים הגדולים בתולדות המדינה. :aaaprot: מדובר בחבורה של בבונים ב99.9% מהם שהורסים כל חלקה טובה בליגה ומברחים אנשים מהיצעים. ודי כבר לדבר על ה"קומץ" הם לא מיעוט הם רוב מוחלט בקהל הביתרי בקהל הזה חיביים להכנס חזק.
"וכל שיענוהו כן ירבה וכן יפרוץ" אתה יכול לברבר כמה שאתה רוצה ולקשקש כמה שבא לך אבל בית"ר ירושלים זחקה פי אלף יותר מכל דבר בכדורגל המזורגג שלנו והאוהדים של בית"ר ימשיכו ללוות אותה גם במשחקי הרדיוס כמו שליוו אותה בוינטר. חצי שנה רדיוס, ועל מה? על שריקות בוז, התאחדות הכדורגל בישראל 2007/2008 בהחלט מתקדמים בצעדי ענק...השאלה לאן.
לא זה גם לא יעזור, זה שהם יתנו עונש לאוהדים זה עונש גרוע, כי יש הרבה אוהדים שאף פעם לא לומדים מהעונשים שהם מקבלים, לדעתי צריך לצמצם את כמות האוהדים הקטנה שעושה את הבלגן, ולהרחיק אותם לצמיתות כי כאלה אוהדים אנחנו לא צריכים. ומי נדפק מעונש של חצי שנה ללא קהל האוהדים שלא עושים כלום, אתם מבינים הם צריכים להענש בגלל חבורה של מפגרים ,מושפעים ,שכל משחק באים להשתכר ולריב מכות עם אוהדי היריבה.
חייבים להפסיק עם עונשי הרדיוס איך לוזון רוצה "להחזיר את הקהל למגרשים" והוא בעצמו מונע מהקהל לבוא למגרשים? מה הטעם בכדורגל בלי קהל? המשחקים שהופכים את הליגה שלנו למשעממת הם המשחקים בהם יש קהל מועט, איך רוצים שהליגה תתקדם אם לא יהיה קהל? עוד משהו, היריבה של ביתר בשבת היא קרית שמונה, שיו"ר הקבוצה שירצקי אמר אמר כבר על העונש הביזיוני הזה לפני כחודש: "כדורגל ללא קהל, הוא בדיוק כמו הצגה ללא צופים, זמר ללא מאזינים או מורה ללא תלמידים. בכל המקרים הללו, הבסיס הופך לחסר טעם, כאשר הצד עבורו הוא נועד להתקיים, מתבטל." (http://sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=26580&lang=HE) העונש הכי טוב זה הורדת נקודות, לא 10 ולא 5, אלא 3 נקודות, גם ככה ביתר לא תפגע כל כך קשה וגם אותם פרימיטיבים יבינו שהם פגעו גם בקבוצה שלהם.