בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. JR-Riquelme Member

לא, זה לא רק בבית"ר, זה בכל קבוצה בישראל. אני מבטיח לך במיליון אחוז שאם היה לחיפה כסף כמו בית"ר הם היו קונים שחקנים כמו בית"ר ובקושי משתפים שחקני בית, וזה היה ככה בכל קבוצה, חוץ מזה זה ככה בכל העולם.

2. אלי אוחנה ג'וניור Member

כמה שאני מתגעגע ל: אלי אוחנה, אורי מלמיליאן, יוסי מזרחי והשאר...
    הימים האלה באמת היו יפים, שחקנים שרצים על מגרש בוצי, מסריח ולא נוח, שחקנים שכל שער הם היו בעננים, שחקנים שנלחמים ומקריבים הכל בשביל המנורה שהם נושאים על החזה והיו מתענגים על חגיגות האוהדים שביציעי ימקא. מתגעגע לצ'רנוחה שהיה מוריד ומסיים קריירות על ימין ועל שמאל, מתגעגע לאורי המאסטרו מסובב בננות, את אלי אוחנה כובש בצרורות ואת יוסי מזרחי רודף אחריי השופט או כל אוהד יריבה עם לבנה ביד, אלה היו ימים חבריי אלה היו ימים. אז היה תענוג להגיע למגרשים והייתי מתגאה להיות בית"רי. היום כבר חושבים על להביא ערבים לקבוצה, פליטים מקבוצות אחרות, זרים גרועים ושחקנים חסריי אכפתיות לסמל שהם לובשים, היום כל מסחרה וזה מה שמסריח בבית"ר ירושלים. היום? אני מתבייש להיות אוהד בית"ר ירושלים.

3. beitar4ever Member

אין דבר כזה אם תלך לכל קבוצה גדולה בעולם תיראה שיש להם לפחות שלושה שחקני בית בקבוצה ואפילו בהרכב, קח למשל את ריאל מדריד, אתה תוכל למצוא הרבה שחקני בית בהרכב , גוטי, קאסיאס, ראול, ועוד בספסל יש להם עוד כמה שחקני בית, אין דבר כזה אתה חייב שיהיה לך מישהו בקבוצה עם הרבה ותק נשמה והערכה לקבוצה, אם היה לבית"ר את זה במקום הכסף הייתי בהרבה יותר מעריך את זה.

4. JR-Riquelme Member

כן, הבעיה שקסיאס, גוטי וראול אלה שחקנים ברמה עולמית שריאל משתפת אותם בגלל שהם טובים כי גוטי לא טוב הוא מוריד אותו לספסל הוא לא פותח איתו.
    קח את אינטר: אף שחקן איטלקי אין להם בהרכב, ונראה לי שגם בסגל. ארסנל: אף שחקן אנגלי לא בהרכב שם.

5. beitar4ever Member

בקיצור למה ללכת רחוק בוא ניראה קבוצות בארץ, הפועל ת"א, מכבי חיפה ועוד המון קבוצות שיש להם הרבה שחקני בית, אני מעדיף אישית שחקני בית מאשר שחקנים שבאים לקבוצה רק בשביל הכסף .

6. Igi Member

וזה דבר מעצבן בפני עצמו. אבל בלי קשר, יש הבדל בין האידאולוגיה של אגודת בית"ר ירושלים ומה שהיא תמיד התיימרה להציג, לבין מה שמייצגת אינטר. בית"ר תמיד הייתה הקבוצה העממית שמשחקת בשביל הקהל, הקבוצה שהטביעה בעצמה את הכדורגל השמח.. ו.. איזו דרך טובה יותר לשמח את הקהל ואת הכדורגל אם לא עם שחקני בית?
    מתחילת העונה אמרתי - ברוכיאן, דנין.. כל השחקנים המוכשרים שיש לבית"ר צריכים לקבל את הבמה. כרגע אני לא חושב שיש בן אדם אחד שלא מסכים שברוכיאן צריך לפתוח על חשבון עידן טל, שאיתו בית"ר בכלל נראית כקבוצה עם 10 שחקנים, לפי דברים של חלק גדול מאוהדי הקבוצה(וגם לדעתי).

Last edited: Nov 6, 2007
  7. Chelsea_forever Member

מה זה משחקים בשביל הכסף.. תבינו, אם רוצים שבית"ר תיקח אליפות השנה ושתגיע לליגת האלופות ובאמת תעשה משהו, צריך להביא שחקנים טובים, ולצערי אם זה בא על חשבון "שחקני בית" אז אין מה לעשות. בית"ר מתיימרת להיום בעוד כמה שנים מועדון אירופאי ברמה גבוהה והכתבה שעשו בוואלה מציגה את זה כחזון של שפיגל. שחקנים טובים באים כשמציעים להם הרבה כסף - אין מה לעשות, זה לא איזה משהו רע. שחקן ברמה טובה לא יבוא לבית"ר כי היא אלופה, אלא כי היא מציעה הרבה כסף ויש לה מטרות שכנראה שהוא מסכים איתם. זה הכל.

8. אלי אוחנה ג'וניור Member

יש שחקניי בית, צעירים, כישרוניים וטובים לא פחות מההשחקנים שמקבלים דקות רק בגלל השם שלהם.
    ניקח לדוגמא את עידן טל, השחקן לא פוגע כבר מתחילת העונה, מאכזב ולא מועיל, הוא נלחם אך זה לא מספיק ויכולת חלשה נורא הפוגעת בצורה ברורה במשחקיה של בית"ר ירושלים. במקומו לא הייתי מעמיד את אבירם ברוכיאן? שנמצא בכושר טוב, שמוכיח עצמו מפעם-לפעם ופשוט כרגע יותר טוב מעידן טל.

Last edited: Nov 6, 2007
  9. Dimitar Berbatov Member

עדיף כבר לבית"ר שברוכיאן לא ישחק. מה הטעם שהוא משחק באגף ימין? הוא לא תורם לכך כלום, להיפך הוא רק מזיק.
    שחקן אגף צריך להיות מהיר. ואבירם, מה לעשות מתבסס בעיקר על טכניקה וחכמת משחק. זה כמו שאייל ברקוביץ' היה משחק באגף ולא באמצע. הוא היה מביא את היכולות האדירות שלו לידי ביטוי? לא, ככה בדיוק ברוכיאן. (וכן, אני יודע שאי אפשר להשוות בין השניים, אבירם עוד לא עשה שמינית ממה שאייל עשה בכדורגל, אבל לבחור יש כשרון לא פחות מאייל).
    זה משגע אותי שהחליטו שברוכיאן הוא קשר ימני ולא פליימייקר. דווקא משום הייתי מצפה לראות את זה ולשחק עם ברוכיאן באמצע.
    אוי, יוסי, יוסי איזה צרה הבאת אלינו עם התפקיד החדש שהבאת על אבירם...
    מה שלא פחות משגע אותי זה דווקא ברוכיאן עצמו. קצת חוצפה לא הזיקה לאף אחד. תמיד אני נותן בתור דוגמה את ברק יצחקי. אבירם לא פחות מוכשר מברק, אבל ההבדל בינהם שלברק יש את החוצפה לבקש את הכדור, לעשות את הדריבל, לבעוט לשער, לתת את הפס ואת התהלהבות. אמר איציק זוהר לא מזמן בערוץ 10 שברוכיאן צריך להיות יותר רע, לא לפרגן יותר מידי, ואני מסכים איתו (וקשה למצוא בנאדם שמסכים עם זוהר).

Last edited by a moderator: Nov 6, 2007
  10. אלי אוחנה ג'וניור Member

אני מסכים איתך. אבירם חייב לשחק באמצע ולא באגף. באגף הוא מתבזבז ולא מביא ליידי-ביטוי את יכולותיו האדירות, לילד יש כישרון עצום ואינו מסוגל להציג אותו דרך האגף, שם הוא ממש לא מועיל.

11. beitar4ever Member

נו זה ברור שברוכיאן צריך לשחק באמצע הוא שחקן שיודע לתת את הפס הנכון יותר טוב מכל אחד, יש לו כדורי עומק פנטסטיים, הוא שחקן טכני שעם קצת חוצפה יהיה אפילו יותר גדול מיצחקי ,יצחקי לוקח את מה שנותנים לו, ברוכיאן לא לוקח.
    ומה שאני אומר חושבים גם הרבה אוהדים , וגם השחקן הזר הטוב בארץ, אני זוכר שבראיון אחד על אחד דרק בואטנג אמר לדני: "השחקן שיכול להגיע הכי רחוק בבית"ר הוא אבירם ברוכיאן",
    והוא לא סתם אמר זה.

12. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

מחר בשעה שלוש צו 8 לכל אוהדי בית''ר חיבים להגיע למשרדי ההתאחדות על מנת למנוע עונש כבד.

אבירם מאוד אכזב אותי במשחק נגד חיפה, היה חייב לתרום הרבה יותר ! החילופים של שום לא היו נכונים במשחק הזה אין ספק כלל. למה להוציא את גל אלברמן ולא את עידן טל ? למה להוציא את רומולו ולא להוציא את יצחקי ? עם כל הכבוד לחן עזריאל הוא לא החילוף המתאים, מירוסביץ' היה צריך להיכנס הרבה יותר מוקדם. אני מאוד מאוכזב משום והחלטותיו במשחק הזה, חבל, אנחנו גדולים על חיפה בכמה רמות.

13. יהודה ברוך Member

ושמכבי חיפה שלטה בליגה ויכלה לקנות כל שחקן שהיא רצתה שחקני בית לא היו שחקני בית בהרכב?!

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יכלנו לקנות כל שחקן ובקושי היו לנו שחקני בית.
    היה לנו את קטן,ניר ובנאדו כשגם ניר וגם בנאדו הם שני בוגדים שמחויבים לסמל כמו שעובד
    במקדונלדס מחוייב למקדונלדס.

15. בית"רי מלידה Member