אבירם, אני לא חושבת שאתה ילד נהפוכו, אני פשוט חושבת שהגישה שלך לענין הספציפי הזה ילדותית ושגויה. לבצע ''פשע'' לא בהכרח אומר שאתה צריך לירות במישהו, מסכימה איתך שאין חוק שאוסר זאת וזאת מדינה חופשית לכל דבר, אבל במידה ויעברו על זה בשתיקה, אנחנו נאבד משהו חשוב מאוד, מסוריות שלנו כבני אדם, לכל אחד צריך להיות דרך ארץ ובמידה וצריך להתחיל לחנך אנשים, אז הנה הגיע הזמן. כדורגל לא צריך להיות הבמה של אנשים לזרוק זין על מסורת על מורשת ועל כבוד של בן אדם מת, הגיע הזמן שתפנימו זאת. ואגב, בתור אחת שגם הייתה שם אתמול ובתור אחת ששמעה טוב מאוד מה קורה ביציע שלכם, שהתחילו לדבר על רז בהתחלה אתם שרקתם בוז, שאף אחד לא יעז להגיד שלא, שכן הוא משקר. הכרוז ביקש ממכם להרגע, אז רבין או לא רבין, הנה היחס של חלק מכם, אני מציינת חלק. ועם יד על הלב, במידה והיה מדובר בקהל האוהדים של הקבוצה שלי, הייתי תוקפת באותה הדרך, בכנות גמורה.
כשדיברו על רז חג'' ושגיא אור היו כמה אנשים בודדים ששורקים דרך קבע בכל דקת דומיה ואני אישית יודע שהם ילדים ננגררים שחושבים שהם "קוליים" כשהם מקללים. כשהזכירו את רבין התחילו השריקות בוז הצורמות והגדולות יותר וקריאות ה"מזל טוב ליגאל". חוץ מזה שאם בית"ר עומדת לדין על שריקות בוז במהלך דקת דומיה כל קבוצות הליגה בלי יוצא מן הכלל צריכות לךעבור דבר דומה כי בכל דקת דומיה יש כמה פרחחים בקהל אוהדים של כל קבוצה שחש את עצמו גבר ושורק בוז.
חלק מהראיון של ארזי בוואן: "אחד הדברים שמרתיחים אותי, זה צביעות. במדינה שעושים בה סקר לפני שבוע ומתברר ש-50 אחוז מאמינים שעמיר הציל את המדינה... אנחנו באותה המדינה שביום האזכרה נתנו לעמיר להשתתף בברית של בנו. זה אותו רוצח שגם התחתן בבית הסוהר. למי אתם באים בטענות? ל-2000 טיפשים שלא יודעים מי זה יגאל עמיר?".
צודק במאתיים אחוז. המדינה פה צבועה, ככה זה כשמדובר באוהדי בית"ר, כולם יוצאים מהחורים, חוזרים לשנות ה-30,40,50,60, 70,80 אבל כמו אז גם היום אנחנו ננצח. קהל חזק לא נוותר כי לא נולד הבן זונה שיעצור את בית"ר!
Riki - אני מסכים איתך בכל מה שאת אומרת. החינוך לקוי והרי התוצאות. אני רק חושב שאין על מה להעניש את הקהל של בית"ר ירושלים במקרה הזה. ואני עוד אומר את זה בתור אחד ששונא את הקהל של בית"ר ירושלים יותר מכל קהל אחר בכדורגל הישראלי.
אבירם, הרבה אנשים יצאו מפרופורציות, אני לא חושבת שיש להעניש אותכם בעונש כבד ולדרוס את כל האוהדים שלא לוקחים חלק בזה, אבל לא לעבור על זה בשתיקה, אני דווקא חושבת שהענין יכול ליצור לנו אחלה תקדים בכדורגל.
בקיצור האשם העיקרי פה הוא התקשורת והטמבלים שהחליטו לעשות את זה במשחק ועוד של בית"ר, בשביל מה? לעשות דבר כזה זה לא פחות מלזלזל ברבין, אדם שנפטר צריך לתת לו כבוד, הרי ידעו שאלה התגובות שיהיו.
לא, האשם העיקרי פה הוא קהל הפרחחים הזה שקורא לעצמו "אוהדי בית"ר ירושלים" כל אותם 1000 איש מגעילים שלא מכבדים את המת הם האשמים. אבל וזה אבל גדול: העליהום האדיר שנוצר פה הוא לא מוצדק, בכלל לא.
על מה מעמידים את בית"ר לדין ? אין לזה אפילו חוק. תשמעו, אני בהחלט לא מצדיק ואפילו מגנה את ההתנהגות של אותם אנשים, קומץ או לא קומץ, אך זה לא פחות ממה שמכבי והפועל שרים - על השואה, מוות, נאצים וכד'. אם הפועל היו עושים את זה, אני מניאק אם בכלל היו מזכירים את זה... ואני לא ציני.
נו בטח שהם אשמים, אבל מי גרם לזה? בחייאת ראבאק מה הם לא ידעו שהתגובה תהיה כזאת? הם לא עד כדי כך מפגרים. הם זילזלו בו לא פחות מזה.
אז בגלל חשש שאלו יהיו התגובות צריך לעצור את הכול בשביל אותם חוליגנים בזויים שחלילה לא יתעצבנו ? כבוד לראש הממשלה שלך שנרצח, מסכים עם דעותיו או לא, אפילו אחי הקטן בן ה9 יודע לשמור על שקט בזמן שעומדים אצלו בכיתה דקת דומיה, מבין מה בדיוק קרה שם או לא.
כן. אין לי מה להגיד יותר מזה, הם ידעו שאלה יהיו התגובות אבל הם בראש קשה דווקא עשו, והם זילזלו בו לא פחות מהקהל.
טוב, שונאת בית"ר מובהקת שכמותך(לא בטון עצבני כמובן), אני חושב שאצטדיון כדורגל זה לא המקום המתאים לערוך טקס יום זיכרון, אוהדי כדורגל באו בשביל לראות כדורגל. אני מסכים שאם כבר אז כבר, אם כבר יש את דקת הדומיה יש לכבד אותה כראוי ולא לשרוק שריקות בוז. אבל דבר אחד לא ברור לי: זו לא מדינה דמוקרטית? אין חופש ביטוי? סליחה?
בואו נסגור את הסיפור הזה כך ,אין על מה להעמיד את אוהדי בית"ר לדין זה פעם ראשונה שמעמידים על שריקות בוז לדין, אני חושב שבנתיים צריך לתת לזה להמשיך ולא למשוך את הסיפור הזה כמה שיותר ולהוסיף עוד בלגנים. אם רוצים להעמיד לדין צריך שיהיה חוק כזה ואין דבר כזה, שימציאו דבר כזה ואז שיממשו אותו על קבוצות. בכל מקרה זה היה אלימות מילולית כמו כל אלימות מילולית אחרת ואף יש מצבים שאוהדי בית"ר עושים דברים חמורים יותר ולא מקבלים עונשים, בקיצור אני אומר מקס' שני משחקים ללא קהל, למרות שבעיקרון לא צריך להיות להם עונש.
יש חופש ביטוי לאוהדי הפועל (שואה? מה זה בכלל השואה, רגע היסטורי שלא קשור אלינו בכלל הרי אז מהם אם נרצחו שם שישה מליון יהודים) ויש (חוסר) חופש בהיטוי לאוהדי בית"ר. ככה זה התקשורת וככה זה אבי לוזון, אבל את שתיהם וגם את הירוקים, הכתומים, הנתנייתים, המכבים אנחנו נאכיל קש. כי כמו שאמרתי קודם: בית"ר יותר חזקה מהכל, עברנו את הבריטים, עברנו את שלטון מפ"אי נעבור גם את הרודן לוזון.