תקרא לי חוליגן אבל בית"ר ירושלים אוטומטית מאבדת את הזהות שלה (מה שנשאר ממנה...). אני לא מתכוון לנהל כאן וויכוחים כי אני כנראה הגזען היחיד כאן אבל זה מה יש, אנ יאל רוצה ערבי/מוסלמי בבית"ר ירושלים ואתם יכולים לקרוא לי איך שאתם רוצים.
כמה זמן הטקס נערך? כמה דקות בודדות או תשעים דקות? קצת רגישות למען השם. לא מועיל? לכבד את זכרו! נראה שאין לי עם מי לדבר. אתה פולט שטויות בלי הפסקה. אף פעם לא חשבתי שאשמע מישהו מתלונן על כמה דקות שהקדישו לזכרו של בן אדם.
סלים טועמה, כל עוד הוא אינו שיכור, לא יסכים להגיע לבית"ר גם ככה. אמנם אני נגד הגזענות של אוהדי בית"ר וחושב שאם יגיע אליהם שחקן כמו טועמה הם צריכים לנשק לו את הרגליים, אבל מצד שני אם ארקדי יביא שחקן ערבי בינוני (כמו באדיר) רק בשביל הפוליטיקלי קורקט והאהדה שהוא רוצה לקבל מהמגזר הערבי זה יהיה בזיוני לא פחות.
נו באמת, אף אחד לא ימות אם חמש דקות לפני המשחק יקדישו לשחקן הקבוצה שמת. בחייך, אם יקרה משהו לשחקן בית"ר חס וחלילה, אתה גם תחשוב שזה מיותר לעשות משהו לזכרו?
טועמה אכן מותר לו להשתכר - הוא ערבי נוצרי מרמלה, ולא מוסלמי... שמעתי שדולרים מפיגים השפעת אלכוהול. עכשיו ברצינות: טועמה הוא השחקן הערבי הכי טוב כרגע - אם כבר מביאים, ולדעתי חייבים להביא, אז שיהיה הכי טוב. אולי אז נפסיק לראות ביציע את נוער כ"ך, ועוד כל מיני ימין קיצוני/סהרורי ששרים שירי הלל לרוצחים מסריחים כמו גולדשטיין ועמיר.
אם הפחתת הגזענות עומדת לנג דעיניו, ברגע שתהיה לו הצעה מבית"ר הוא צריך לקבל אותה, אם לא אז כנראה שלא רק הקומץ של בית"ר דפוק אלא גם השחקנים הערביים בכדורגל שלנו.
יותר מדי זמן? פחות מחמש דקות זה היה. להזכיר שחקן מהקבוצה שמת-חובה. להזכיר אוהד של הקבוצה שמת-לגיטימי. להזכיר ראש עיר לשעבר שמת-לגיטימי. להזכיר את רבין-אולי זה היה מעט מיותר ופרובוקטיבי, אבל עדיין לגיטימי.
מצד שני, יש את הגורם המקצועי. הרי טועמה הוא לא נציג הרשות, הוא כדורגלן ואני לא רואה סיבה עבורו לעזוב קבוצת צמרת בבלגיה ולחזור לארץ.
בגלל זה אמרתי אם יווצרו התנאים. ותאמין ליש יותר טבו לו הלרוויחכ אן בירושלים 600 אלף דולר מאשר 200 בבלגיה.
אוהדי בית"ר מדברים על מורשת? מתי היתה דקת דומיה לדוד הורן ( מקים הקבוצה )? מתי היתה דקת דומיה לזאב ז'בוטינסקי ( מקימה של תנועת בית"ר )? מתי היתה דקת דומיה למנחם בגין ( מפקד האצ"ל וראש ממשלה לשעבר )? עם כל הכבוד הרב שיש לי למאיר "הסבא" חיים השם יקום דמו, שלושת אלו שמניתי הרבה יותר חשובים. לאוהדי בית"ר אין מורשת. מה שיודעים לעשות בעיקר בפורומים זה לקלל אותי ולקרוא לי זקן , בכל פעם שאני מנסה ללמד אותם משהו מהמורשת הבית"רית האמיתית. הלוואי שבית"ר תחטוף כמה משחקים ללא קהל - שהגזענים השיכורים והמסריחים יישארו בבית.
אתה יודע עכשיו שמעתי איזה אוהד של בית"ר מדבר בערוץ 10 ואתם יודעים מה הוא אמר, שהוא שרק בוז בגלל ששניים עשרה שנה מזכירים את יצחק רבין במשחקי הכדורגל ועומדים לזכרו דקה דומייה, אבל הוא אמר דבר נוסף באמת התחלתי להצדיק אותו למה לא עושים דקת דומייה לזכר יום מותו של מנחם בגין, למה לא מזכירים את מותו של אחיו של ביבי נתניהו שנרצח בפעילות צבאית למה לא מזכירים את רחבעם זאבי, ,למה רק מזכירים את שמו של רבין , במשחקי כדורגל ושמות של אנשים חשובים לא פחות ממנו לא מזכירים? בכל מצב זה עדיין לא מצדיק את המעשה שעשו לבן אדם מת, ואוהדי בית"ר גם ישלמו על כך בעונש רדיוס ככל הניראה.
וואלה הנה עוד דוגמא לתקשורת הביזניות, מה הם חשבו לעצמם שהם מראיינים איזה טמבל אחד? למה הם מראיינים דווקא אותו? לא יכלו למצוא מישהו יותר חכם בלשון המעטה? וואלה יופי עוד מעט שיראיינו את נומה. גועל נפש.
17. איפה ראית שהצדקתי את מה שאוהדי בית"ר עשו אתמול? מה שכן אמרתי שגם אוהדי הפועל עשו מעשים דומים ואפילו יותר חמורים, ואף אחד לא עשה עם זה משהו. אם לא מעצבן אותך לראות שמענישים רק את אוהדי בית"ר - בעיה שלך.
בחור צעיר: קודם אני אדאג לבית"ר, רק אחרי זה לקבוצות אחרות. ואני אסביר לך שוב: זה שאחרים הם חארות לא מנקה את אוהדי בית"ר. איפה נשמע שישירו שירי הלל לשני הרוצחים גולדשטיין ועמיר?