זה היה דוגמא לכך שהקהל שנוסע למשחקי חוץ הוא הקומץ. אהה ומבקש את סליחתך, שכחתי שאני מדבר עם יושב ראש חוג האוהדים של בית"ר שיודע הכל על הקהל של בית"ר עד כמה הוא גזען ואם זה הקומץ או הרוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/peace.Xxx
עכשיו אלי ארזי המטומטם הזה רוצה לקבל קצת כותרות ואומר שהוא שקל להתפטר.. אתם מבינים מה זה.. 19 שעות אחרי המשחק פתאום הוא אומר את זה.. שקל עלק.. גם אם הוא היה מתפטר שילך, במילא זה לא התחום ולא המקצוע שלו, לא אבידה גדולה לבית"ר.
לפי זה רואים שיש גם אוהדי חיפה ששרקו בוז, ושלא כל אוהדי בית"ר שרקו בוז (תראו כמה אוהדי בית"ר לא מצטרפים לאלה שכן שרקו). פתאום בין הדין רוצה להוריד לבית"ר נק' ולתת לה כמה משחקי רדיוס. אבל איפה הם היו שאוהדי הפועל מקללים את אמו של הרציקוביץ' (ניצולת שואה אם אני לא טועה), איפה הם היו שאהודי הפועל מקליים את אוהדי מכבי בשואה ובנאצים, איפה הם היו שהם השחיטו בית קברות, ולא חסר עוד מקרים, מדינה צבועה ומגעילה.
בוא נהיה רציניים מגיע לנו עונש מה לעשות פעם הבאה שהאוהדים האלה לא יעשו שטויות כאלה שיקחו אחריות על עצמם וידעו שהם יכולים לפגוע אך ורק בקבוצה אם הם עושים כאלה דברים, ובקשר לארזי שילך הביתה אף אחד לא צריך אותו בקבוצה, על מי הוא חושב בכלל שהוא מאיים אם הוא רוצה שילך אף אחד לא הכריח אותו להישאר בקבוצה.
מגיע לנו עונש, זה ברור. אבל כמו שאמר מירוסביץ', איפה הייתה המדינה שחיללו קבר של בן אדם מת איפה? לא, מה פתאום יעשו להם משהו? אני חלילה לא מצדיק את המקרה הזה שהוא בזיוני, אבל מה לעשות שמדובר בנו, הקבוצה העשירה של גאידמק, למה שלא ירצו להרביץ כמה דולרים מארקדי? תראו איזה סיפור עושים, כל וואן, כל ynet כולם מציפים בכתבות ביזיון ונכון, זה ביזיון אבל כשאוהדי הפועל חיללו קבר של אדם מת, הייתה איזה כתבה אחת מסכנה בוואן, וכולם שתקו כמו דגים! מה לעשות כמו שאמרתי בהתחלה מדובר בביתר ירושלים העשירה. סיבה טובה מאוד להתאחדות לדפוק אותנו. מעניין לאן נעלם לוזון ש"קומץ" אוהדי הפועל חיללו את הקבר של אביו של רון חולדאי, איפה הוא היה?
תיראה גבר זה ברור שאת אוהדי בית"ר תמיד רוצים לדפוק עזוב את זה אנחנו כבר יודעים כבר שנים, תמיד התקשורת מחפשת להוציא את אוהדי בית"ר הכי רע שאפשר, ועכשיו זה סיבה מצוינת של לוזון להפעיל את כל העונשים שהוא הצהיר עליהם לפני העונה, אני מאמין שעונש של 2-3 משחקים ללא קהל ישקף את המקרה שקרה אתמול. אבל תשמע עזוב תקשורת, עזוב אני כבר באמת מעוצבן מהאוהדים שלנו מזה, בשביל זה הם עושים את הדרך הארוכה מירושלים, ומכל מקום בארץ בשביל שריקות בוז, בטח שמגיע לנו עונש אני מקווה שהאוהדים האלה ילמדו לקח, ובכלל אני חושב שאין לאוהדים האלה מקום במגרש, יש לנו מספיק הרבה קהל בארץ (בערך כחצי מיליון אוהדים של בית"ר) ,אנחנו נוכל להסתדר בלי הקומץ הזה.
אתה מדבר שטויות. אני הבאתי לך דוגמא נכונה שאם המשחק היה נערך בטדי והדקת דומייה הייתה נערכת שם אלפים על גבי אלפים היו שורקים בוז פי כמה וכמה מה-2000 ששרקו בוז אמש, אבל אתה טוען שזה קומץ, אלפים זה קומץ. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/655/100.html זו לא פעם ראשונה שארקדי מצהיר שבכוונתו לצרף שחקן ערבי/מוסלמי לבית"ר ירושלים. אך אם זה יצא לפועל, אוטומטית אני מתנתק מבית"ר ירושלים, לתמיד.
התגובה שלך ילדותית ( בן כמה אתה? ) : אם אחרים הם חארות ( והם באמת חארות ) אז זה נותן ליגיטימציה גם לך להיות כזה? תגובות מהסוג שלך לא זכורות לי מאז הגן.
ואם היה אפשר, היו עושים את הטקס שעה. טקס זכרון לזכר בן אדם שנרצח לפני כמה ימים, ואתה מתלונן? כל זאת, העיקר לא להפנות אצבע מאשימה לעבר אוהדי בית"ר. פשוט לא יאומן שאני שומע דבר כזה.
אוי נו באמת, די עם הקטנוניות, אנשים באו לראות כדורגל ועם כל הכבוד (ויש כבוד!) זה מיותר לקיים טקס שלא מועיל כמעט. קיימת? כל הכבוד, שאפו! באמת מעולה אבל ראבאק אנשים באו לכדורגל לא להיות מדוכא!
ברגע שזה יוצא לפועל אני אוטומטית עושה מסיבה ומזמין את כולם לשיחרור של בית"ר מהגזענות המטופשת של הפרחיחים והקומץ המסריח הזה שרק הורס אותנו, איזה בן אדם קבע שבית"ר ירושלים הוא מועדון גזעני? אם יש שחקן ערבי/מוסלמי איכותי שיצטרף אלינו ואולי נתחיל להיפטר מכל החוליגאנים האלה.
חבל ועצוב לי לשמוע את זה דווקא ממך. נותר לי רק לצטט שוב משירו של ז'בוטינסקי "שתי גדות לירדן" : " שם ירווה לו משפע ואושר, בן ערב בן נצרת ובני ". הלוואי שבית"ר תחתים את סאלים טועמה.