בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. MHFC Member

תגיד אתה רציני?

נתחיל מזה על איזה בדיוק 700 אלף איש בדיוק יש לבית"ר? יש 300 אלף גג אוהדי בית"ר בארץ, לא יותר.

עכשיו התייחסתי לאוהדים הפנאטים והשרופים ביותר, מתוך 3 אלף שהיו אתמול, 2000 שרקו בוז, ואם זה היה בטדי, השריקות היו צורמות פי כמה וכמה מאשר אתמול, והיו מצטרפים עוד אלפים לשריקות הללו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/11/07
  2. Broshi Member

אז עכשיו אתה מאשים את זה שמזכירים כל שנה את רצח רבין? אתה מאשים את הכל חוץ מאת החיות. אני פשוט לא מאמין שאני קורא תגובות כאלה. אני סיימתי פה. גועל נפש.

3. JR-Riquelme Member

300 אלף?
    :aaarofl:

חצי מירושלים זה אוהדי בית"ר,
    בכל עיר יש מלא מלא אוהדי בית"ר ככה שזה מפוזר בכל רחבי הארץ, במשחקים שיש לבית"ר פה בבאר שבע אני יכול לשים כסף שרק הבאר שבעים מגיעים כמעט והם היו מביאים איזה 3 אלף כל משחק.

תשמע אם אתה חושב שיש לבית"ר 300 אלף אז אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

4. JR-Riquelme Member

אז לך תסיים פה אתה חושב אכפת לי? יש כאלה שלא אוהבים את רבין בגלל מה שהוא עשה ואין מה לעשות, יש כאלה ימניים קיצוניים כמוני, יש שמאלנים כמוך שחושבים שאפשר לחיות בשלום, אתה לא יכול להכניס את לכולם
    ותעשה טובה על תגיד חיות ותדבר ככה על מי שאתה לא מכיר

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/07
  5. MHFC Member

מתוך ה-700 האלף האלה שאתה מציין (פחח 700 אלף), חצי מהם אומרים שהם אוהדי בית"ר בלי שום קשר לקבוצה הזו, מהי ומיהי בכלל.

ולמה התעלמת מהמשפט האחרון בהודעה הקודמת שלי ?

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מה הקשר לדעה פוליטית? יש מספיק אנשי ימין שהתנגדו לרבין אבל מאז מותו, הם נותנים לו כבוד כראוי לאדם מת. בקהל של בית"ר יש אנשים (אני לא רוצה להעליב את הבבונים) שלא מבינים את זה.

אני מסכים שלא כל אדם מת צריך אוטומטית לקבל כבוד, אבל רבין לא רצח ולא גנב. להפך, הייתה לו יושרה שאפשר רק לחלום שלאולמרט יהיה חצי ממנה. סה"כ הוא לא היה בעל דעות "נכונות" לדעתם.

7. JR-Riquelme Member

ואני לא כיבדתי אותו? חוץ מרוצחים אני מכבד כל מי שמת.
    פשוט תפסיקו כבר עם הבבונים וכל החרא הזה, כי אתם יכול להיות לא עברתם חצי ממה שהם עברו בחיים. נכון יש כאלה מושפעים שסתם שורקים בוז, יש כאלה שבאמת מתכוונים לזה ויודעים למה ומאיפה זה בא (לא מצדיק).

8. JR-Riquelme Member

אתה קודם כל צריך להבין שהקומץ של כל קבוצה נוסע למשחקי חוץ, זוכרים מה אוהדי הפועל ת"א עשו בטדי עונה שעברה? באו שיכורים מסוממים החזיקו שלטים נגד ירושלים ועוד כמה דברים מגעילים, אז זה לא קומץ? זה קומץ.

9. beitar4ever Member

דבר ראשון בוא נתחיל ככה לאוהדי בית"ר יש את הכמות הגדולה בארץ לא משנה כמה ואיך ולמה, האיכות של הקהל זה משהו אחר אני יכול להגיד שלבית"ר יש קהל טוב בסה"כ , אבל יש תמיד את אותו הקומץ הזה במשחקים שמקלל בלי הפסקה ושורק בוז, זה קומץ של כ-1000 איש ורובו אני חושב ביציע המזרחי.
    וחבר'ה באמת חבל על הויכוחים בואו נסיים את הדיון הזה על השריקות בוז, אני יכול להגיד שאני מאוכזב מהקהל של בית"ר אתמול הם ממש איכזבו אותי ששרקו בוז לבן אדם שמת, עזבו רה"מ, כל בן אדם חייב לכבד אפילו שלא אהבתי אותו אני אומר את זה.

10. Melixon 15 Member

צריך לכבד כל בנאדם שמת? זמה השטויות האלה??

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כמובן כל עוד הוא לא פושע או משהו כזה.

12. Melixon 15 Member

זה לא קשור בכלל.. כולם יודעים על מה מדובר ברצח רבין
    על רקע מזה ומה המשמעות של זה
    אם כל בנאדם היה רוצח על זה שלא מתאים לו הדיעה של בנאדם אחר היינו איראן

זה ממש לא קשור לסתם כבוד לאדם שמת

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/07
  13. MHFC Member

מה הקשר בכלל ?!

האוהדים שאתמול היו הם בין האוהדים הכי שרופים ופנאטיים של בית"ר (ואני דיברתי איתך על הפנאטיים), ואתמול רובם שרקו בוז בדקת הדומייה לזכרו של יצחק רבין. אם זה היה בטדי זה היה בכלל עוד יותר גרוע, כאשר אלפים על גבי אלפים היו שורקים בוז. זה לא קומץ, אלא הרוב, אלפים זה לא קומץ של אוהדים.

ומה הקשר האוהדים של הפועל ת"א ?

14. REAL MADRID Member

אם זה היה בטדי אז כל טדי היה מלא שריקות בוז. תהיו רציניים, רבים ואולי אפילו רוב אוהדי בית"ר היו שורקים בוז. נמאס כבר לשמוע את המילה קומץ - זה ממש לא קומץ.
    אוהדי בית"ר שוברים שיאים של גועל.

מרגע לרגע אני שונא את בית"ר יותר.

15. beitar4ever Member

לא אני חושב שלא מה פתאום שכל המגרש יהיה מוצף בשריקות בוז, גג 1500 איש ישרקו בוז גג, אני אומר לך את זה בביטחון.
    תיראה אם מדובר לא במקרה רבין ,אלא במקרים אחרים למשל שריקות בוז לעבר שחקנים יריבים או לשחקנים שלנו, יש פעמים שכמעט כל המגרש שורק בוז, אבל זה טיבעי כי כל קבוצה שורקת בוז לעבר השחקנים מתי שהקבוצה לא נמצאת במצב טוב.