בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. a.m Member

אני יודע שבמהלך הטקס לרז חג'ג' ז"ל לא שמעו אפילו ציוץ מאוהדי ביתר, אבל הוא שאל בשביל מה הטקס הארוך וה"מיותר".

2. אלי אוחנה ג'וניור Member

היו עושים אותו 20 דקות למה לא... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

3. Melixon 15 Member

הבעיה בקומץ הקיצוני שהוא גורר אחריו את כל המושפעים שחושבים שלהיות אוהד בית"ר זה גם להיות ימני קיצוני..

רוב האנשים ששרקו אתמול בוז עשו את זה פשוט סתם כדי ליצור להצטרף לשאר
    כל האנשים ששרים מוות לערבים עושים את זה סתם בשביל להצטרף לשאר שכביכול שונאים ערבים
    יש בקהל של בית"ר הרבה ששונאים ערבים למשל, אבל גם הרבה שמושפעים מהם סתם..

אז יש קצת שתומכים ברצח רבין, וזה מספיק בשביל לסחוף את כל המושפעים איתם ביחד

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/07
  4. Chelsea_forever Member

בדיוק. רוב אוהדי בית"ר (שכמדומני הם כ 400,000 מאוכלוסיית ישראל) לא הולכים למשחקים, לפחות לטדי, ששם בערך לרוב יש 18-19 אלף אוהדי בית"ר. אני אישית אוהד בית"ר, ימני, ואני מודה גם שאני גזעני ואני שונא ערבים, אבל את רבין אני אכבד ובחיים לא אשרוק בוז או אנהם, ובכלל ובפרט כל דבר אחר כמו רז חג'ג' ז"ל הנער שנרצח. גם אם אתה ימני זה לא אומר שאתה חייב להיות בהמה וזה מה שאוהדי בית"ר, רובם, הם כך. חבל שהם מי שהורסים את הקהל ואת הקבוצה הזאת, נערים ונוער שפשוט אין להם מה לעשות, ערסים צ'חצ'חים מגעילים.

5. בית"רי מלידה Member

כה כתב מייסד תנועת בית"ר זאב ז'בוטינסקי, בשירו "שתי גדות לירדן" :

" שם ירווה לו משפע ואושר

בן ערב, בן נצרת ,ובני ."

זוהי מורשת בית"ר האמיתית , ולא הקריאות הגזעניות.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי במקום לגנה את הקומץ הנהלת בית"ר צרכיה בעצמה להחליט על עונש רדיוס לאוהדים האלה , לסגור את טדי למשחק-שניים הקרובים שהאוהדים האלה ילמדו איך להתנהג , אפילו את אלה ששתקו ולא שרקו בוז , שלהבא ישתיקו את קובץ הבבונים האלה.

7. בית"רי מלידה Member

חבל. במילה אחת הרסת תגובה מצויינת.

8. Paolo Maldini שחקן ותיקים

גועל נפש, בא לי להקיא מהקומץ המגעיל הזה.
    עד לאן נגיע?

אגב, מה שלא אוזכר בתקשורת זה שאוהדי בית"ר בסיום המשחק התגרו באוהדי מכבי, באו ובעטו בילדים עם צעיפים ירוקים, ממש חיפשו את המכות. בנוסף, צעירה בת 25 שעמדה בתחנת האוטובוס יחד עם כל אוהדי מכבי חיפה (לא יודע אם היא אוהדת או סתם רצתה לנסוע) חטפה אבן גדולה בראש ואיבדה את ההכרה.

9. REAL MADRID Member

רק אצל הבית"ר אפשר לכנות את זה קומץ. מרבית אוהדי בית"ר אתמול שרקו בוז והאוהדים שהגיעו לאצטדיון הם האוהדים הנאמנים ביותר של בית"ר וזה מראה.

זה לא חלק קטן מהקהל, וזה לא קומץ, אני מבטיח לכם שאם זה היה קורה בטדי הייתם שומעים שריקות בוז הרבה יותר חזקות לרבין ואז כבר לא היו תירוצים.

אוהדי בית"ר מגעילים אותי, חבורת בבונים. צריך להוריד לקבוצה נקודות וצריך לתת לה עונש רדיוס ליותר ממשחק אחד. קהל מגעיל.

10. JR-Riquelme Member

זה מה שקורה שכל שנה טוחנים את המוח עם רבין
    אם רוצים לעשות לרבין כבוד שהם יפסיקו כבר עם כל הפסטיבל הזה שיש כל שנה

11. MHFC Member

הם פחדנים, הכי פחדנים שיכולים להיות. באו עם בקבוקים, עם כיסאות, סכינים כמו תמיד, לתחנה מול אולמי רון, אחד זרק שם סלע ופגע באישה שנפגעה. כמו תמיד אחרי משחקים אוהדי בית"ר חייבים לחפש את המכות, אני ראיתי בעצמי אוהד בית"ר גונב למישהו את הצעיף, אבל כמובן שמי שהיה אחראי על הצעיף לקח אותו בחזרה. בתחנת האוטובוס אוהדי בית"ר התחילו להתגרות בכמה אוהדים שלנו שבעקבות כך לא שתקו והגיבו לאוהדי בית"ר, ואחרי כמה שניות המשטרה הגיעה להפריד.

וזה לא קומץ, מי ששרק אתמול בו היו לפחות 2000 אוהדים מתוך ה-2500 שהיו ביציעים 6-8 ו-5ב.

12. JR-Riquelme Member

חחחחח אתה יודע מתוך 700 אלף איש שיש לבית"רלקרוא ל2000 לא קומץ זה קצת טיפשות

13. BeitaReaLiverpool Member

אני מדבר עכשיו על הקריאות בוז.
    תראו, אני לא מסכים עם זה.
    אבל אם מישהו רק יואיל בטובו להראות לי איפשהו שאסור לשרוק בוז במשחק כדורגל, אני אודה לו מאוד. אני מעדיף את תקנון התאחדות.
    מכאן עד "לא לאפשר לבית"ר לארח בבית", הדרך ארוכה מאוד.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מותר לשרוק בוז במשחק כדורגל, אבל מה שאוהדי בית"ר עשו לא היה סתם שריקות בוז. הם שרקו בוז לעבר אדם מת (לא משנה מה הוא עשה בחייו, הוא מת) והיללו רוצח.

15. Chelsea_forever Member

ולפני המשחק של בית"ר לא היו אנשים שהלכו לברית של יגאל עמיר עם שלטים ועודדו אותו? ועשו הפגנות לשיחרורו? והפיצו קלטות ועשו אתרים? פתאום כולם באים לבית"ר.