בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. beitar4ever Member

זהו שכחתי להוסיף אותו לרשימה שלי, בן שושן הוא ממש היה חלש אתמול, הוא ניסה לעשות פעולות טובות אבל שום פעולה לא הלכה לו כמו שצריך פשוט הילד הזה ירד ביכולת שלו בצורה משמעותית, הישיבה על הספסל גמרה אותו, כבר אין לו את הזריזות של פעם, החדות, ההטעיות, טכניקה, אולי הדבר היחידי שנשאר אצלו זה המיקום ברחבה.
    וששאלת למה הוא פתח ולא טוטו, בגלל ששבוע שעבר הוא הבקיע שני שערים, אז שום חשב שהוא כבר חזר לעצמו אבל כניראה שהוא לא.

2. hai Member

משחק חלש ביותר של ביתר אתמול אלבארז לא יודע מה יש לו הוא בכלל לא במשחק , זיו מנסה לעשות דריבלים מעמדת המגן השמאלי
    הבלמים אין לי שום רעה להגיד עליהם משחק מצויין של בנאדו וגרשון
    בואטנג בתקופה רעה הוא צריך לצאת מזה כמה שיותר מהר
    זנדברג עדיין אל הגיע לליגה
    עידן טל רואים שהוא משקיע ואפילו אמרו שהוא עשה אימון אישי בזמן שהקבוצה הייתה ביום חופשי ועל זה בהחלט מגיעה לו מילה טובה. חוץ מזה אתמול הוא היה הרבה יותר טוב בחלק האחורי בקידמי הוא צריך לקחת עליו ת'מושכות ולא לתת לבואטנג את המושכות.
    ברוכיאן היה ממש חלש אתמול וחבל זו הייתה ההזדמנות שלו
    יצחקי חוץ מהגול לשו לא עשה כלום
    בן שושן היה ממש ממש חלש וחבל אני דווקא ציפיתי למשחק יפה מאוד לעין כאשר הטריקו בן שושן ברוכיאן ויצחקי פתחו בהרכב וחבל שזה לא קרה.
    בכל מקרה אני שמח שניצחנו כי למרות משחק כ"כ חלש הצלחנו לנצח את מכבי ת"א שלמרות שהיא מקום אחרון היא באה להלחם על החיים שלה והפתיע אותי שניצחנו אותם כי מכבי היא מן כבשה שחורה .

3. beitar4ever Member

אלברז היה דווקא טוב אתמול ובניגוד להרבה משחקים שבהם הוא עושה חורים הפעם הוא היה רוב הזמן בעמדה שלו, ולמרות שקמאנן עבר אותו הרבה פעמים בקלות אני לא יכול להתלונן עליו כי יניק פשוט שחקן גדול וקשה לשמור על שחקן כזה, אלברז אתמול עשה גם כמה מהלכים חיוביים ולא רק שליליים.

4. Joshua Member

לאלבארז היתה מחצית ראשונה מצויינת, היה הכי טוב בבית"ר.
    אבל במחצית השנייה הוא נגרר אחר כל הפרימדונות בליגה שלנו שכלל לא משקיעים.
    כשאלבארז משחק רואים שהוא בא מדרום אמריקה, לפי הלחימה.

Last edited: Oct 29, 2007
  5. סמואל אטו Member

אני מצטער,אבל אני לא יכול להתרכז במשהו מהמשחק אתמול חוץ מהתפקוד של ברוכיאן.
    איך יצחק שום יכול לקרוא לעצמו מאמן כדורגל ואז להציב את ברוכיאן באגף ימין?!?!?!?!?!?
    כל המשחק אני רואה אותו וזה פשוט מפריע לי,ברוכיאן שחקן מרכז שדה!

לא צריך מחליף בשבילו בצד ימין כי אין, צריך לשנות את המערך של בית"ר חזרה ל 4-3-3 ושחק עם יצחקי כחלוץ מצד ימין,ברוכיאן לאמצע ביחד עם אלברמן וטל.(בואטנג באמת זקוק לניעור רציני)

6. Joshua Member

לפי דעתי צריך להביא את בוזגלו בשביל אגף ימין ואולי גם את מגרלשווילי על חשבון זיו.
    ובאמת צריך לשחק ב4-3-3 כי במיוחד זנדברג לא משחק טוב ב4-4-2, שמתם לב שהוא לא יודע להרים?

7. beitar4ever Member

בקשר לתפקודו של ברוכיאן אכן כך זה לא מתאים לא בכלל קשר ימני כי הוא תמיד היה משחק באמצע, בקשר למי שיכול להחליף אותו שמה לא חסר, בן שושן יכול, מירוסביץ' ועוד כמה שחקנים, אני מקווה שבמשחק הבא שום יראה את הבעיה הזו בקישור ויעשה את השינוי הנחוץ.
    בוזגלו לא יגיע בעונה הבאה לבית"ר כי שחר ירצה אותו בחיפה לאחר עונה נפלאה שהוא יעשה בסכנין, חוץ מזה הוא עוד רוצה לעזוב לאירופה אז המרחק של בוזגלו מבית"ר הוא גדול נורא ,לא ניראה לי שאפשר לבנות עליו שהוא יגיע.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מגרשוילי לא יעזוב את הליגה ההולנדית, בה הוא שחקן הרכב קבוע. מלבד ההבדלים הגדולים ברמה בין שתי הליגות, אני גם בספק אם בית"ר תשלם לו את הסכומים שהוא מרוויח שם, ולכן אין שום סיבה הגיונית שהוא יחזור לארץ.
    לגבי בוזגלו, גם אני קראתי שהוא מעוניין להגיע לבית"ר אך השאלה היא במקום מי. אם הוא אכן יגיע לעמדת הקשר הימני כמו שרציתם, הרי שנשארתם עם בואטנג, אלברמן, זנדברג, מירוסביץ, יצחקי ועידן טל. איך אומרים, צרות של עשירים.

Last edited by a moderator: Oct 29, 2007
  9. Joshua Member

אל תשכח שמירוסביץ' גומר חוזה בסוף השנה וכנראה יתנו לו לעזוב כבר בינואר, אני מאמין שעל חשבונו יביאו זר איכותי.

אני מאוד מקווה שעידן טל יכנס לכושר, כי באמת מגיע לו, אתמול הוא השקיע הכי הרבה בקבוצה, למרות שלא היה לו משחק טוב, ראינו שהוא נלחם על כל כדור, רק על זה מגיע לו לצאת מהמשבר.

לגבי מגרלשוויילי,
    אם הוא לא יבוא, אז לצערי הרב, אין בליגה שלנו אלטרנטיבה טובה יותר מיואב זיו, הליגה שלנו לא התברכה במגנים ברמה גבוהה.

10. לא מצאתי כינוי Member

בוזגלו יבוא רק אם יצחקי יעזוב את הקבוצה בינואר לאירופה.

אני לא רואה שום בעיה לשלב אותו, בית"ר חוזרת לשחק 4-3-3 , רומלו במרכז, בוזגלו בימין, זנדברג בשמאל ובקישור המרכזי - אחורי יהיו בואטנג, ברוכיאן/אלברמן/טל.

11. Joshua Member

יצחקי לא צריך לעזוב גם אם בוזגלו יבוא.
    בוזגלו הוא קשר 50 50 שמתפקד בצד ימין ויצחקי הוא חלוץ שלטעמי משחק הכי טוב באמצע.

זיו גרשון בנאדו אלבארז
    בואטנג ברוכיאן בוזגלו
    זנדברג רומולו יצחקי

התקפי לאללה...

12. לא מצאתי כינוי Member

אין שום טעם לבוזגלו אם יצחקי לא יעזוב לאירופה, זה סתם יהיה עודף של אגו ושחקנים מתוסכלים על הספסל - מספיק יש לנו את זה עכשיו.

13. בית"רי מלידה Member

14. לא מצאתי כינוי Member

זה ברור שהוא יהיה מושאל, זה צעד חיובי ורצוי והיה עדיף אם זה היה קורה כבר בספטמבר.

זה לא קרה מסיבה אחת, שום פחד שהוא יפול עם רומלו ואז במידה וחן עזריאל היה פורח בכפר סבא היו נופלים עליו כל מיני ביקורות כמו: "בשביל העובד זר הזה מברזיל שיחררת את ילד הכישרוני הזה?"

אז כדי להציל את התחת שלו - והכי חשוב כדי שעזריאל לא יפגע מחוץ לבית"ר והידיים שלו כביכול ישארו נקיות מ"טעויות" הוא החליט להשאיר אותו בבית"ר. חובה להשאיל אותו, חובה.

15. beitar4ever Member

תיראה ככה אם מגרלשווילי לא יגיע זה לא ביג דיל אתה יכול להביא את אחד הצעירים בליגה, למשל את מאור פרץ מק"ש ששיחק בהפועל ת"א.
    חוץ מזה בטח שיש מגנים טובים אתה יכול להביא גם את המגן שנמצא כיום בכושר הכי טוב דדי בן דיין מגן פנטסטי,יודע להרים, מהיר ,יודע לעלות אבל גם לחזור בניגוד לזיו, הייתי רוצה לראות אחד כמוהו בבית"ר.

זה טוב יהיה אם חן יושאל לאחת הקבוצות בליגת העל כפ"ס, בני יהודה, ק"ש צריך להשאיל אותו ולא למכור אותו הוא חלוץ העתיד שלנו ואני כבר מקווה שבעונה הבאה הוא יראה כבר קצת יותר דשא ממה שהוא רואה השנה בבית"ר.