בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. Joshua Member

מה אתה כזה שלילי?
    קאלה - שוער חסר יסודות.
    מילו - כמעט ולא משחק, אך גם כשהוא משחק הוא כמעט ולא דומיננטי.
    רומולו - איטי, מגושם וכבד.

לגבי תב"י, גם אני מתחיל לחשוד. תמיד כשצריכים אותו הוא או חולה או פצוע. מוזר, באמת מוזר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

Last edited: Oct 25, 2007
  2. בית"רי מלידה Member

רומולו? שחקן שעושה רושם טוב מאוד, וכבר כבש הרבה.

אם הוא ימשיך בקצב הנוכחי אז צריך לקנות את הכרטיס שלו.

חלוץ לא חייב להיות מהיר: מספיק ראיית משחק ומיקום מצויין, ורומולו הוא כזה. גם כושר הניתור שלו מעולה.

אתה בחור צעיר, אז לא הספקת לראות את גארד מילר, חלוץ גרמני אגדי שהיה שמן וכבד, אבל שני שפיצים במשחק הספיקו לו.

רוצה דוגמא ישראלית? משה "קיש" רומנו, לא מסוגל להעביר קונוס, לא למסור, כלום - אבל ידע לבעוט לרשת גם עם הגב לשער.

3. Joshua Member

^^^
    אבל ראינו איך שהוא לא הצליח להסתדר עם ההגנה החזקה של קופנהאגן, וזאת עוד קבוצה בינונית מאוד כשאומרים אירופה.
    נחכה בסבלנות, רק הזמן יגיד מה הוא שווה.

דרך אגב, רומולו גם במחזור הקרוב לא ישחק נגד מכבי ת"א עקב פציעה.
    בן שושן צפוי להחליפו, לטעמי זו טעות קשה, כי תכלס בן שושן הוא שחקן חלש מאוד שהכניס בטעות שני שערים.
    לפי דעתי, תמוז צריך לפתוח, הוא כשרון הרבה יותר גדול מכל צעיר בליגה, כולל בוזגלו, רק צריך לעבוד איתו קשה ולשפר לו את הסיומת.

4. בית"רי מלידה Member

רומולו לא יפתח , אבל סביר להניח ששומי ישלב אותו כדי להחזיר לו את כושר המשחק שנפגע בגלל הפציעה.

כבר ראינו כמה קטלני ( ליריבות...) השילוב בין יצחקי לרומולו.

בן שושן חייב לקבל דקות כדי לחזור לעצמו, וגם תמוז - בקטע ההתקפי יש לשומי צרות מצויינות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. flash Member

רק שעד עכשיו הוא היה בבית"ר ועכשיו הוא עובר אולי למועדון אירופאי, שם יעבדו איתו על הדברים האלה. וכן לדעתי הוא ילמד לסגור ולהגן רק בגלל שיש לו מוטיבציה כל כך גבוהה.

6. IDo13 Member

אני באמת לא מבין מה הבעיה של שום ואוהדי בית"ר עם מירוסביץ'.

שחקן נהדר עם טכניקה מלוטשת ולא מאבד כדור כמעט אף-פעם, בעיטה חזקה, מסירה מדוייקת.

נכון שיותר חשוב לשלב את ברוכיאן במקומו, אבל בשמחה הייתי מחליף את מירוסביץ' עם בוקולי.

7. Sergio Ramos Member

מה הבעיה עם רומולו? הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים, והוא מספק את הסחורה, עד עכשיו הוא כבש5 גולים(תקנו אותי במקרה שאני טועה). חלוץ רחבה גבוהה וחזק בעל משחק ראש טוב והוא הוכיח זאת כבר, אז מה אתם רוצים?

ככה זה חלק מאוהדי ביתר, גם אם יביאו להם את דרוגבה, הם בחיים לא יהיו מרוצים.

8. אלי אוחנה ג'וניור Member

אנשים כבר שכחו מה מילובאן מירוסביץ' יודע. זר איכותי שיכול לעזור לנו בהמשך.
    אני לא בטוח לגביי הסכומים שהוא מקבל, הוא לא רואה הרבה דקות משחק, הוא לא מועיל במיוחד עד עכשיו.
    שמחתימים זר צריך לחשוב אם הוא יועיל, צריך לתת לו דקות משחק, הוא מקבל כסף לחינם אפשר לומר, זה מה שמפריע לי.

9. Sergio Ramos Member

הוא שחקן מצוין שאני מאוד אוהב, אבל תסתכל על העמדה בא הוא משחק, על העמדה של ברוכיאן. בשביל מה להחזיק את מירוסביץ', זר שעוד שנה שנתיים יעזוב אותנו, למה להחזיק אותו, הוא סתם עוד איזה עול על ברוכיאן. אישית אני מעדיף שכבר בינואר יוותרו על מירוסביץ' כי הוא מיותר לדעתי, עדיף שברוכיאן, שחקן צעיר בהרבה שיוביל אותנו בשנים הבאות, עדיף שהוא יקל את הדקות ויקבל את השקט שלו.

10. אלי אוחנה ג'וניור Member

אבירם ברוכיאן לצערי הרב לא משחק על המשבצת הטבעית שלו, קשר מרכזי.
    מילובאן מירוסביץ' ואבירם ברוכיאן משחקים שניהם על משבצת הקשר הימני, לא העמדה הטבעית שלהם, מילובאן די מיותר אפשר לומר אבל קשה להיפרד משחק שעשה לא מעט בשביל בית"ר ירושלים, מהשערים והבישולים המדהימים שלו בעונה שעברה ועד העזרה בדרך ההתאקלמות של השחקנים הדרום-אמריקאיים שהגיעו לקבוצה. השחקן הזה עשה יותר ממה שהרבה מאוד שחקנים לא עשו בשביל בית"ר ירושלים, שחקן שאני מאוד אוהב, אני מודה שהוא לא מועיל במיוחד.

11. Joshua Member

השערים הכי יפים של בית"ר בעונה שעברה היו של מירוסביץ'...
    העונה נדמה ששום לא מאמין ומחזיק ממנו ובכך מוריד לו את הביטחון... יכול להיות שזו הסיבה ליכולת הלא טובה שלו, לא שבעונה שעברה הוא היה מדהים, אבל עדיין הוא היה יותר טוב.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

הבעייה היא שחוץ מהגולים שלו, הוא לא נתן יותר מדי.
    תמיד האמנתי שהוא משהו מיוחד, אבל הוא באמת לא נותן ערך מוסף, אולי בגלל שמציבים אותו בד"כ בצדדים ולא באמצע מאחוריי החלוצים, התפקיד המקורי שלו אם אינני טועה.

13. אלי אוחנה ג'וניור Member

אינך טועה. מילובאן משחק קשר מרכזי/פליימיקר/מאחוריי החלוץ (אותו מושג).
    כך גם אורי מלמיליאן הבא של בית"ר ירושלים (או שלא...), אבירם ברוכיאן. שניהם משחקים כפליימיקר, כקשרים מרכזיים, צפיפות גדולה יש בקישור הבית"רי, לא מפתיע. השאלה היא האם הוא מיותר.

14. Dimitar Berbatov Member

זה לא יאמן כמה בכיינים וקטנונים אתם.
    כששוונקי היה פה אמרתם שהוא אפס ובצדק, ועכשיו הגיע לכאן חלוץ ברמה גבוהה מקבוצת צמרת בברזיל, סקורר גדול שבכל משחק שהוא על המגרש כובש לפחות שער אחד ואתם מתלוננים, זה לא יאומן. תפקידו של חלוץ הוא לתת שערים. רומלו תמיד בזמן הנכון במקום הנכון. יש לו סיומת נהדרת, משחק ראש מצוין, חכמת משחק, מפרגן, מה עוד אתם צריכים.
    ליצנים.

מירוסביץ', כבר בקיץ אמרתי שהוא לא נחוץ לבית"ר. הוא שחקן בינוני מאוד בלשון עדינה, שרק תוקע את ההתקדמות של ברוכיאן. דווקא השנה אין הרבה מה לבוא אל הצ'ילאני בטענות כי הוא לא רואה הרכב, ובצדק. מירוסביץ', כמו גם ברוכיאן, סתם נתקע באגף ימין. אבל מילו, בניגוד לאבירם, לא עושה תנועה לאמצע, נתקע בצד ימין ולא מעורב.
    גם שנה שעברה שמירוסביץ' כבש שערים מדהימים, לא התלהבתי. מהסיבה הפשוטה שמלבד השערים הוא היה בינוני. יש כאן חלק שאומרים שהוא צריך לשחק באמצע. אני לא ראיתי אותו משחק באמצע אז אני לא יכול לקבוע, אבל הוא חייב לעלות על המטוס לצ'ילה.

להגיד שקאלה הוא שוער חסר יסודות, זה כמו להגיד שהזין של ביבי חסר ניסיון (ויעיד בנו אבנר).
    קאלה שוער מצוין, הוא הראה את זה במכבי, אבל השנה הוא פשוט ירד ברמתו. יש לו שערים שטותים שהוא חוטף, שאולי נובעים מחוסר ריכוז. אני חושב שצריך לתת לו הזדמנות עד סוף העונה להוכיח את עצמו, ואם לא, אז שילך בסוף העונה.

15. אלי אוחנה ג'וניור Member

:aaarofl: באמת ביבי כריש...

רק לא הבנתי מה קשור בנו.