בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. FelaKaT Member

גם בופון וקסיאס לא היו מה שהם בלי ההגנות שעמדו מולם-והדבר הזה מוכח לאורך השנים.

תראה איך קנבארו נראה שנה שעברה בהגנה של הליצנים ממדריד.

2. BeitaReaLiverpool Member

יואב זיו מתאים בול לשיטה של בית"ר.
    מאוד התקפי יחסית למגן, וטוב בהתקפה.
    ההרמות שלו די חלשות, אבל הרבה פעמים הוא מגיע למצבים של כדור רוחב שטוח בזכות כוח הפריצה שלו מהאגף.
    בסך הכול- הוא לא הבעיה של בית"ר, ממש לא. (לדעתי האיש הוא טברקו קאלה, אבל לא משנה..)

3. f.c gal Member

חחחחחח אלק יואב זיו המגן השמאלי הכי טוב בארץ...
    מסיללה שם אותו,
    דדי בן דיין ואנטבי גם יותר טובים ממנו

4. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

בעוד אנחנו מדברים על יואב זיו, והאם הוא מתאים לבית"ר, ב-ONE התפרסמה ידיעה שאומרת: "קופנהאגן ליואב זיו: בוא לחתום מיד ל-3 שנים".

מה אתם אומרים?

יש לציין שאם יואב זיו יעבור, זה יקרה רק בינואר או בסוף השנה. לדעתי הוא צריך לעזוב, כמו שאמרתי, הוא עושה הרבה חורים בבית"ר, ובגלל שאלירן דנין עזב, אין יותר טוב מלתת לדוד אמסלם חצי עונת פרישה בהרכב כמגן שמאלי. כולם ראו את היכולת של אמסלם בעונה שעברה בעמדה הזאת, אחרי שרוני גפני ירד לספסל, ולדעתי זה מה שצריך לעשות. מה גם שאפשר להרוויח על קצת בוחטות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

Last edited: Oct 23, 2007
  5. Igi Member

:aaarofl: :aaarofl:
    יואב זיו לאירופה... איזו בדיחה עצובה.

מחר ב-ONE:
    בנפיקה ליחיאל צגאי: בוא לחתום ל-5 שנים! מיד!

6. REAL MADRID Member

קסיאס נעשה שוער גדול למרות ההגנה ולו בזכות ההגנה.

רשימת הבדיחות ששיחקו בהגנה של ריאל מדריד בשנים האחרונות פשוט מביכה. מוולטר סמואל ועד וודגייט. סלגאדו האיום, דיוגו החלש, הלגרה הבינוני.

בשנים האחרונות ההגנה של ריאל הייתה כה גרועה שלולא קסיאס ריאל לא הייתה מגיעה לליגת האלופות מידי שנה.

7. אלי אוחנה ג'וניור Member

מדיון על בית"ר ירושלים זה ניהיה דיון על ריאל מדריד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אבל אני מסכים איתך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

8. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

תצחק או לא, יואז ביו יעבור לאירופה. אם לא בינואר אז בסוף השנה. זה ידוע שקופנהאגן מתעניינת ביואב זיו הרבה זמן, וגם יש כמה קבוצות מהליגה הבלגית. יש קבוצות שחושבות שיואב זיו יכול להצליח שם.

9. סמואל אטו Member

אז כנראה שאתה לא רואה טוב או שיש לך עיוורון סלקטיבי,כי אלבארז הוא אחד השחקנים היותר התקפיים בקבוצה.
    ועוד לפני שהוא הגיע דיברו על מגן שאין לו שום יכולות התקפייות,במשחק האחרון היה חור לאורך כל המשחק באגף שלו.

למה שקאלה יעלה למעלה הוא שוער? כמו שאמרתי החורים לא מעניינים את שום,כי הגישה שלו היא לכבוש יותר ממה שהוא סופג,אם הם היו מעניינים אותו אתה לא חושב שהוא היה עובד על זה באימונים?

זיו צריך לדעת לעשות את מה שהמאמן אומר לו,ומה שהמאמן אומר לו זה לשחק התקפי.

יש לך עתיד בתור עיתונאי לפי הדרך שהרגע סילפת את מה שאמרתי,נהדר!

"אצל שום מגן הוא קודם כל קשר התקפי"

אצל שום מגן נמדד לפי היכולות ההתקפיות שלו,ולא מעניין את שום איזה חורים הוא עושה במשחק כל עוד הוא חלק ויטאלי בהתקפה.

וואלה? בואו נעבור על השערים של בית"ר אחד אחד.

שער מס' 1 - הפועל תל-אביב פאביו ג'וניור:
    אלבארז מפשל בשמירה על דגו,שמכניס כדור לפביו ג'וניור שחופשי לגמרי ברחבה.
    השער עצמו גם היה בנבדל.

שער מס' 2 - מכבי הרצליה,חיים מלקה:
    קרן להרצליה רומולו מפשל בשמירה על מלכה שנשאר חופשי לנגוח פנימה.

שער מס' 3 - מכבי הרצליה,עומר בוקסנבוים:
    כל ההגנה של בית"ר חולמת,והרצליה מתמסרים עד השער.

שער מס' 4 - בני סכנין,יבוריאן:
    שוב כל הגנת בית"ר חולמת,איכשהוא מגיעים למצב שבו אלבארז שומר את החלוץ כשהוא עם הגב אליו( http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/bduh.Xxx ).

שער מס' 5 - בני סכנין,בוזגלו:
    בוזגלו בועט לפינה הקרובה,טעות ישירה של קאלה.

שער מס' 6 - מכבי פ"ת,עומר גולן:
    ערבובית הגנה,חלק אשמתו של חלק אשמתה של הגנת בית"ר.

שלושה -ארבעה? אני לא אוהב את קאלה,אבל תמיד משום מה מנסים להציג אותו כאיש הרע בהגנת בית"ר וזה לא בדיוק ככה.

10. אלי אוחנה ג'וניור Member

אני ישמח אם יואב יעזוב לטובת קריירה בחו"ל.
    אני חושב שכל הצדדים ייהנו מהעסקה,

יואב-יגיע לחו"ל, יישחק ברמות גבוהות, יוסיף המון כבוד למדינת ישראל ויישפר את יכולותיו.

בית"ר ירושלים-יואב לא מגן מספיק טוב בשביל הקבוצה. שחקן זר לעמדת המגן השמאלי או ילד מהנוער .

בלעדי? זה כבר היה ברור, חודשים מדברים על עזיבתו של יואב לחו"ל. בלעדי זה לא.

11. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

דיברתי על המשחק נגד מכבי פ"ת ולא על כל העונה אם לא שמת לב.
    מה זה לא מעניין אותו שיש חורים תגיד? מה נראה לך ששום מפקיר את ההגנה, נראה לך ששחקני ההגנה לא חטפו ממנו ביקורות בסיום המשחק?
    אז על מה שום עובד, בטח על זה שאריק בנאדו יעזור להתקפה בהבקעת שערים.

טוב לדעת שאתה יודע מה שום אומר לשחקנים בחדר ההלבשה. ואתה יודע מה, נגיד ששום אמר למגנים לעלות, אני רוצה לדעת למה אלבארז לא עושה חורים בסיטונאות כמו יואב זיו?

קופנהאגן גם יהנו ממנו?

נראה לי שהם התכוונו לכך שקופנהאגן הציעה ליואז לחתום על 3 שנים מיידית. אבל אתה יודע זה וואן, הם יכתבפו "פרסום ראשון" ו"בלעדי" גם שהאחיין של רוני מאנה תקף אותו בסוכות או בראש השנה.

12. Sergio Ramos Member

על סמך מה אתה אומר שהוא יגיע לאירופה ויבוש אותה? ויביא כבוד לישראל? באותה מידה שהוא יכול להצליח, הוא גם יכול להיחשל. שם, זה לא כמו פה בארץ. שם הסיפור אחר.

יואב זיו שחקן מצוין בעל אפקטים ותכונות טוב מאוד. רק שבתפקיד שהוא משחק כרגע, יש לו ליקוים רבים, ליקוים שקשורים ליסודות שלו וגם לאופי המשחק שלו. בקבוצה כמו קופנהאגן דברים כאלה לא עוברים בסדר היום. זיו הוא אחד השחקנים הלוחמים שנותנים משחק אחר משחק את המקסימום, מה שבולט זה הכוח, המהירות והיכולת ההתקפית. אבל בהגנה, הוא זוועתי למידי. הוא עושה הרבה חורים ולפעמיים חושב שהוא קיצוני. מגן זה קודם להגן ואחר כך לתקוף. זיו נוהג לעשות הרבה חורים, לעלות למעלה יותר מידי ולחתוך לאמצע כאילו הוא שחקן אגף וזה פוגע בהגנה. וכבר חטפנו גולים, בגלל הדברים האלה.
    התפקיד העיקרי של מגן זה לשחק על הקו. לתת עזרה לקיצוניים להגיח מלה על הקו, להרים כדורים, ולסגור בחזרה את העמדה. את הדברים האלה זיו לא עושה וזה חיסרון ענק אצלו כמגן.

בכל מקרה, מאחל לא בהצלחה במקרה שיעבור לאירופה.

13. אלי אוחנה ג'וניור Member

על סמך מה אני אומר שיואב יצליח ויביא כבוד? אמונה בו. אני מאמין בשחקן הזה, שחקן עם יכולות גבוהות, לחימה, הקרבה, נשמה, כוח רצון עז, מוטיבציה והבנת משחק. כיף לראות שחקן כמוהו נלחם על המגרש.
    יואב מתפקד כמגן בצורה זוועתית לטעמי, אני מעריך שקופנהאגן מעוניינים ביואב על משבצת אחרת ולא כמגן, שם הוא לא מציג יכולת גבוהה ואת זה הם בטוח זיהו. יואב שחקן אירופאי לכל דבר כמעט, יש לו אופי של לוחם, הוא נותן הכל על המגרש, שורף את הדשא ויש לו נתונים מצויינים כשחקן בשביל הצלחה באירופה.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מתקשה להאמין להצעה הזו, משום שבתור מגן אין לו מה להציע ברמות הגבוהות ביותר. אנחנו מגבשים את דעתנו על סמך היכולת שלו בליגה, אך בליגה החיסרון שהוא אינו יודע להגן לא בא לידי ביטוי בצורה ברורה כל כך. אך למרות זאת, במשחקים הביינלאומיים המעטים שבהם שיחק, היה אפשר לראות עד כמה החיסרון הזה בולט, ובקבוצה שמשחקת בקביעות באירופה אני מתקשה להאמין שהיא לא תבחין בכך מהר מאוד.

אם היא מחתימה אותו על מנת שישחק קשר התקפי, גם כן הדבר נראה תמוה משום שלא חסרים שחקנים טובים ממנו בשוק, אשר טכניים, פיזיים ובלי ראיית משחק טובה משלו. לכן, ההצעה הזו נראית לי תמוהה עד מאוד.

15. Dimitar Berbatov Member

ליואב זיו יש בעיה אחת, שלדעתי תמנע ממנו להצליח בחו"ל - הוא לא מגן שמאלי/ימני, טבעי. לא יעזור בית דין.
    ועדיין, אני חושב שהמהלך הזה יהיה טוב לשתי הצדדים. בקופנהאגן זיו ישפר את היכולות ההגנתיות שלו, ושם גם יחיזיקו אותו קצר. המאמן בחיים לא יתן לו לעלות כל-כך הרבה למעלה כמו שיואב עושה בבית"ר הרבה פעמים. בקופנהאגן הוא גם חייב לשפר את ההרמה שלו, שבה הוא לוקה בחסר.
    אבל ליואב יש נתונים שאין להרבה שחקנים בארץ - מהירות אדירה, הקרבה ויכולות התקפיתו משובחות, עקב התיפקוד שלו בגילאי נוער, ובנצרת.
    אני מאמין שבינואר - מקסימום בקיץ, הוא יעבור לחו"ל.