בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. JR-Riquelme Member

אוי מספיק כבר להיות יפה נפש...
    אני לא מבין, מה אתם רוצים שהשחקן יהיה איזה חננה? חח כולה מנסה להזהיר שלא יתעסקו איתו, ולדגו, הוא צריך לקבל השעיה ארוכה מאוד של משחקים, שההתאחדות תלמד קצת מאירופה ושתלמד להביא קצת השעיות על התחזויות. התחזויות זה דבר הרבה הרבה יותר חמור ומגעיל מאשר שמישהו נותן לך בוקה או כאפה או פליק במתכוון.
    לעזאזל כדורגל זה משחק גברי.

Last edited: Oct 14, 2007
  2. FelaKaT Member

בושה וחרפה שיש כאלו מנהלים באייסוקר. תגיד, עוד לא סיימת גנון?

3. סמואל אטו Member

http://www.beitar-jerusalem.net/salat/admin/uploads/1179698261.Xxx

ושימותו הקנאים.

אגב שחקנים מלוכלכים,מזל שאלבארזה לא שיחק פה בשנה שעברה אחרת גם אותו היית מאשים בנפילה של ישראלביץ' שבאופן מצחיק כן נפל מהרוח.

4. JR-Riquelme Member

מתי ברק יצחקי עושה הצגות?
    מאוד קל להגיד את זה על שחקנים ללא שום הוכחות. כל אחד יכול לזרוק על שחקנים שהם נופלים סתם.

5. אלי אוחנה ג'וניור Member

חתיכת טמבל? אני יכול לגדל אותך .
    אני צריך פסיכולוג? חבוב, החיים שלי פשוט מושלמים, דבש, ופסיכולוג זה הדבר האחרון שאני צריך .
    בבעיה שלי? איזה בעיה? פרוש, פרוש לדוקים, מסכן .

כריסטיאן אלבארז לא כסחן, צא מזה כבר, אתה משלה את עצמך ומכניס את עצמך לסרטים .
    כריס הוא שחקן מעולה, לוחם, ווינר שיודע רק לנצח וכל הפסד לוקח קשה לא כמו השחקנים הפרינססות שיש לכם בקבוצה . לא אמרתי שכל שחקניי ליגת העל נופלים בעקבות כך שכריס נמצא על המגרש, אך הוא שחקן שמחשיבים אותו לכסחן, והוא לא, הוא לא שחקן מלוכלך, הוא לוחם, יש הבדל, שוב להציג לך את גאטוזו ובן חיים שרק בעקבות הלחימה שלהם הגיעו למה שהגיעו?
    שילוב מוצלח של לחימה וכישרון אדיר .

אין לי הבנת הנקרא? אולי לך אין את זה כי אתה פשוט דביל חסר פרופרציות, לי ממש אין בעיה בהבנת הנקרא, חבוב, אני יכול להביא לך תעודות של תארים ובגרויות שפשוט תידהם ותסתום ת'פה כמו ילד טוב, משהו שיוכיח לך שבחכמה? אני הרבה יותר משכיל וחכם ממך .

אתם בדיחה, הקבוצה שלכם נלחמה ויירקה דם בלי סוף במשך כמעט משחק שלם ובכמה דקות של משחק חזק של בית"ר ירושלים נפלתם, אתם אפסים חסריי אופי, נקודה .

מעציב שאתה חוזה את עתידה של בית"ר ירושלים ועל סמך מה? על סמך השנאה שלך, זהו .
    זו תגובה מסכנה, צ'לסי? צ'לסי ששיחקתם נגדה הייתה קבוצה ממש לא מרשימה ועוד מועדון בליגה האנגלית, לא יותר .
    פארמה ומוסקבה, הישג? נו באמת, קבוצות בינוניות באופ"א .
    בית"ר ירושלים עוד תעשה המון באירופה ותראה לך ולשאר קבוצות הליגה שגם בית"ר יכולה להתמודד ברמות הגבוהות שבאירופה . הרבה מזל היה לכם באופ"א, המון! אנחנו עוד נוכיח לכם, חכה ותראה .

לבכות? ממש לא, אניגבר, ההפך הגמור ממך .
    אנחנו נפגוש את פ"ת, אתם את טוטנהאם, אבל אתה יודע מה ההבדל בנינו? שאנחנו ננצח ואתם תובסו :aaa021:

בית"ר ירושלים של העונה שעברה לא צלעה, היא גם לא דרסה, וסליחה, להזכירך:
    לפניי שמכבי חיפה דרסה את הליגה ושלטה בליגה במשך המון זמן, הם גם צלעו! הם גם שיחקו נורא רע ונראו לא עילוי, מכבי חיפה באותה עונה, בנתה את הסג שלה, רצה איתו, השחקנים נהפכו למתאומים והכירו אחד את השני כבר ומאז מכבי עשתה מה שהיא עשתה . אותו דבר עם בית"ר ירושלים, בנינו סגל? בנינו . התאמנו את שחקנינו? התאמנו . אנחנו לא מפסיקים לכבוש ולנצח? זהו. שקט, שב בלול ותבכה שהפועל חטפה 2, אתם מקום עשירי ובית"ר ירושלים ניצחה אתכם ומה עוד? מקום ראשון חבוב, ראשון, מה שלא ראיתם ממזמן .

נ.ב - ישראלביץ' עשה הצגה, ואם שכחת זה הסעיר את הכדורגל הישראלי ובסוף התברר שאנו צודקים .
    שופטים מכורים? אמת! מכורים ללוזון, לבעלים של הקבוצות האחרות ולא לנו! כי אנחנו את כל החרא האפשרי מהשופטים, יכולת? עלינו עליכם? שקט .

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

יופי, עכשיו אפשר להפסיק את הגנון שהולך פה?
    הירידה לפסים אישיים לא מתאימה פה לאף אחד, אז אם בא לכם לריב ולרדת אחד על השני תעשו את זה בפרטי, לא פה.

7. לא מצאתי כינוי Member

הורדתם את הזנות לזנות, בחייאת, קצת כבוד לדיון של הקבוצה מס' 1 בארץ :aaa021:

8. beitar4ever Member

בקשר לאירופה בטח שלא נהיה בחיים כמוכם אלא יותר טובים מי אתם בכלל סתם לוזרים שיש להם מזל, מה אז אם ניצחתם לפני שלוש שנים את פארמה וצ'לסי, תנגנו על זה כל שנה, מי הם בכלל אותו זמן הם לא היו כל כך טובים כמו שהם היום (לפחות לגבי צ'לסי), אתה תיראה שאנחנו נהיה בהרבה יותר טובים ואנחנו נהיה מועדון לא רק הכי טוב בארץ, אלא גם אחד מהמועדונים שכל שנה יהיו בצ'מפיונס ליג, תיזכור את זה.

בקשר לאליפויות שלנו, אני לא יתייחס לאליפות האחרונה כי אפילו אתה לא שווה שיתייחסו אליך, זה תת רמה פשוט הדיבור שלך , ואתה כל כך מקנא בנו כל כך הרבה.
    אני יתייחס לאליפות ב-98 שמה היינו טובים בכל העונה וסיימנו אותה בעוד יותר קלאסה כשניצחנו את בית שאן בדק' ה-93 עכשיו אם אתה חושב שזה מלוכלך אתה טועה ,זה רק שמועות ושטויות במיץ ואתה יודע מה אם ניצחנו מלוכלך עוד יותר מתוק לקחת להפועל ת"א אליפות בדק' 93 מבין?

9. King Kenny Member

אתה רוצה כמה הוכחות לזה שהאליפות של 98 הייתה מכורה (ז"א המשחק של בית"ר-בית שאן)?
    כן או לא, קבל מה הוכחות:
    http://news.walla.co.il/?w=//83735
    ואתה גם יכול להיכנס לויקיפדיה ולכתוב "משחק השרוכים", זה יתן לך קצת מושג.

10. beitar4ever Member

בסדר עדיין כל העונה היינו טובים מכם, ואתה יכול להודות בכך, אתם אפילו לא הייתם פונקציה במהלך העונה לאליפות, אלא הפועל פ"ת שנאבקה איתנו, אז ככה שבכל מקרה הגיע לנו לקחת את האליפות.

11. King Kenny Member

אני רק בן 14, הייתי בן 5 באותה עונה, אבל האחים שלי העבירו לי מורשת קרב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

תחשוב שאם לא הגול המכור בדקה ה-93 האליפות הייתה של הפועל.

12. Fabio Junior Member

גם ג'ון סינה לוחם, למה שלא נשים אותו כמגן בלוס אנג'לס גלאקסי יחד עם דיוויד בקהאם? זה לא שכולם נופלים ליד אלבארז וכולם עושים הצגות, הוא פשוט כסחן.
    ציטוט של ראוליטו:
    -----
    1. בית"ר שיחקה נגדנו פשוט על הפנים, שום רוגע ושם נעליים, שלוש דקות טובות הספיקו לכם לעלות ליתרון ומזה בא הניצחון.
    2. יש לכם תקציב ענקי יחסית לאחרות בליגה, הייתם צריכים גם להצליח באירופה הרבה יותר מאיתנו ולהוביל את הליגה עם ההרכב השני, על הספסל שלכם יושבים תמוז, בן שושן, תומר בין יוסף, ואז גם אפק ודנין. לקבוצה שלכם אין פשוט נסיון אירופאי כמו של הפועל.
    אתה כמו ההוא שאמר שבושה שיש מנהלים כמו ראוליטו בפורום, אז בוא אני יגיד את זה ככה, כמה שיותר משתמשים כמוהו יעלו את הרמה כאן וכמה שיותר כמוכם יורידו כאן את הרמה. לא חבל על הפורום?

13. beitar4ever Member

1. טוב ככה זה שאנחנו ידענו לעשות את השינוי המהיר ביכולת שלנו מראה על הגדולה של הקבוצה שלנו שיודעת לחזור מיתרון והוכחנו את זה לא פעם אחת העונה אלא כמה פעמים, וחוץ מזה שכחת שאת השער שלכם כבשתם בנבדל ברור של ג'וניור, אז ככה שהשער הזה שינה את כל פני המשחק, אף אחד לא היה יודע איך הוא היה ניראה ב0-0.

2. זה שאין לנו ניסיון אירופי אתה צודק במאתיים אחוז, זה בהחלט נכון אבל בגלל זה קנה אותנו בעלים עשיר מאוד, איש מכובד אמו ארקדי גאידמק שיגשים לעצמו ולנו את החלומות שלנו ויהפוך אותנו לאימפריה גם בחו"ל.

ודבר שלישי בטח שתצדיק את ראוליטו הרי הוא אוהד הפועל , אז זה ברור מאליו.

14. Fabio Junior Member

תראה, דבר ראשון, שיחקנו נגדכם מצוין, אתה מכחיש? אומנם השער של ג'וניור היה מנבדל, אך היו לנו אינספור מצבים של גולים בטוחים אבל כרגע נראה שניצול מצבים זו הבעיה שלנו. המסירה של אסולין לקאלה ב1 על 1 היא דוגמא טובה.
    2. קנה אותכם מילארדר, הוציא עליכם בעונה אחת מה שבהפועל הוציאו ככל הנראה בחמש עונות, ובכל זאת בעונת האליפות שלכם, על אף שבאו תוצאות, כדורגל טוב ומהנה לא ראינו ואל תשכח שכדורגל זה בעצם פאן.
    גם תוצאות באירופה לא הגיעו, ונכשלתם.
    3. אני יגיד לך למה אני מגן על ראוליטו - בגלל שלדעתי הוא צודק. לא בגלל שהוא אוהד הפועל. חלק מאוהדי בית"ר כאן מרימים את האף וחושבים שההבדל בין הקבוצה שלכם לליה הוא הבדל של שמיים וארץ, וההבדל בין בית"ר לליגה הוא אכן גדול אבל הוא חצי מזה, מה שאני כן מסכים הוא שעם תקציב כזה ההבדל אכן היה צריך להיות כזה.
    במקום שאני גר כמעט כולם אוהדי בית"ר ולא מעט החברים שלי אוהדי בית"ר.
    זה אומר שאני אלך כל הזמן נגדם?

15. beitar4ever Member

דבר ראשון ,נכון אולי שלטתם אבל הכול בגלל הדבר שלא הזכרת בתגובתך השער של ג'וניור בן אדם שמבין כדורגל יודע ששער כזה ועוד בבית של הפועל משנה את פני המשחק, אז אתה מבין מה אני אומר לך פה, אם לא הייתם מבקיעים שער בנבדל, אנחנו אולי היינו מפרקים אותכם לחתיכות.