כן, נכון, כל השחקנים שהיו במצ'אפים מול אלבארז הם ליצנים, חבורת שחקני קולנוע, שחקנים שנופלים מהרוח ומה לא, אבל אולי תחשבו שאלבארז הוא כסחן לא קטן? שאולי הוא מגן מצויין אבל אגרסיבי שלא אכפת לו לפצוע ומשתמש יותר מדיי בידיים שלו? , לא מה פתאום, איזה אידיוט אני, הרי למה שאוהדי בית"ר לא יהיו סובייקטיבים במה שנוגע לקבוצתם. ברוך דגו שחקן בינוני, נכון Joshua, אז למה שנה שעברה בטדי הוא עשה בית-ספר לבואטנג שהורחק אחרי כניסה חזקה בו(קיבל צהוב שני) וגם השנה בבלומפילד הוא היה המצטיין בין שתי הקבוצות. אגב, אתה מדבר על שחקני תיאטרון, אצליכם בקבוצה יש לא מעט כאלו. עידן טל, ברק יצחקי, מיכאל זנדברג, לא חסר. אלי אוחנה ג'וניור, יש הרבה שחקנים בכדורגל הישראלי שנלחמים גם הם. אנסומבו למשל, אבל יש שחקנים כמו אלבארז ואנסומבו שהם שחקנים לא הכי 'נקיים'. יש הבדל בין לחימה אחת לבין לחימת יתר, גם בואטנג נכנס לקטגורייה של אנסומבו, אלבארז ועוד. עוד יבוא השופט שישים סוף לאגרסיביות של אלבארז. לנו הרחיקו את אנסומבו על עבירה כאשר מזואה נגע קודם בכדור ונלחם אולי יותר מדיי, אבל העיקר ששחקן בית"ר עושה את זה זה בסדר. אולי אנחנו לא במקום הראשון או השני בליגה, אבל לכולם ברור שזה זמני, הפועל לא תגמור את העונה במקום העשירי. בזמן ששנה שנייה אנחנו מצליחים באירופה, אתם נשארים תקועים. חבל גם שאתה יורד פה לפסים אישיים, בקשר לאוהד ההוא של מכבי חיפה שענית לו, אל תשכח מי שלטה בכדורגל בשנים האחרונות ומי התעוררה פתאום עם בואו של גאיידמאק(אין לי ספק שגם בלעדיו בית"ר הייתה קבוצת צמרת חזקה, אבל לא בטוח שהכי חזקה בארץ). לסיום, 'קאלה תודה, קאלה תודה, כי רק בזכותך, קופנהאגן עלתה :aaa021: :aaa021: :aaa021: '. סלאמאת חברים.
אוי סליחה אנחנו מצטערים,לכם יש שחקנים כל-כך עדינים שלא מרשים לעצמם לשחק מלוכלך כמו אניימה,אנסומבו ואסולין. והשחקנים של בית"ר כל-כך מגעילים. http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/rolleyes.Xxx
קשה להתמודד עם העובדה שכריסטיאן אלבארז פשוט לא סופר אף מגן בארץ? זה שיש בישראל שחקנים פשוט כוסיות חסריי פיזיות וחסריי כדורגל זה לא אומר שכריס הוא כסחן, תיראו את גאטוזו! אחד השחקנים הכי טובים בעולם, והוא כסחן, אה, לא ידעתי שאנסומבו שחקן ישראלי... ברק יצחקי נופל מתי שמפילים אותו, מיכאל בכיין לא קטן אבל הוא בוכה לשופט אבל הוא לא נופל מהרוח כמו ברוך שלכם או אנסומבו האפס שלכם, לגביי השאר? אין מה להגיב כ"כ, זו כבר דיעה . אנחנו נשארים תקועים, אמת, אבל תזכיר לי איך בית"ר ירושלים שיחקה מול קופנהאגן? אריות! פאקניג אריות שאם אנחנו היינו משחקים נגדכם ככה, היינו פשוט דורסים אתכם, מביסים אתכם, אתם קבוצה של חסריי אופי, קבוצה עלובה, אח... המקום העשירי הנצחי! צאו מזה אוהדי הפועל ת"א, אתם קבוצה גרועה עם מאמן אפס, לא ידוע לנצל את הפוטנציאל של השחקנים המוכשרים שלו, שהם גם בסופו של דבר אפסים . מי שלטה בכדורגל הישראלי? מכבי חיפה, עם תקציב כזה כל אחת הייתה דורסת את הליגה, אך כשמגיע בית"ר ירושלים עם הכסף הגדול כול אומרים שזה הכל בגלל הכסף, אבל שמכבי חיפה שלטה בליגה בעקבות הכסף לאף אחד זה לא הזיז, בית"ר ירושלים היא המועדון השנואי בארץ, ללא ספק, הרבה מתוך קנאה כמובן . ולסיום כפרה: לא רצינו את אירופה! רצינו לזיין אתכם!!! אח... 2-1, אפסים, כלומניקים, גרועים, חלשים וחסרי אופי, פשוט מעוררי רחמים . חבוב, בית"ר ירושלים לא סופרת את הפועל ת"א, כי הקבוצה שלכם? פ'חחח... בדיחה עצובה . יאללה בית"ר!!! והפועל? תמשיכו לשחק על מקום 10 ... :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: סרחיו רמאוס - בנאדם, אתה אוהד בית"ר? לא מאמין . . . זו לא כנות, זו צביעות, אם לא, אין סיכוי שסרחיו אוהד בית"ר... איזה דור של אוהדים גדלים לנו יא אללה...
sergio ramos4, אני חייב לציין את הכנות שלך, מה שאין לרוב אוהדי בית"ר כאן. מסכים עם המשתמש Raulito. יש הבדל בין לוחם ושחקן אגרסיבי, לשחקן מלוכלך.
זה שאלבארז הוא כסחן (והוא כסחן) זה לא אומר שדגו הוא לא רכיכה שכל שנייה נופלת ועוצרת את המשחק על כלום ושום דבר (חוץ ממקרים מסויימים שיש בכל משחק), אבל בכלליות אתה לא יכול לומר שהוא לא פרימדונה. ד"א, גם בואטנג שלא כמו בעונה שעברה נהיה כסחן לא קטן... לא הבנתי למה התכוונת כשאמרת שעידן טל, זנדברג ויצחקי הם שחקני תיאטרון. מתי לאחרונה הם עשו הצגה?
אלי אוחנה ג'וניור, תגיד, יש לך בעייה ב'הבנת הנקרא'? מישהו אמר שאלבארז לא מגן מצויין? אנשים פה אמרו ובצדק שעם כל הכבוד ליכולת הטובה שלו, הוא שחקן מלוכלך. זו אמת - אמת, סופר אמת, מה יש לך להגיד עכשיו? אתה מנסה לתרץ שכל מי שמגיע במגע עם אלבארז הוא צוללן, אז עובדה שאלבארז גם הורחק במשחק נבחרתו, עובדה שהרבה שחקנים בליגת העל נופלים אחרי הדחיפות והמכות שלו, אז מה, כולם צוללים? - לא, אלבארז מלולכך, נקודה - . בית"ר שיחקו נגד קופנהאגן מצידי כמו אלופת העולם, אבל מה שמעניין אנשים זה הת'אכלס, הפסדתם?, עפתם?, שוב פישלתם באירופה?, קאלה תודה? - יפה. אף אחד לא ייזכור שבית"ר שיחקה בצורה יפה, הניעה כדור והייתה מצויינת בצמד המפגשים, מה שייזכרו זה ששוב בית"ר נכשלה באירופה, עם כל התקציב העצום ועם יריבה לא כל-כך טובה, השד לא נורא כל-כך, בכלל לא, הנה, קופנהאגן שעברה את בית"ר היא באותו דירוג של הפועל ת"א בגביע אופ"א, אבל ההבדל הוא שלקבוצה שלנו יש יותר נקודות ממנה. אתה עוד אומר שאנחנו כלומניקים, אז למה בבלמופילד ירקתם דם לנצח אותנו? למה עשינו לכם בית-ספר לכדורגל? למה במקום לתת לנו חמישייה כמו שהבאתם לחבורה המפורקת של חזן, עשיתם שתי התקפות וזהו? למה כל-כך הרבה חלקים מהמשחקים נראיתם עלובים וחסרי אונים? למה שנה שעברה בטדי גם עשינו ממכם צחוק ובקושי ניצחתם אותנו? המשחק היה צריך להיגמר בתוצאה של 5-1 לנו. בכל אופן, ניצחתם, אבל זה לא העיקרון כאן, ממש, ממש לא. נעבור לנקודה האחרונה שלך(ל'תמשיכו לשחק על מקום 10 אני לא אתייחס. הליגה נגמרה חמוד? - לא. אתם את הסיפור באירופה גמרתם - כן. תודה רבה): מכבי חיפה שלטה בכדורגל הישראלי עם תקציב גבוה אולי יחסית לשאר הקבוצות, אבל לא עם תקציב של 100 מליון יואו או 50 מליון יורו. הפער בין התקציב של בית"ר לבין שאר הקבוצות הוא שמיים וארץ. הפער בין התקציב של חיפה לשאר הקבוצות בליגה בשנים הקודמות, קטן הרבה יותר מהפער בין התקציבים בארץ כרגע. חיפה זכתה בחמש אליפיות בשנות האלפיים: 01\2000, 02\2001, 04\2003, 05\2004, 06\2005 ובנוסף העפילה לליגת האלופות(3-0 על יונייטד) והעפילה לשמינית גמר גביע אופ"א. אני מחכה לראות מה ייקרה עם בית"ר בעוד חמש שנים ובספק גדול מאוד, מאוד מאוד מאוד, האם היא תצליח כמו חיפה, לי ברור שלא. לא נורא, גם שנה הבאה תיהיה לכם הזדמנות בליגת האלופות, אולי שנה הבאה, לא נורא, בינתיים תראה אותנו נגד טוטהנאם, אז בעד מי אתה?
אולי אתה לא תזכור,אבל אני בטוח שאני אזכור,ואני בטוח שהשחקנים של בית"ר יזכרו ובשנה הבאה הם ידעו לא לפחד מול קבוצות כמו קופנהאגן כי הם כבר ראו מה הם מסוגלים לעשות.
אתה סותר את עצמך. לרגע אתה אומר שאף אחד לא יזכור ששחקנו יפה נגד קופנהאגן ושאנשים זוכרים רק את התכלס ואחרי שנייה אתה אומר שהפועל עשתה לנו בית ספר, אבל אנשים זוכרים רק את התכלס לא? חוץ מזה, הפועל היא קבוצה של לוחמים ופועלים שחורים ואתה לא יכול להגיד שלא. אין בהפועל טיפת כישרון אבל הלחימה מכפה (או שלא-לפי הטבלה) על זה. במשחקים נגד בית"ר הפועל וגם מכבי חיפה נלחמות כאילו זה מינימום גמר ליגת האלופות, ובית"ר? רגועים ומתייחסים לזה כאל "עוד משחק ליגה".
לא סותר את עצמי, הבנת הנקרא. ההוא אמר שהפועל חרא קבוצה, ליצנים, כלומניקים, מה לא... אז שאלתי אותו, אם אנחנו כאלו אפסים, למה בית"ר ירקו דם כדי לנצח אותנו וציינתי שני מפגשים מהשנה האחרונה. בבלומפילד בית"ר היו על הפנים אבל ניצחו. מה שזוכרים זה שבית"ר ניצחה אותנו ואותו דבר לגבי קופנהאגן, זוכרים שלמרות המשחקים המצויינים של בית"ר, החבר'ה של שום נכשלו במשימה למרות תקציב אדיר. אבל, אם הפועל כאלו גרועים וחרא קבוצה, אז למה בית"ר לא נתנו לנו חמישייה בראש כמו שהם נתנו לאשדוד? אנחנו בדיחה, אבל בית"ר ירקו דם כדי לנצח אותנו ועשו זאת בקושי, אולי אנחנו לא בדיחה? אולי מספיק להסתכל על המיקום של הקבוצות בשלב כזה של העונה? אולי זה מטופש לחשוב שמכבי ת"א תרד ליגה ויהיה לנו דרבי בלאומית? חכו לסוף העונה ואז תדברו - לא שאני אומר שנזכה באליפות או נגיע לאופ"א, אבל לא נגמור מקום עשירי. מצד שני, על הסיפור של בית"ר באירופה אפשר לדבר, כי הוא כבר נגמר.
טוב ככה בוא נתחיל עם הטענות שלך על אלברז, בזה אתה אולי צודק שהוא קצת אגרסיבי , אבל בסדר הוא נלחם הוא שחקן לוחם מה אתה רוצה אתה יודע מה הלוואי וירבו הרבה מגנים כמוהו בארץ, תיראה מהיר, עולה להתקפה, מבקיע שערים, סוגר טוב בהגנה, ולפעמים יורד לגליצ'ים שצריך . בוא ניקח עכשיו את אנסומבו, זה כבר שנים מגפה הוא כסחן בהרבה אבל בהרבה יותר מאלברז, אני אפילו צוחק שאני שומע שאתה משווה שחקן משוגע כמוהו לאלברז, הוא רוצח בכלל הוא לא צריך לשחק כדורגל אלא לשבת בבית סוהר, אצלנו בליגה רק אתם התלוננתם על אלברז, אבל על אנסומבו בינתיים כל משחק ששיחק התלוננו, שהוא בא לשבור רגליים ולא לשחק, ואם אתה מכניס גם את בואטנג לסיפור אז אתה עוד יותר משוגע למה? בואטנג התחיל עם השיגעון שלו לא מזמן שהיה לו בעיות עם הסוכן שלו והוא ממש התחיל להיכנס לדיכאון, בשנה שעברה לא ראית ממנו משחקים כאלה , הוא אף פעם לא היה כזה, בואטנג הוא שחקן לוחם אבל אף פעם לא נחשב לשברן אלא רק במשחקים המעטים העונה, כך שאני חושב שהוא מכניס דברים שלא קשורים לכדורגל למגרש, ובגלל זה הוא משחק כך. ובקשר לכבוד לחיפה, אני תמיד כיבדתי אותם, וקינאתי בהם אבל תם עידן חיפה עכשיו זה עידן ג'רוזלם, בית"ר היא השולטת ,תמו ימי שחר הגיעו ימי גאידמק, ובקשר לאירופה, אל תדאג יחביבי אנחנו עוד נפגוש קבוצות גדולות בצ'מפיונס ליג, ותזכור את המשפטים האלה, הנאחס באירופה ישבר מתי שהוא ונקווה שזה יהיה בעונה הבאה.
כרסטיאן אלבארז לא מלוכלך, התירוצים שלכם לצלילות של ברוך דגו, ליאור אסולין ולשאר השחקנים בליגת העל שפשוט מוצאים "גב" להישען עליו, ליפוס, וכמובן לסחוט עבירה . כריסטיאן הוא לוחם, מה שאין הרבה בארץ, הוא ווינר בנשמה וכל משחק הוא נותן את המקסימום שלו, מאתמץ, מזיעה ועושה הכל בשביל שבית"ר ירושלי תנצח. שחקן שחסר לכם, למכבי חיפה ולשאר קבוצות ליגת העל . אתה סותר את עצמך . מצד אחד אתה אומר שלא ייזכרו לנו את היכולת הטובה מול קופנהאגן, מצד שני אתה אומר שייזכרו את היכולת הטובה שלכם מולנו אחריי שניצחנו אתכם, אתה סותר את עצמך, פ'חח... בנאדם, בית"ר ירשולים לא התאמצה במשחק מולכם, ירקו דם? הם שיחקו בשקט, שיחקו כאילו הם משחקים נגד קבוצת תחתית לכל דבר, וכל זה למה? כי אנחנו לא סופרים אתכם ומזלזלים בכם מכל הלב, אתה בעצמך ראיתה, שבית"ר ירושלים התחילה לשחק מהיר בהתקפה, שהתחילו לשחק כדורגל בשלבים האחרונים של המשחק, ניצחנו אתכם, בעקבות האופי המסריח שלכם . אני לא מבין מה אתה מנופף בהצלחות שלכם באירופה, ההצלחות האלה מגיעות בעקבות כך שאתם לא מפסיקים לפשל בליגה, שאתה אפסים וגרועים בליגה ואתם לא משחקים כדורגל . אתה נשמע כמו ילד בן 5 אתה יודע? אתה ילדותי, אתה מסכן, כמו כל אוהדי הפועל ת"א . חמודי? כפרה אני אל בקטע של גיי, אני סטרייט, ואני מבין שכל מצעד הגאווה מלא באהדים שלכם, כנראה שאתה אחד מהם אם אתה קורא לי חמודי, אני לא מופתע בנאדם! אתה אוהד הפועל ת"א! את הסיפור באירופה גמרנו? אוי אוי אוי. . . איי ממש כואב, העיקר נחצנו אתכם? זה העיקר! לא הגיע לקופהאגן לנצח ורק בגלל המסורת שלהם והניסיון האירופאי שלהם באירופה הם שמטו מאיתנו את הזכות לעבור לשלב הבא . אתם תשחקו מול טוטנהאם, שייקרעו אתכם, הם אמנם בתקופה לא טובה, אך זו קבוהצ אנגלית והיא תשתין עליהם בקשת ארוכה . מכבי חיפה באה עם תקציב ענק ואדיר, לא בסדר גודל של בית"ר ירושלים, אך התקציב הזה לא ראה ממטר את קבוות ליגת העל ובעקבות ניהול נכול של הקבוהצ הם הצליחו באירופה ואני שמח בשבילהם, כי זה מועדון מפואר שאני מכבד . בית"ר ירושלים עוד תגיע להישגים אדירים באירופה, הרבה יותר ממה שהפועל ת"א הגיעה אליהם, תהיה בטוח, הקבוצה שנבנת בבית וגן היא דורסנית, קבוצת חלומות, סגל רחב ואיכותי שגם ההרכב השני יכול להתמודד על האליפות בליגת העל, חכה, סבלנות, אנחנו את שלנו עוד נעשה באירופה . ותיהיה בטוח שאני אל יהיה בעדכם, כי הפועל ת"א לא מייצגת את ישראל אלא את פלסטין, את המגזר הערבי מייצגת מבחינתי . תמשיך לקפו לנו, אתה, הפועל ת"א ואוהדים הלא סטרייטים שלכם .
אתם אלה שירקתם דם כדי להפסיד לנו. אתם נלחמתם במשך כל המשחק ולעומת זאת בית"ר לא התאמצה במשך 60 דקות בערך, אבל בזכות הכושר הגופני הטוב בייחס לשאר קבוצות הליגה, אנחנו המשכנו לשחק עד הדקה ה90 וגם שמנו לכם שני שערים ברשת.
אלי אוחנה ג'וניור, מי אתה בכלל, חתיכת טמבל, זה שאמרתי לך חמוד זה אומר שאני ג'יי? פורום כדורגל זה לא המקום המתאים בשבילך, פסיכולוג, זה הדבר שאתה צריך, פסיכולוג. אל תדאג, אני בטוח שאפשר לטפל בבעייה שלך, אני מציע שתיקח תקופת סינון מהפורום ואני מקווה שהפורום ייקח תקופת סינון ממך. תראה איזה טמבל יצאת כאן באמירה הזו. כל שחקני ליגת העל נופלים בכוונה מול אלבארז. כולם נופלים מהרוח, כולם צוללנים אבל אלבארז שחקן הוגן ושחקן מושלם, נכון? כנראה שההבנה שלך בכדורגל שואפת לאפס, אני לא מופתע מזה בכלל, כל אוהד נורמאלי יגיד לך שאלבארז שחקן מלוכלך, כנראה שאתה לא יודע לעשות את ההפרדה בין שחקן כדורגל טוב לבין שחקן כדורגל מלוכלך, שני ההיבטים האלו לא חייבים לבוא אחד על השני. מבחינתך שחקן שהוא לא אגרסיבי ברמות מטורפות לא נלחם, אז יש לי חדשות בשבילך, תראה את ברוך דגו, קורע את הנשמה, שורף שטחים אדירים אבל להבדיל מבואטנג לא עושה עבירות בוטות. גם בהבנת הנקרא אתה לא חזק יותר מדיי, מזל שלקרוא אתה יודע, אבל אתה כנראה לא מבין מה אתה קורא. אנחנו בדיחה, אבל בית"ר ירקו דם כדי לנצח אותנו ועשו זאת בקושי, אולי אנחנו לא בדיחה? מה לא הבנת מהמשפט הזה, תגיד לי מה לא ברור? אם בית"ר ניצחו אותנו בקושי, אולי אנחנו לא בדיחה? אם אנחנו בדיחה למה לא נתתם לנו בראש? שנה שעברה הצלחנו באירופה יפה מאוד וסיימנו במקום הרביעי, מרחק של גול מהמקום השלישי ובמרחק לא גדול מידיי מבית"ר. הפועל מועדון שמצליח באירופה בשנים האחרונות לעומת בית"ר. חוץ מהשנתיים שעברו, הפועל הסתכלו על בית"ר כאשר האדומים לפניהם. זכינו בדאבל ושנה לפניכן בגביע ניצחנו אתכם(זה היה כל-כך מתוק, בחתונה של אבוקסיס לשעבר בבית"ר הוא לא קיבל את הגביע). בשנת 2002 סיימנו במקום השני בליגה, ניצחנו את צ'לסי, מוסקבה(פעמיים!), פארמה(בטארדיני!) ומילאן. בכל ההיסטוריה שלכם לא תשחזרו כזו הצלחה. זה בסדר, שאנחנו נשחק נגד טוטהנאם אתם תפגשו קבוצות כמו מכבי פ"ת, לא נורא, אמרתי לך כבר, עוד שנה אולי יהיה טוב יותר, אולי בית"ר תעשה משהו באירופה... בעצם לא... אז תבכה, יותר טוב. חיפה לקחה אליפויות בסטייל, בניגוד לבית"ר ששנה שעברה צלעה לאורך כל העונה, אני קורא לאליפות הזו של בית"ר אליפות של נבדלים, אליפות של שופטים מכורים, אליפות מסכנה שבה בית"ר לא העלתה עליונות על הליגה, אליפות שבאה אך ורק בגלל המשחקים הרבים שלנו באירופה, אליפות של מזל, אליפות שכאשר ישראלביץ שוכב על הדשא אתם ממשיכים לשחק, אבל זה בסדר, כי עוד אליפות של בית"ר היא הייתה דומה, אליפות השרוכים עם איתן טייב, אבל זה בסדר, שנתיים אחרי זה זכינו בדאבל וראינו את בית"ר מקבלת בראש.
מה שעשה את ההבדל באותו משחק, ביתר-הפועל, זה איכויות השחקנים. לביתר יש סגל עמוק וחזק הספסל שלה יכול לבנות קבוצה. ומכוון שיש לנו סגל עמוק וחזק , גם כשביתר לא משחקת טוב, וגם שקבוצות משחקות יותר טוב ממנה, בכל זאת, יש לה את כל הפרטמרים לנצח משחקים בדקה ה-90 בעזרת זה שיש לה עליונות רבה בחור השחקנים ובעומק. פי איזה וויכוחים הולכים פה, ועל מה? על שטויות. טוב, תעצרו רגע, אני הולך להכין פופקורן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
אלי אוחנה ג'וניור ודור, בבקשה אל תירדו לפסים אישיים, זה רק מוריד את הרמה. הוא נלחם, לא אומר שלא. הוא מגן מצוין, לא אומר שלא. אבל הוא משחק כל הזמן עם הידיים ולא רק גליצ'ים וזה פשוט מגעיל.