מה הם ממהרים לרכוש אותו?כאילו חצי אירופה רודפת אחריו.תנו לו עוד זמן,לראות שהוא יציב.אם עד חלון ההעברות בינואר הוא ייתן את היכולת של עכשיו אז בית"ר צריכה ללחוץ לרכוש אותו.
אף אחד לא מיהר לקנות אותו. אם תשים לב, זה התקשורת שמנפחת הכל, תראה בתגובות של אנשי בית"ר, שהם אמרו שהם צריכים לתת לו עוד זמן כדי לראות מה הוא שווה. זה ברור שאחרי שהוא מבקיע 6 שערים אחרי 5 מחזורים, ועוד 3 בגביע הטוטו, יעלו שמועות על רכישתו.
בדיוק זה רק התקשורת תמיד מנפחת את הדברים במיוחד בישראל זה ככה הרבה שחקנים ברחו מישראל בגלל התקשורת הנוראית שיש לנו בארץ, רומולו בינתיים מרשים אם ימשיך ככה ויסיים עם 15-20 שערים אפשר לרכוש אותו .
נציגי בית"ר בנבחרות השונות :: 4 שחקני בית"ר שיחקו אתמול (שבת), בהפסד החוץ 1:0 לנבחרת קרואטיה. שמעון גרשון (90' דקות), גל אלברמן (90' דקות), אבירם ברוכיאן (הופעת בכורה - 58' דקות), וטוטו תמוז (23' דקות). עידן טל וברק יצחקי נשארו בארץ בגלל פציעות, אריק בנאדו ומיכאל זנדברג בגלל החלטות מקצועיות, ויואב זיו בגלל צבירת צהובים. http://www.ynet.co.il/PicServer2/04062007/1256532/ZAG104_wa.Xxx אבירם ברוכיאן במשחק נגד קרואטיה אתמול (שבת). הופעת בכורה לכישרון הצעיר. רק שחקן 1 של בית"ר, שותף ביום שישי בתיקו 2:2 הביתי נגד גרמניה, במסגרת מוקדמות יורו 2009 בשבדיה עד גיל 21, והוא גם כבש את השער היתרון לזכות נבחרת ישראל. חן עזריאל (29' דקות). http://i21.tinypic.com/ohk520.Xxx חן עזריאל במשחק נגד גרמניה. כבש שער שלא הספיק לניצחון. נבחרת צ'ילה בה משחק המגן הימני שלנו, כריסטיאן אלבארז, פתחה אמש (שבת) את הופעותיה במסגרת מוקדמות מונדיאל 2010, כאשר היא התארחה אצל נבחרת ארגנטינה, והפסידה לה בתוצאה 0:2. אלבארז פתח בהרכב, והורחק בדקה ה-53', אחרי שנכנס בחאבייר מאסצ'רנו, מה ש'זיכה' אותו בכרטיס צהוב שני. http://i21.tinypic.com/2ia97ko.Xxx כריסטיאן אלבארז רגע אחרי שהורחק במשחק נגד ארגנטינה. גם במשחק המוקדמות של ישראל עד גיל 19 נגד מקדוניה, בו ישראל ניצחה 0:3, שותף שחקן ביתיר"י 1. זהו היה דן אייבינדר (26' דקות).
אלבארז הוא מגן די מלוכלך, אבל מגן מצויין, עוזר גם בהתקפה וגם בהגנה. לא חסרים מגנים בעולם כמו אלבארז. אני התאבתי בו מהרגע הראשון שהוא שיחק נגד קופנהאגן.
תאכלו ת'לב, לא סופרים אתכם, וגם אלבארז :aaa021: זה רק מתוך קנאה חבוב, שלנו יש את המגן הטוב בארץ ואתם מתוסכלים שאתם הולכים לאכול מהמגן הקטנצ'יק הזה עוד הרבה חרא .
לא מקנאה, אני פשוט שונא שחקנים מלוכלכים כמו אלברז, פשוט גועל נפש, עושה לי חשק להקיא. ולמי אתה מתכוון שאתה אומר המגן הקטנצ'יק שלכם?
אני דווקא אהבתי את אלבארז קטן נלחם כזה.. אפילו שהוא מלוכלך לפעמים, והוא עוד יקבל הרבה אדומים העונה נראה לי..
כריסטיאן אלבארז, הוא לא מלוכלך, הוא לוחם! אתם עלובים כפרה, עלובים, מעוררי רחמים . לא רק שאלבארז לא סופר ולא משתין לכיוון מסיללה, בית"ר ירושלים במקום הראשון, אתם? פ'חח בדיחה עצובה, כנס כנס ללול קוף מסכן ומתוסכל .
לי הוא יותר נראה כמו מתאבק. נכון, הוא מגן טוב, אבל יש גבול. אפשר להיות אגרסיבי ואני בעד לחימה והכול, אבל עבירות של אלבארז לדגומא הבוקס לדגו או האיפון לאסולין זה לא במקום..
האיפון של ליאור הצגה, ולמרות שאתה אוהד הפועל ת"א, גם ממך לא ציפיתי שתיפול לפח של ברוך דגו העלוב, בכיין שעושה הצגות ונופל מכל נשימה של המגן, גועל נפש . כריסטיאן שחקן ענק, לוחם, אגרסיבי וטוב, תתרגלו לסיגנון המשחק שלו, ואני מאמין שגם אוהדי קבוצות אחרות נהנים ממנו, לפחות הוא לוחם, לא כמו השחקנים הישראלים העדינים וחסריי הפיזיות .
חמוד שלי, דגו עשה הצגה אחת גדולה בכל המשחק. כל שנייה הוא נופל וכל שבוע הוא נפצע מחדש ולא רק במשחק האחרון נגד בית"ר (פשוט המשחק של בית"ר כל כך חשוב לך שאתה מסתכל עליו בצורה שונה). שים לב שדגו קיבל את הקטנה בגב לקח לו כמה שניות עד שהוא הגיב לזה, פשוט מאוד דגו הוא שחקן (קולנוע) מצויין, אבל בכדורגל? לעעע לא משהו.
זה לא סותר כלום. אני כאוהד ביתר מודה, כריסטיאן אלברז הוא שחקן מלוכלכך. מה לעשות, זוהי האמת לאמיתה ואתה לא יכול להתחמק ממנה. אני לא יודע האם אתה אוהד ביתר או לא, אבל תהיה יותר אובייקטיבי. זה לא משנה איזו הצגה דגו עשה, הוא נתן לא אגרוף ולא משנה אם האגרוף חזק, או לא. אלברז מגן מצוין, מהרגע הראשון אפשר לראות את זה, אבל הוא הורס לעצמו קצת בזה שהוא מלוכלך מידי פעם וחבל.