בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

  1. אלי אוחנה ג'וניור Member

    הצטרף ב:
    ‏1/9/07
    הודעות:
    1,068
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קובי מויאל מושאל להפועל כפ"ס .
     
  2. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    :aa1: לפני כמה ימים התפרסמה ידיעה שלפיה בית"ר רוצה לרכוש את החלוץ רומלו אנטונלי, העלות שלו היא כ-1.5 מיליון דולר, בבית"ר אמרו היום שהם לא ממהרים עם רכישתו מכיוון שהם יודעים שגם בסוף העונה תהיה להם אופציה לרכישתו.

    ואני חושב שבבית"ר עושים נכון כי כמו שידעו לתת לו את הזמן להתאקלם בקבוצה לאחר שהוא לא פגע בתחילה , אז עכשיו אני רוצה שיתנו לו את הזמן לפחות עד מחזור 20 להבקיע עוד שערים, ואז לראות אם באמת שווה לרכוש אותו, מה דעתכם?
     
  3. אלי אוחנה ג'וניור Member

    הצטרף ב:
    ‏1/9/07
    הודעות:
    1,068
    לייקים שהתקבלו:
    0
    צריך לחכות עד סוף העונה ורק אז לרכוש את כרטיסו של הברזילאי [כמובן בנחה שהוא ימשיך לפגוע] .
    קרה לא פעם שקבוצה רכשה כרטיס של שחקן שבהמשך העונה נפצעה והושבת למשך זמן ארוך והכסף המשיך לזרום לבנק עבור כלום . אסור לעשות טעות כזאת, לחכות עד סוף העונה ולרכוש את כרטיסו אם הוא ממשיך לפגוע .
    מס' 9 אמיתי: טכניקה טובה [יחסית לגובהו], משחק ראש מעולה, התמקמות מצויינת ברחבה, בעיטה טובה, ביטחון, אגרסיביות, גובה ויכולת כיבוש נהדרת, הרבה זמן לא נחת בבית"ר ירושלים חלוץ ברזילאי מצליח לאחר צרור הכישלונות עם: ז'ואנו פינטו, כריסטיאנו פביאני, שוונקי וטוטו רושל. . .
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/10/07
  4. בית"רי מלידה Member

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    9,190
    לייקים שהתקבלו:
    1
    מחיר הכרטיס שלו הוא 3 מליון דולר ולא 1.5 .

    אם הוא ימשיך לכבוש כל משחק כמו עכשיו שווה לקנות אותו אבל את הסכום הזה הוא לא שווה.

    העניין בבית"ר הוא שכסף נשפך שם כמו מים ובלי חשבון, במסגרת מסע הבחירות של ארקדי לראשות עיריית ירושלים.
     
  5. Joshua Member

    הצטרף ב:
    ‏3/8/07
    הודעות:
    291
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא הייתי רוכש אותו כי הוא איטי באופן מחריד והוא חכם על קבוצות בליגה הישראלית שהבלמים איטיים ועוזבים אותו כל הזמן
    במסגות אירופאיות יהיה לו קשה מאוד להכניס שערים
    למרות הכל, הייתי ממהר יותר להביא תחליפים לקאלה ומירוסביץ' שהם זרים מבוזבזים שהאחד לא דומיננטי והשני עושה טעויות קריטיות...
     
  6. אלי אוחנה ג'וניור Member

    הצטרף ב:
    ‏1/9/07
    הודעות:
    1,068
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מבחינתי: עמדת השוער בבית"ר ירושלים היא העמדה הכי חלשה במערך הקבוצה .
    טברטקו קאלה שוער טוב מאוד, אך עם זאת הוא מביא איתו המון שטויות, יציאות גרועות ויכולת מעליבה .
    אינני יכול להסתפק בהצלות היפות שלו שמגיעות פה ב. . . אני רוצה שוער יציב, בעל יכולות טובות, ביטחון וניסיון .
    יצחק שום וגיורא שפיגל עשו טעות בהבאתו של הקרואטי, הייתי שמח לראות את וינסטנט אניימה או שוערה של בני יהודה שמציג יכולת לא רעה בכלל עד כה .

    הייתי שמח לראות גם את חן עזריאל, שחקנה הצעיר של בית"ר ירושלים משתלב במשחקיי הליגה וצובר אט - אט ניסיון ומשפר יכולותיו .
    חן עזריאל ניחן בנתונים מצויינים הכוללים: מהירות, בעיטה חזקה ומדוייקת, טכניקה גבוהה, תנועה טובה, התמקמות ברחבת ה-16 בצורה טובה, חדור נחישות ומרבה לכבוש שערים .
    אמרו עליו כבר לא פעם שהוא יהיה ה"אלי אוחנה הבא" אך אני בספק רב . את אלי קשה לחכות, אלי הוא אגדה אך אני לא פוסל אפשרות שחן לא ייהפך לבורג מרכזי בבית"ר ירושלים בעונות הבאות .
    ממה שהבנתי יצחק שום מאוד בונה על השחקן הצעיר והמוכשר הזה, יש לו המון כדרוגל ברגליים, הוא כישרוני מאוד, הוא צריך לשפר את משחק הראש שלו ואת הפיזיות שלו, למרות גובוה ומבנה גופו הבריא, הפיזיות שלו טעונה שיפור ניכר .
    כבר ממשחקי הנוער עקבתי אחריי הילד הנהדר הזה, צנוע, מעט מופנם, חייכן, ילד ממש חמוד וחברותי .
    כבר מהנוער, במשחקים שראיתי אותו משחק, שמתי עליו עין, הוא אחד היחידים שבאמת הרשים אותי והציג יכולת מדהימה . הוא עוד ילד, אך כבר מגיל צעיר אפשר לזהות את מנהיגותו, במשחקיי הנוער הוא הרבה לעודד את השחקנים שהציגו משחק פחות טוב בקבוצתו, יידע תמיד לנווט את ההתקפה ולתת שואו שצריך .
    שחקן מדהים עם יכולות אדירות, טמון בילד פוטנציאל אדיר שיצחק שום חייב לנצל .
    אגב: בכל המשחקים בהם הוא שותף (ברשמיים ובלא) הוא הציג יכולת מצויינת, יידע לשתף את חבריו לקבוצה, הראה ביטחון מלא עם הכדור, נחישות והמון כדורגל .
    לפניי שנתיים, במחזור האחרון של הליגה, בית"ר ירושלים שיחקה נגד הפועל פ"ת באצטדיון ה'אורווה', המשחק הסתיים בתוצאה 2-1 לאחר כיבוש שער הבכורה של חן במשחק הבכורה של הילד, מאז הוא לא מפסיק להפציף, כן - כן גם בבוגרים הוא ענק .
     
  7. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה הקשר איטי ? העיקר הוא סקורר, חלוץ נמדד בכמות השערים ולא במידת הריצות שלו זה שטות גמורה להגיד עליו את מה שאמרת.
    לא צריך לרכוש את רומולו עכשיו כי עכשיו רק תחילת העונה ,אבל במידה וימשיך ביכולת שלו עד סוף העונה כן צריך לשקול בחיוב את רכישתו.
    ולגבי זה שרומולו הוא איטי אז תרשה לי להגיד לך כמה דברים על השחקן רומולו הוא חלוץ גבוה עם נגיחה מעולה, מיקום טוב ברחבה, ואני חושב שהוא חלוץ קלאסה גם לאירופה, הוא לא צריך יותר מידי מהירות הוא צריך בסה"כ מיקום טוב ברחבה וזהו, וככה זה גם לגבי אירופה. מה אתה אומר אם הוא יבקיע 20-15 שערים העונה אז עדיין אתה חושב שלא צריך להשאיר אותו בקבוצה.?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/4/08
  8. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ואיך זה סותר את מה שאמרתי?
    מויאל לא מקבל דקות בכפ"ס, ואני מניח שכמו אלירן דנין שחזר מכפ"ס לכמה מחזורים על הספסל ועוד כמה, גם מויאל יחזור.
     
  9. Fabio Junior Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/06
    הודעות:
    1,892
    לייקים שהתקבלו:
    76
    אם מויאל לא מקבל דקות בכפ"ס, למה שהוא יקבל אותך בבית"ר?
    גם אני התרשמתי מאוד ממויאל ואני חושב שהוא מתאים ליותר מהרכב של קבוצה כמו כפ"ס, אבל הוא צריך לצבור נסיון לפני שזורקים אותו למים העמוקים.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/10/07
  10. a.m Member

    הצטרף ב:
    ‏14/11/06
    הודעות:
    1,289
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אולי מחזור הבא כשאביחי ידין מורחק, מויאל יקבל את הדקות במשחק הבא של כפ"ס, בכל מקרה חבל שמויאל לא מקבל דקות משחק כי יש לו מה להראות בכדורגל, אבל מצד שני אפשר להבין את הראש של כפ"ס, עדיף לטפח שחקן בית מאשר לטפח שחקנים לקבוצות אחרות.
     
  11. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא אמרתי בכלל שזה יקרה.
    לדעתי בכלל יביאו זר אחר בעונה הבאה במקום בואטנג, ברוכיאן ומויאל שיחזור מההשאלה יתייבשו על הספסל כשעידן טל יחזור לעצמו (הרי ברור לכולנו שזה יקרה מתישהו, כן?).
    בכלל, אני מההתחלה לא הבנתי למה מויאל בחר מכל שלל 12 קבוצות הליגה ללכת דווקא לכפ"ס. הרי משחקים שם בקישור האחורי יעוזה אבובאקרי שהיה נהדר אשתקד, אביחי ידין הסמל והכסחן שמקומו בהרכב קבוע והשנה יצטרף לרוטציה אלירן סיימון שמפתיע ומרשים מאוד. אם כל הכבוד לחממה שפתח אלי אוחנה בכפ"ס למושאלי/אקסים של בית"ר, מויאל לא היה צריך להצטרף לשם וחבל.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/10/07
  12. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נכון מאוד אתה צודק בהחלט, מויאל גם אם יחזור לבית"ר מהשאלה בעונה הבאה, הוא יהיה על תקן מחליף ואפילו יש מצב מחליף שני, כי בית"ר יביאו זר במקום בואטנג אם יעזוב .
    ובקשר לבחירתו של מויאל הוא הלך לכפ"ס כי אוחנה מאמן שמה, והוא אוהב שחקנים צעירים של בית"ר, ובגלל זה אז הוא חשב שהוא יקבל המון דקות.
     
  13. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,398
    לייקים שהתקבלו:
    1,349
    לבית"ר יש מחליף לבואטנג והוא: עידן טל.
    עידן טל, גל אלברמן, מילובן מירוסביץ', קובי מויאל, אלו ארבעה שחקני קישור מרכזי איכותיים שיוכלו לעזור לבית"ר להתגבר על האבידה של בואטנג שבוא נאמר את האמת, הוא שחקן גדול אבל פוגע ביכולת של גל אלברמן.
    בקשר לרומולו, כמו שנאמר אין מה למהר עם רכישת כרטיס השחקן משום שיש לנו אופציה שאנחנו יכולים לממש אותה בתום העונה ולכן לא צריך למהר להחתים אותו ולשלם את המחיר היקר של כרטיסו, עם זאת במידה והוא ימשיך להרשים חובה עלינו לרכוש אותו גם אם המחיר יהיה גבוהה וגם אם נחשוב שנוכל להשיג טוב יותר משום שלהתאקלם כאן בארץ מאוד קשה, במיוחד בגלל התקשורת העוינת ואם רומולו כבר עבר את זה אזי זה מצויין, בנוסף שם גדול הוא לא ערובה להצלחה ובגלל שאני לא רוצה לנחס את עצמי ושאותו שם גדול יתחיל להראות כדורגל אני לא נותן את הדוגמא שרציתי להגיד, שהשם הגדול הזה רק ימשיך ככה ושהרומולו שלנו ש"לא מתאים לאף קבוצה בכל אחת משלוש הליגות המקצועניות בישראל" לפי אתר ספורטליין גם כן ימשיך ככה, דבר אחד בטוח: אני מתחיל להתאהב.

    רומלו מארקס אנטולינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/10/07
  14. Melixon 15 Member

    הצטרף ב:
    ‏18/4/05
    הודעות:
    2,789
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תגיד לי אתה נורמלי? איזה תחליף יש לבואטנג?
    הוא הזר הכי טוב שהגיע לפה, בנאדם חזק, קשוח, מבין כדורגל..
    אין שחקן שיכול עליו בליגה הזאת.. הוא חומה

    ומה הקשר בכלל עידן טל? עידן טל התקפי יותר ובואטנג יותר הגנתי
    זה שהוא פתח את העונה לא משהו לא אומר כלום.. ובכלל הוא פשוט לא מורגש יותר מדי
    אני חושב שגם השפיעה עליו כל הפרשה של המשכורת.. בואטנג הוא נכס לבית"ר ואם הוא יעזוב זה הפסד גדול לקבוצה
    יש לו פוטנציאל לשחק בקבוצות מהדרג הראשון באירופה!
     
  15. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,398
    לייקים שהתקבלו:
    1,349
    אם הייתי נורמאלי לא הייתי אוהד בית"ר, תראה שחקן באיכויות של דרק בואטנג יהיה לנו קשה מאוד למצוא אחריי שנמכור אותו ואני מעדיף לתת לגל, לעידן, לקובי, לאבירם, למילו לשחק במקומו ולנסות למלא את החוסר שלו במקום לשים מליון דולר ולאכול חצץ, למרות שאני כבר הבעתי את רצוני העז לראות את ג'ון קולמה יורש את בואטנג.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/10/07