עידן טל לספסל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx כנראה שום הבין שיותר טוב לשחק עם 11 שחקנים (כולל ברוכיאן) מאשר עם עשרה.
מתוך: הארץ . תמיד כיף לשמוע/לקרוא שבונים על שחקניי בית צעירים לעתיד . השאלה היא: האם הם באמת רציניים לגביו .
אם הם רציניים לגבי שי אז אני מוכן להפסיד את דנין בשבילו כי שי הוא שחקן בית וכמה שיותר שחקני בית בהרכב הקבוצה הרי זה משובח, למרות שאת אלירן אני אוהב כאילו הוא שחקן בית. ד"א שי חדד אחלה מגן.
אתמול התאכזבתי מבואטנג: זה נראה שהוא מחפש בכוח את האדום. כשהיתה לו בעיה עם הסוכן הבנתי אותו , אפילו ריחמתי עליו, אבל מה אוכל אותו עכשיו? בית"ר צריכה לחשוב על מחליף בשבילו לשנה הבאה, כי לא נראה לי שהוא ירצה להמשיך.
אני מאמין ומקווה שזו בסה"כ עוד תקופה רעה שעוברת עליו והוא ייצא ממנה במהרה . הוא שחקן מאוד חשוב במערך של בית"ר ירושלים . דרך אגב: אני היחיד שלא מבין מה שחקן ברמתו עושה בארץ?
בואטנג, אם היה לוקח את עצמו קצת יורת בידיים והיה מראה יותר השקעה ופחות ילדותיות ולא עושה את השטויות שלו לפעמיים, אני בטוח שהוא היה משחק באיזו קבוצת אמצע טבלה באנגליה, כי הוא יכול ,יש לו נתונים. אבל הוא חייב שיפור בכל הקשור להשקעה וכל זה.
בלי השטויות שהוא עושה בואטנג הוא השחקן הטוב ביותר בליגה הישראלית, אבל הוא נוהג לשחק אגריסיבי שהוא לא רגוע וזה משחק רק לטובת היריב ולא לטובתו כלל וכלל, הוא שחקן מצוין ואני מקווה שלאחר שכל העניין עם סוכנו יסתדר הוא יתחיל לשחק יותר טוב.
אל תדאג,הוא לא סתם בבית"ר.השחקן שיחק במונדיאל ואף קבוצה גדולה לא החתימה אותו משוודיה,זה אומר משהו לא? יש לו כשרון בלתי רגיל למסור ולתקל,אבל הבעיה היא בראש.הוא לא עושה סוויץ' מהר במוח,הוא לא עובר הלאה,אם משהו מעצבן אותו במשחק הוא מסוגל עד סוף המשחק לנסות ו"לקצור" את רגלי שחקני היריבה.
יש לה לאמצע את ברוכיאן, לא צריך מחליף. אם בית"ר מתעקשת לקנות שחקן, להמשיך לדרוס את הליגה ולהחליש יריבות, תמיר כהן יכול להיות אופציה מעניינת, אבל אם הוא ימשיך להציג יכולת טובה ויציבה לארוך כל העונה. גם מאור בוזגלו נראה לי אחלה אופצייה. כל מילה בסלע.
בוזגלו? תמיר כהן? גאד דאמט הם לא קשרים אחורים. בואטנג יעזוב את בית"ר מתישהו, או שנה הבאה או אפילו בינואר. אני עדיין בעד שקובי מויאל יחזור מהשעיה ויקבל את המושכות כקשר אחורי, אבל אני בטוח שיביאו קשר אחורי זר בבוא היום שיחליף את בואטנג.
הצחקת אותי. אני אוהב מאוד את ברוכיאן, אבל הוא לא עושה הגנה. ברוכיאן קשר התקפי שמשחק לא רע בימין ויותר טוב באמצע , אבל ממש לא מתאים לקישור הגנתי. אם כבר, אז אלברמן.
אלברמן גם ככה בהרכב. ותראו, כמו שכבר ציינתי, לא חייבים לפתוח תמיד עם שני קשרים הגנתיים, במידה וקשר אחורי עוזב, אפשר להביא במקומו קשר קצת יותר התקפי, לא קרה כלום.
סליחה, אז אתה רוצה לשחק עם ברוכיאן, בוזגלו ועידן טל בקישור? אלברמן הוא לא בדיוק קשר אחורי ולבד בלי בואטנג הוא יתקשה להחזיק את הקישור האחורי. אני תמיד בעד שילוב הצעירים וקובי מויאל לידו אופציה נהדרת.