בדיוק אם הייתי יכול לשלוט על העצבים והשנאה שלי אז לא הייתי בן אדם אלא רובוט, זה קשה מאוד אני כבר מעבר לזה.
יצא לי לראות עכשיו את התקציר של הזרים נגד הישראלים או משהו כזה, והתענגתי מהמסירה של ברוכיאן ליצחקי, מסירה גאונית, ענק. ולגבי ההשאלות והשיחרורים למיניהם: א. לגבי עומרי אפק, אפשר להבין אותו. הוא מתייבש על הספסל כשיצחקי, חן עזריאל, טוטו ואפילו בן שושן לפניו, והעזיבה של אפק ממש לא תשפיע. ב. בתור אחד שרוצה לראות כמה שיותר שחקני בית ושחקנים צעירים על המגרש, אני ממש לא מתרגש מהעזיבה הצפויה של בן יוסף. קוזוקין בלם מוכשר מאוד, שיכול להחליף בעתיד את אריק שיפרוש בעוד שנה-שנתיים. תומר בן יוסף נתן עונה גדולה בתקופת פרננדז, אבל מאז הגעתו של בנאדו הוא מיובש על הספסל וכתוצאה מכך שיכולתו ירדה (ע"ע נבחרת ישראל). ג. כואב לי הלב על דנין. הוא מיובש על הספסל והאמת, הוא יצא טיפש שהוא לא נשאר בכפ"ס ועכשיו הוא כבר מחפש את הדרך החוצה. זיו ישתלט על עמדת המגן השמאלי, דנין לא יקבל דקות בקרוב, ואם כל הצער שבדבר, הדרך שלו החוצה סלולה ובצדק.
יש אנשים בעולם שיודעים לשלוט בשנאה שלהם כלפיי קבוצה כלשהי, מעט אבל יש . ואין לי בעיה עם השנאה שלך כלפיהם, זכותך המלאה גבר. :aaa031:
Bruchian צודק. חוץ מזה דנין, בן יוסף ואפק טובים יותר מזיו, בנאדו ומירוסביץ'. אז הבעיה היחידה היא ששום עושה חשבון לשמות.
על פי ידיעות אחרונות, תומר בן יוסף הבקיע את הסכמתו לעבור למכבי ת"א בהשאלה על תום העונה. במכבי מקווים כי יצליחו להשלים את ההעסקה עוד היום, למרות הקושי בהבאת המימון.
כבר העונה רציתי לראות את תב"י משחק לצד שמעון גרשון או אריק בנאדו העיקר משחק על משבצת של אחד הקשישים. כמובן שאני לא מזלזל בשמעון או באריק אך הם כבר מעבר לשיא והיורש בהגנת בית"ר ירושלים צריך להיות תב"י הנהדר. אני מקווה שבעונה הבאה תב"י ייראה דקות משחק רבות יותר בבית"ר ירושלים, כמובן בהנחה שהוא רק יושאל למכבי ת"א. שחקן כזה אסור לבית"ר ירושלים להפסיד, הוא בלם מעולה ויעיל מאוד, אני מאחל לו את כל ההצלחה שאפשר כי הוא באמת בן-אדם טוב, ישיר ואמין, לפחות ממה שהכרתי אותו.
עפ"י ONE בן יוסף הסכים להישאר בבית"ר, ולא לעזוב את הקבוצה, למרות החיזורים מצד מכבי חיפה ומכבי ת"א. הוא עשה צעד חשוב מאוד, כשדחה הצעות מצד חיפה ומכבי ת"א ,הוא יודע שבית"ר בעוד שנה-שנתיים תצטרך כבר להחליף את אחד הבלמים והוא יהיה בהרכב.
כבר במשחק הקרוב צריך לשלב אותו כמחליף ולראות כיצד הוא מתפקד אחרי הפציעה והישיבה הארוכה על הספסל. לכו תדעו יכול להיות שהרסנו אותו כמו שהרסו את עידן טל באנגליה.
דנין הוא מסננת לא קטנה-ע"ע המשחק מול בני יהודה. אי אפשר להשוות אותו לזיו בשום אספקט של המשחק, זיו מהיר ממנו, עושה הגנה טוב ממנו ותומך בהתקפות הרבה יותר מאשר דנין (הדבר המשותף לשניהם הוא ששניהם לא יודעים להגביה). לגבי אפק-אולי הוא טוב ממירוסביץ' בפלייסטיישן, לא יותר מזה.
:aaarofl: תשמע, כאשר יואב זיו רק התחיל את התקופה שלו בבית"ר הוא היה רע מאוד ותראה איך הא השתפר. אז אותו דבר לגבי דנין, למה אתה מצפה משחקן שלא רואה דשא?! חוץ מזה דנין עושה הגנה טוב יותר מזיו. שים לב שכל הגולים שבית"ר מקבלת באים מהצד של זיו, המאמנים כבר יודעים שזיו הוא החוליה החלשה ולכן מורים לקבוצה שלהם לתקוף מהצד שלו.
בדיוק, זו הנקודה מה אנחנו מעדיפים שחקן שייצב לנו את ההגנה טוב יותר שזהו דנין, או שחקן כמו זיו שיעלה תמיד להתקפות ויסייע להתקפה אך ניקח בחשבון גם את החורים שהוא עושה, אני חושב שבינתיים עדיף לדנין לחפש לו קבוצה טובה בהשאלה, שילך לכפ"ס או לבני יהודה פשוט מאוד עדיף לו, כי גם אם זיו נפצע אנחנו לא יודעים את מי שום הולך לשבץ במקומו, או את אמסלם או דנין.
שלא תבין לא נכון, אני חושב שדנין עושה גם הגנה וגם התקפה בצורה טובה יותר מזיו והוא רק ילך וישתפר במידה ויקבל דקות משחק.
גם דנין יודע לעלות להתקפה ולעזור ועושה את זה המון, ובניגוד לזיו, לדנין יש יכולות הגנתיות טובות יותר, לדנין יש יתרון עצום על זיו כי זה התפקיד הטבעי שלו, לדנין לא עשו הסבה מקצועית מקשר למגן, זיו אמנם נלחם ומשקיע וכל הכבוד לו על זה, אבל הוא לא יכול להיות יותר טוב ממגן שמאלי אמיתי ובטח שלא ממגן ברמה גבוהה כמו דנין והרמה שלו מאוד גבוהה, זה שביתר לא רואה את זה זו בעיה אחרת