בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. אלי אוחנה ג'וניור Member

אוהדי מכבי חיפה - תתחילו להתרגל לזה שאתם בקרוב תחזרו במהרה לצמרת.
    (אין עניין של לנאחס לכם, כי בסה"כ אני מעדיף אתכם על פני מכבי ת"א/הפועל ת"א/בני סכנין, משום מה אין לי שנאה אליכם)

הקבוצה שלכם תתחבר, ותתחיל לשחק כדורגל. אתם קבוצה טובה.

לגביי עומרי אפק - הוא שחקן מצוין לליגה ישראלית. הוא מאוד יעזור לכל קבוצה שהוא ישחק בה.
    הערכה כלפיו נעלמה מעינייכם בעקבות אי הצ'אנסים שהוא קיבל ושכחתם כבר איזה שחקן טוב הוא וכמה הוא תורם לקבוצה.
    מחיר גבוהה מתבקש על שחקן כזה.

אלירן דנין יכול להתקדם אצלכם, ולעזור לכם גם נגדנו, ואני ממש לא רוצה שהוא יעזור לכם נגדנו כי הוא מגן שמפוצץ בכישרון והפוטנציאל שלו אדיר.
    אני הייתי שמח לרוטציה עם יואב זיו בבית"ר ירושלים (לאור היכולת של יואב לאחרונה) אך זה לא ייקרה.

מה שהשחקן רוצה? שיעשה, שלא יחכה, שישחק באיזה קבוצה שהוא רוצה וחושב שייקבל יותר דקות משחק.
    אני מאוד אוהב אותו ורוצה רק בהצלחתו.

Last edited: Oct 1, 2007
  2. beitar4ever Member

אוהדי מכבי חיפה - תתחילו להתרגל לזה שאתם בקרוב תחזרו במהרה לצמרת.
    (אין עניין של לנאחס לכם, כי בסה"כ אני מעדיף אתכם על פני מכבי ת"א/הפועל ת"א/בני סכנין, משום מה אין לי שנאה אליכם)

הקבוצה שלכם תתחבר, ותתחיל לשחק כדורגל. אתם קבוצה טובה.

לגביי עומרי אפק - הוא שחקן מצוין לליגה ישראלית. הוא מאוד יעזור לכל קבוצה שהוא ישחק בה.
    הערכה כלפיו נעלמה מעינייכם בעקבות אי הצ'אנסים שהוא קיבל ושכחתם כבר איזה שחקן טוב הוא וכמה הוא תורם לקבוצה.
    מחיר גבוהה מתבקש על שחקן כזה.

אלירן דנין יכול להתקדם אצלכם, ולעזור לכם גם נגדנו, ואני ממש לא רוצה שהוא יעזור לכם נגדנו כי הוא מגן שמפוצץ בכישרון והפוטנציאל שלו אדיר.
    אני הייתי שמח לרוטציה עם יואב זיו בבית"ר ירושלים (לאור היכולת של יואב לאחרונה) אך זה לא ייקרה.

מה שהשחקן רוצה? שיעשה, שלא יחכה, שישחק באיזה קבוצה שהוא רוצה וחושב שייקבל יותר דקות משחק.
    אני מאוד אוהב אותו ורוצה רק בהצלחתו. [/QUOTE]
    טוב לגבי הדבר הראשון שאמרת, דווקא צריכה להיות לך שנאה אליהם כי לפי מה שאני יודע הם שונאים את בית"ר ולרוב מקנאים בה, אבל עזוב את זה.

עכשיו לגבי השחקנים, אני חושב את אפק צריך לשחרר בסכום לא גדול כל כך , בוא נגיד , 250 אלף דולר, בכל מקרה אפק שחקן טוב ולמרות שבקושי שיחק הוא יכול לעשות הרבה שנוי בחיפה.

את דנין לא הייתי מוכר אלא משאיל אותו לחיפה מכיוון שהוא יכול להיות מגן העתיד של בית"ר, בנוסף מכיוון שזיו מבוקש לפי מה ששמעתי באנגליה, הולנד אז סביר להניח שבקרוב תגיע אליו הצעה ולהערכתי אני נותן לו מקס' עוד שנה בבית"ר,עוד סיבה אמסלם כבר זקן ועוד מעט יפרוש ולכן אני רוצה את דנין כי עוד שנה יש מצב שהוא יפתח בהרכב וחבל יהיה אם ימכרו שחקן כה מוכשר.

Last edited: Apr 23, 2008
  3. Raulito Madridista

אז כנראה שבית"ר ירושלים לא תוכל להחזיק שתי קבוצות וספסל המחליפים שלה מצטמצם קצת. תומר בן-יוסף חייב לעזוב לשיפור הקריירה שלו, הוא לא ראה דשא למעלה משנה ויש לו מקום בהרכב של כל קבוצה בארץ, הלוואי והוא היה מגיע אליינו, הייתי מקבל אותו במקום דואני או טל חן, הוא יכול להוסיף מהירות לחלק האחורי האיטי של הפועל, אבל אין מצב שהוא יגיע אליינו.
    בן-יוסף הוא מסוג השחקנים שיעדיף שער שמן ולא לשחק, מאשר להיות בורג בהגנה של קבוצה אחרת עם תשלום נמוך יותר.
    לעומרי אפק אין מה לחפש בבית"ר. הפועל גיששו אצלו כל הקיץ והוא לא רצה לבוא, אני מקווה שאם הוא לא יגיע אליינו, אז שיימחק סופית ממפת הכדורגל. אפק כמו בן-יוסף, מעדיף שכר שמן מאשר להיות שחקן מפתח. אני משוכנע שאם הוא היה עובר להפועל הוא היה רואה המון דקות של מגרש בזמן שאבדי לא מרשים ועובד לא סוחב 90 דקות.
    אלירן דנין בכלל אידיוט, עשה טעות שחזר לבית"ר, הוא היה צריך להתעקש להמשיך בכפר-סבא. המאמן שגילה אותו ולראשונה נתן לו קרדיט בהרכב הפותח בעונת 04\2003 הוא זה שמאמן אותך ואתה משחק בקבוצה שהיא בית-חם כמו כפר סבא, מה רע?

4. Don Joan Roman Member

1. בן יוסף חייב להישאר במועדון מספר אחד בארץ כי בשנה הבאה בנאדו או לפחות דוד מאלדיני פורש(ים) והוא יהיה הבלם הראשון יחד עם גרשון ומה יותר טוב מאשר לשחק באופן קבוע בקבוצה הטובה ביותר (או לפחות אחת מהטובות) ולהרוויח סכומים יפים מאוד? אין דבר טוב מזה וגם תומר יודע את זה ובגלל זה הוא בועט כל הצעה שמגיע אליו בבעיטת וולה שלא תבייש את רוברטו קרלוס, במיוחד ממכבי חיפה שבזמנו טענה שהוא בלם לא מספיק טוב כדי לשחק אצלה בהרכב הראשון.
    2. אלירן דנין הוא שחקן שקשור למועדון, הוא שחקן שיש לו עתיד במועדון והוא שחקן שיודע שהמועדון הזה לקח אותו כשיענקל'ה שחר ומכבי חיפה אמרו לו שהוא בחיים לא יהיה שחקן כשהציעו להם אותו, עכשיו אלירן מבין שישנה סיטואציה בה יואב זיו הואה מגן המשאלי הפותח אבל הוא יודע שתוך שנה- גג שנתיים הוא יחזור לבית"ר ויהיה שחקן הרכב או שחקן שמקבל יותר מדקות בגביע הטוטו.

Last edited by a moderator: Oct 2, 2007
  5. אלי אוחנה ג'וניור Member

טוב לגבי הדבר הראשון שאמרת, דווקא צריך להיות לך שנאה אליהם כי לפי מה שאני יודע הם שונאים את בית"ר הכי הרבה ולרוב מקנאים בה, אבל עזוב את זה.

עכשיו לגבי השחקנים, אני חושב את אפק צריך לשחרר בסכום לא גדול כל כך , בוא נגיד , 250 אלף דולר, בכל מקרה אפק שחקן טוב ולמרות שבקושי שיחק הוא יכול לעשות הרבה שנוי בחיפה.

את דנין לא הייתי מוכר אלא משאיל אותו לחיפה מכיוון שהוא יכול להיות מגן העתיד של בית"ר, תיראו זיו מבוקש לפי מה ששמעתי באנגליה, הולנד אז סביר להניח שבקרוב תגיע אליו הצעה ולהערכתי אני נותן לו מקס' עוד שנה בבית"ר, אמסלם כבר זקן ועוד מעט יפרוש ולכן אני רוצה את דנין כי עוד שנה יש מצב שהוא יפתח בהרכב וחבל יהיה אם ימכרו שחקן כה מוכשר. [/QUOTE]
    לשנוא את מכבי חיפה? תראה, זה שהם שונאים את בית"ר ירושלים זה לא עושה לי כלום.
    אין לי סיבה לשנוא אותם, פשוט מאוד, אני לא יישנא קבוצה בעקבות השנאה של אוהדיה כלפיי הקבוצה שלי.

Last edited: Oct 2, 2007
  6. beitar4ever Member

זה בסדר רק זה שהשוואת את השנאה של מכבי חיפה לשנאה של מכבי ת"א, הפועל ת"א, בני סכנין אז אמרתי שלחיפה גם לה יש לא מעט שנאה אלינו, זה שזה לא משפיע עליך מה אני יגיד כל הכבוד לך!

Last edited: Apr 23, 2008
  7. Don Joan Roman Member

חיפה ובית"ר הן קבוצות מאוד דומות, קבוצות פריפריה שאוהבות לשחק כדורגל התקפי ומהנה ופעם האוהדים של 2 הקבוצות היו חברים טובים האחד של השני, התקשורת וכל מיני פרחחים ב2 הצדדים לקחו את זה למקומות קצת אחרים.

8. Raulito Madridista

בואטנג,
    אז לפי הגישה שלך גם חן עזריאל צריך להישאר כי רומולו בטח ייקרוס עוד חמש שנים.
    תבין, אלירן דנין שחקן צעיר והוא חייב לשחק, הוא מוכן לוותר על כסף רב על מנת לשחק. הוא לא יכול לבלות עוד עונה ועוד עונה על הספסל, זה בלתי אפשרי. אף אחד לא סופר אותו בבית"ר גם לא כמחליף, כי במידה וזיו או אלבארז ייפצעו\יורחקו\לא יוכלו לשחק, מי שייקבל את המקום בהרכב הוא דוד אמסלם.
    אני גם מאוד שמח שהחלטת שבנאדו ייפרוש וכך גם אמסלם...
    בן-יוסף צריך לשחק, נקודה(.)
    אם הוא יעבור לקבוצה כמו הפועל ת"א או מכבי חיפה(יחליף את הליצן קרוסה לדוגמא שלא שווה חצי שקל), ויהיה שם שחקן הרכב ראשון, זה עדיף מאשר לשבת על הספסל של בית"ר.
    בית"ר רוצים לעשות ליגה משלהם עם קבוצות שמורכבות אך ורק משחקניהם וזה לא הולך ככה, אי אפשר להחזיק כל-כך הרבה שחקנים טובים, טבעי שחלק יירצו לעזוב, אבל בית"ר כרגיל, תהרוס עיסקאות.

9. Don Joan Roman Member

חן חייב להישאר כי הוא מתאמן עם שחקנים ברמה גבוהה, לומד מברק יצחקי, לומד מרומולו, לומד מיצחק שום, זה יעזור לו הרבה יותר מעוד חצי שעה במכבי הרצליה, אחריי שהוא יישב שנה על הספסל, יתאמן עם שחקנים טובים, ילמד מהם ויצבור מהם נסיון ולא ימצאו לו מקום בקאדר שבו הוא יוכל לשחק יותר(כמובן שאני מקווה שכן יימצא לו, במיוחד אחריי שברק יזעוב לאירופה) ארז השאלה לקבוצת אחרת תעשה לו טוב יותר, כרגע בשבילו עדיף שיישאר בבית"ר וגם הוא יודע את זה.

תבין אתה, אלירן דנין שחקן צעיר ומבטיח שמת ואני מדגיש לך את זה מת להיות שחקן הרכב בקבוצה שהוא הכי אוהב בישראל ולכן הוא ורק הוא מוכן תמיד להיות מושאל לעונה ותו לא והוא יודע למה כי בעוד שנה-בעוד שנתיים, בעוד שלוש שנים בסדר? אחריי שיושאל לקבוצות, הוא ישחק בהרכב ואז ההרגשה שלו תהיה כ"כ טובה שאת הזכרונות מהימים שהוא התייבש מאלו שהיה מושאל ימחקו לו, אז גם שהנה נשאיל אותו ובשנה הבאה נחזיר אותו, נראה שבשנה הבאה גם לא יתפוס מקום בהרכב? נשאיל שוב עד שיווצר מצב שבו הוא יהיה מגן פותח בהרכב, אנחנו השקענו בבחור הזה הון תועפות והוא רוצה להחזיר לנו, לא מבין מה פסול בזה ומה רע בזה.

קודם כל אמסלם יפרוש כמעט מאה אחוז, גם הוא אמר את זה.
    עכשיו: בן יוסף צריך לשחק כשיגיע לו לשחק, כרגע הוא בכלל עם כאבים חזקים בגב, מה אתה רוצה שיתנו לו לשחק והוא יגמור קריירה? תומר יודע שהעתיד שלו בבית"ר, אחרת לא היה חותם לעוד ארבע שנים, גם הזמן של בן יוסף לשחק בהרכב יגיע והוא גם יגיע מהר מאוד וגם הוא יודע זאת.

אם בית"ר היו רוצים לעשות את זה, עזרן לא היה מגיע למכבי ת"א, דוידוביץ' היה כבר שוער ספסל, בוזגלו היה רץ לבוררות עם חיפה, אסולין היה מתייבש ביציע עם עומר גולן ועידן שריקי היה עוזר למאיר הרוש לסדר לרומולו נעליים, מספיק לדבר שטויות, בית"ר רוכשת רק שחקנים שהיא צריכה למשימות שלה והמשימות שלה הן הצלחה בליגה וגם הצלחה באירופה, זה ששנתיים רצוף זה לא הולך מבחינת אירופה לא אומר שבית"ר רוצה ליצור ליגה משל עצמה.

מי שרוצה לעזוב שיביא קבוצה שתביא הצעה, תיתן כסף על השולחן ומצד בית"ר אותו שחקן מקבל גם מונית לאותו מקום, בבית"ר לא מחזיקים אף אחד בכוח, רק רוצים לקבל עליו את התמורה שמגיעה וזה דבר גדול לזכות המועדון ואל לרעתו, זה שכואב לך זה משהו אחר.

10. אלי אוחנה ג'וניור Member

מבחינה הגיונית זה לא אמור להשפיע עליי וגם לא עליך האמת.
    תסכל על-זה מהצד, אין לי סיבה לשנוא אותם, האוהדים שלהם יכולים לשנוא את בית"ר ירושלים, לי אין בעיה.
    אני פשוט מאוד, לא שונא אותם, אני מעדיף אותם על פניי בני סכנין/הפועל ת"א/מכבי ת"א.

לך יש סיבה לשנוא אותם?

11. beitar4ever Member

תיראה בוא נגיד לך את האמת אני תמיד הייתה לי שנאה ספורטיבית אליהם, מפני שהם היו תמיד אלופים, ותמיד הייתי רוצה להיות כמוהם מעבר לזה שום דבר, כלומר הייתי ממש מקנא בהם בתקופה של האליפויות שלהם, אבל עכשיו זה שונה הם שונאים אותנו מאוד אני בטח ובטח ששונא את הפועל ת"א, בני סכנין יותר, אבל התגברה גם השנאה שלי אליהם.

12. Raulito Madridista

Boateng,
    לפי הגישה שלך מאור בוזגלו הוא אידיוט שהוא עזב את מכבי חיפה, הרי מה יש לו לחפש בסכנין? בחיפה הוא מתאמן לצידם של השחקנים הכי טובים בכדורגל או לפחות רמה יותר מאלו שיש לבני-סכנין. אם בוזגלו היה נשאר בחיפה הוא היה מתאמן עם בוקולי, קטן, רוסו ועוד, הרי מה בכלל תעזור לבוזגלו איזה שנה במועדון קטן כמו סכנין?
    עדיף לו להתייבש על הספסל והעיקר לראות את רוסו באימונים.
    אז זהו, שלא.
    עזריאל לא ייתקדם לשום מקום אם לא יישחק, אין קשר הכרחי בין היכולת שאתה מציג באימונים לאיך שתשחק. באימונים עזריאלי יכול להבקיע 100 גולים מ-110 בעיטות, אבל מתי שבית"ר תישלח אותו למערכה הוא יחטיא כי הוא לא קיבל קרדיט ודקות והוא חלוד.
    הדרך הכי טוב להתקדם זה לשחק.
    עזריאל אולי העונה לא יעזוב את בית"ר, הוא צריך לעשות זאת בעונה הבאה. יש את רומולו ותמוז שמועדפים על פניו וגם אפשר לשחק עם יצחקי כחלוץ בליגת העל, הרי פה אין בלמים כמו טרי או פרדיננד שיתמודדו איתו בקלות.

עוד שלוש שנים אלוהים גדול. אתה מבטיח לי שהוא יהיה שחקן הרכב בבית"ר? אז למה בכלל רכשו את אלבארז אם בנו כל-כך על אלירן דנין? למה לא נתנו לדנין את האפשרות לפתוח בהרכב ולהיות המגן הראשון של הקבוצה ומגן צעיר אחר היה מחליפו בעת הצורך או דוד אמסלם?
    אם בבית"ר כל-כך מאמינים בו וכל-כך אוהבים אותו ומצפים ממנו הוא כבר היה משחק.
    אבל עובדה, הילד מחמם את הספסל ובית"ר לפחות צריכה לתת לו להיות מושאל ובחינם.

* בקשר לנושא האחרון, לפי ההתבטאויות של ארזי, עמרי אפק לא שחקן. אם הוא שחקן כל-כך גרוע, למה בית"ר משקשקת לחזק את הפועל בהעברה של אפק? למה הם רוצים עליו הון תועפות ומפחדים לשחררו?
    בית"ר משאירה שחקנים בסגל כדי שלא יגיעו למועדון אחר, לא בכדי באמת להשתמש בהם. הרי מה אכפת לבית"ר שאפק ייראה 100 דקות ליגה ב-5 השנים הבאות? העיקר הוא לא משחק בהפועל ואם פעם בשנה מישהו נפצע אז יש את אפק כגיבוי.

13. Don Joan Roman Member

את בוזגלו חיפה ייבשה שנתיים על הספסל, עזריאל רק עכשיו עלה לבוגרים, אל תשווה בין השניים בלי לדייק בעובדות, חוץ מזה שבניגוד לעזריאל בוזגלו גם שיחק בקבוצות נוער באירופה וחן עם כל הכבוד לו עדיין לא, חוץ מזה שאם תשאל את חן הוא יגיד לך בדיוק כמוני שהשנה הוא מעדיף להיות בבית"ר ולא להיות מושאל ושאם הוא לא יצליח לתפוס מקום קבע בתוך הרוטציה של הקבוצה הוא יבקש השאלה וברוך השם יש המון קבוצות שרוצות אותו ואחת מהן גם מוכנה לתת לו חוזה שבו יש סעיף שהוא חייב לפתוח בכל משחק.

קודם כל הקדוש ברוך הוא תמיד גדול בכל עת ובכל מצב.

בקבוצה כמו בית"ר אי אפשר להבטיח הרכב לאף אחד כולל אף אחד.

1. למה רכשו את אלבארז אני חושב שהוא מוכיח בכמעט כל משחק שהוא משחק, אני לא צריך לספר על היכולת שלו, הוא יציג אותה בעצמו ויוכיח אותה בעצמו.
    2. קבוצה כמו בית"ר שרצתה להתחרות באירופה צריכה עומק ושיהיו לה 2 שחקנים טובים על כל עמדה, אמסלם הוא הבלם הרביעי בקבוצה, דנין הוא המגן השמאלי המחליף, זיו הוא המגן השמאלי הפותח והימני המחליף(או שיתנו לשי חדד), אלבארז הוא המגן הימני הפותח כך שיש לנו אפילו חוסר בעמדות המגנים.
    3. על אלירן בונים לעוד שנתיים-שלוש כמו שאמרתי ולא לעכשיו (למרות שאני הייתי נותן לו הרכב במקום זיו כבר מזמן).

בבית"ר אוהבים אותו והוא אוהב את בית"ר ואין פה בכלל שאלה של משחק או לא משחק כי אם שתיי הצדדים לא היו אוהבים האחד את השני בית"ר הייתה זורקת את אלירן מזמן ואלירן היה מלכלך על בית"ר מזמן ותאמין לי שיש לו הרבה מאוד זבל להוציא על תקופת פניג'ל שהוא אל מוציא רק בגלל ההערכה שלו למועדון.

כמדומני, לא ביקשו עבורו שקל אלא רק שישיאו בהוצאות החוזה שלו, לאלירן יש הבטחה מהמועדון שהוא ישוחרר בחינם לכל קבוצה בה יחפוץ בהשאלה לעונה אחת ואלירן יודע שבבית"ר הבטחות לרוב מקיימים ואם חיפה תהיה רצינית הוא ישחק שם בשנה הקרובה.

ממתי 50 אלף דולרו הם הון תועפות בשביל קבוצה שמחזיקה בתקציב של 30 מליון שקל?

א. לפי ההתטאויות של אפק הוא שחקן כ"כ טוב, איך אין אף קבוצה שמוכנה לשים עליו 50 אלף דולר?
    ב. בית"ר לא משקשקת היא רוצה תמורה.

סתם קורה מצב שנה הבאה עוברים סיבוב מוקדמות שני, נופלים בשלישי, מגיעים לאופ"א ועושים שם קמפיין מוצלח, אז מה עושים? נותנים לאותם 11 לשחק 60 משחקים בעונה? זה נראה לך רציונלי? לי לא, נקודה.

חוץ מזה ששוב: אף אחד לא עמד ולא עומד בדרכו של עומרי אפק, הוא יותר ממוזמן לעזוב, רק שישים 50 אלף דולר על השולחן והטופס שיחרור בא חתום בדואר אקספרס ויודע מה? גם על הדואר הוא לא צריך לשלם, נשלם בשבילו.

14. אלי אוחנה ג'וניור Member

כרגע מכבי חיפה כבר לא המועמדת היחידה לכתר האליפות, אלא גם הקבוצה שלנו, בית"ר ירושלים.
    אין לך מה לשנוא אותם לטעמי, עברו הימים שמכבי חיפה הייתה שליטת ליגת העל, בית"ר ירושלים נכנסו חזק לתמונה.

Last edited: Oct 2, 2007
  15. Melixon 15 Member

שנאה זה עניין של לבחור לשנוא אותם או לא?
    שנאה היא סוג של אמוציה, ועל האמוציות שלך אתה לא כל כך שולט..
    הבחור שונא אותם וזהו, עזוב אותו בשקט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx