בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. Joshua Member

יצחק שום שוב פעם פותח עם עידן טל במקום ברוכיאן. זה ההרכב:
    קאלה, אלבארז, בנאדו, אמסלם, זיו, אלברמן, טל, אפק עזריאל, בן שושן, תמוז.
    מה עם בן יוסף? שיתחיל להפעיל אותו כי הוא יהיה המחליף של בנאדו וגרשון כשיפרשו (והם יפרשו בקרוב מאוד).

2. flash Member

למה נראה לך שהם יפרשו בקרוב? גרשון בקושי 30, בנאדו הבלם הטוב בארץ ככה שהגיל לא משנה.

3. beitar4ever Member

לא אני לא נוגד את דעותיך אני מוסיף שבנוסף לקרב הצמרת המשחק יותר מעניין בתור המשחק של היהודים נגד הערבים, כך אוהדי בית"ר מגדירים את המשחקים האלו.

Last edited: Apr 23, 2008
  4. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

מזה כחצי שנה לא מקבל קשרה הגנאי של בית"ר דרק בואטנג, את משכורתו החודשית, וזאת בשל עיקול שהוטל על משכורתו שהוגשה לרשות לבקרת תקציבים. העיקול הוטל על ידי סוכן השחקנים דניס ליכטר, עמו מסוכסך בואטנג. ליכטר טוען לחוב של הגנאי כלפיו עבור העברתו לפני שנה וחצי מאי"ק סולנה השבדית לבית"ר.

מאחר שליכטר הטיל עיקול על סכום של מיליון ש"ח מחשבונו של בואטנג, הוחלט כי הקבוצה תלווה לו את הסכום הנ"ל. כתוצאה מכך יוטל העיקול למעשה על חשבונה של בית"ר, כאשר מאוחר יותר אמור הסכום לחזור אליה. מלבד זאת הפקידה הקבוצה בנאמנות סכום של 200 אלף דולר, במידה ויפסיד במשפט לסוכנו. הצפי הוא שבואטנג אכן יפסיד במשפט, כך שבית"ר תישא בעלות בפועל.

יצוין כי בתחילת הסכסוך של בואטנג עם סוכנו, בית"ר הסכימה לממן לו רק שכר טרחה של עורך דין. בימים האחרונים, לאחר שהבינו כי הדבר פוגע ביכולותו של השחקן, הלכו בבירה על כל הקופה.

דרק בואטנג אמר: "אני שמח שבית"ר באה לקראתי ואני מודה להנהלה שהצליחה להגיע להסדר הזה. בית"ר מועדון מצוין ואני שמח להיות חלק ממנו".

5. Don Joan Roman Member

מגיע לו, שחקן נהדר ובחור נהדר, לא מכיר הרבה שחקנים שהיו מסוגלים לשחק ביכולת כ"כ גבוהה כשהם חמישה-שישה חודשים לא מקבלים שכר, אהיה שמח מאוד אם הצעד הזה יגרום לו להאריך את החוזה שלו בעוד שנתיים נוספות כי אני לא רוצה להפסיק להינות ממנו.
    כמו שהוא שמח להיות חלק מהמועדון, אני מאוד שמח שהוא חלק מהאנשים שמרכיבים את קבוצת חיי.

6. beitar4ever Member

אין ספק שמגיע לבואטנג, הוא שחקן נהדר פשוט שחקן נשמה, שבמשחקים האחרונים סבל מדאגות בלתי פוסקות עקב חוסר בכסף בחצי שנה האחרונה, אז עכשיו שבית"ר הביאו לו תיראו בואטנג שישחק בלי דאגה ועם הרבה מוטיבציה.

7. אלי אוחנה ג'וניור Member

אחד השחקנים האהובים עליי בבית"ר ירושלים - דרק בואטנג.

8. אנתוני שגיא Member

מעשה גדול של בית"ר
    היא מראה שהיא לא אלופה רק במגרש

9. Don Joan Roman Member

כשאת המערכת מנהל איש כדורגל בכל רמ"ח איבריו, שהיה שוער גדול ושהוא קודם כל בן אדם מדהים, אין פלא שהצעד הזה נעשה.

ואתם יודעים למי אני מתכוון.

10. BeitaReaLiverpool Member

העיקר הביאו ליצנים כמו שטראוס, שקלאר וחבריהם.
    כמו איציק יש עוד הרבה שירקו דם בשביל בית"ר, לא צריך את כל העושקים האלה.

צמד לרומולו אתמול, אחלה שחקן.
    עוד מוקדם להכתיר, שופטים רק בסוף העונה, אבל נראה לי שהוא לא שוונקי..

11. אנתוני שגיא Member

והגולים של רומלו בגביע הטוטו לא בפוקס או משהו ב2 הגולים שלו הוא עבר שחקן ובעט
    נראה שסופסוף בית"ר מצאה את החלוץ שמתאים לה

12. beitar4ever Member

כך ניראה אבל כפי שידעתם לבקר אותו לפני שהוא בא, אז חכו לפני שאתם משבחים אותו וכל המחמאות האלו, חכו זה סה"כ מחזור 3.

Last edited by a moderator: Sep 26, 2007
  13. Sergio Ramos Member

תראה , לא קשה לראות שלרומולו, יש כדורגל ברגליים. אני חושב שהוא יצליח בביתר ובגדול.
    הוא לא עוד איזה שוונקי חסר טכניקה ומגושם. רואים עליו שהוא שחקן כמו שביתר צריכה, חלוץ רחבה מצוין כמו שביתר צריכה. הוא לא שחקן מהיר בכלל, כי אנחנו לא צריכים אותו כזה. אנחנו צריכים חלוץ כמוהו שיש לו טכניקה וטאץ' גדול בכדור ובמיוחד יכולת סיום.
    אז נכון לעכשיו רואים שיש לו כדורגל ושום קלע בול, כי אחד כזה אנחנו צריכים.

14. flash Member

נכון, שוונקי יותר טוב.
    אין הרבה שחקנים שמצליחים כשבאים בינואר, מה לעשות שהקבוצה רצה כבר חצי שנה לפני זה ביחד. אם כבר אז תביא את פינטו כדוגמא, ממנו באמת לא ראו כלום והוא הגיע בתחילת העונה. שוונקי לפחות ניסה והשקיע ולמרות שלא הבקיע הרבה ראו גם אצלו כדורגל, לפחות יותר מפינטו.

ושוונקי לא חסר טכניקה ומגושם.

Last edited: Sep 26, 2007
  15. אלי אוחנה ג'וניור Member

שגיא שטראוס באמת על-הפנים.

אני מסכים איתך בכל מילה.